10 Filme de acțiune care vor fi lansate în 2021

Nu a existat niciodată un moment mai confuz pentru data de lansare a filmelor. După un an haotic pentru filme, 2021 arată la fel de imprevizibil. Anul 2020 a fost un an greu pentru toată lumea, iar lumea cinematografiei nu face excepție. Din fericire, cinefilii au aceste 10 filme de acțiune de așteptat cu nerăbdare în 2021. Indiferent de modul în care se desfășoară filmările, în funcție de data lansării din calendar, iată 10 filme pe care sperăm să le vedem în acest an.

1. No Time To Die

No Time To Die

No Time To Die

Gen: Acțiune
În rolul principal: Daniel Craig, Rami Malek,Léa Seydoux
Lansare oficială: octombrie 2021

“No Time To Die” fiind unul dintre numeroasele lungmetraje cu buget mare, la care data lansării s-a mutat în 2021. Este cel mai recent film “James Bond” care urmează să ajungă în cinematografe în aprilie.

Merită să aștepți lansarea filmului No Time To Die? Toate semnele indică răspunsul “DA”, cu scene pline de acțiune, o distribuție împânzită de acțiune și, probabil, câteva surprize, mai ales în ceea ce privește adversarul lui Bond, Rami Malek.

Filmul va marca ultima apariție a lui Daniel Craig în celebrul smoching al lui Bond, agent MI6 care este cunoscut sub numele de 007 .

2. Matrix 4

Matrix 4

Matrix 4

Gen: Acțiune, Sci-fi
În rolul principal: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith
Lansare oficială: 22 decembrie 2021

În cea de-a patra serie, Keanu Reeves își repetă rolul în franciză ca Neo. Lana Wachowski, a descris scenariul ca „un scenariu frumos, care este o poveste de dragoste, combinata cu o poveste inspiratoare.”
“Matrix 4 ” s-ar putea chiar să revoluționeze cinematografia de acțiune, așa cum s-a întâmplat în 1999, odată cu lansarea francizei “Matrix”. Pregătește-te să iei pastila roșie în decembrie 2021.

3. The 355

The 355

The 355

Gen: Acțiune, Thriller
În rolul principal: Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger
Lansare oficială: Ianuarie 2021

Actrița care a obținut premiul Oscar, Jessica Chastain, va face echipă cu Penelope Cruz, Diane Kruger și Lupita Nyong’o, în această intrare originală din genul filmului de acțiune. Chastain va juca rolul unui agent CIA care își unește forțele cu o echipă de spioni din întreaga lume pentru a contracara un complot care ar putea avea consecințe devastatoare pentru lume.

O armă secretă cade în mâinile mercenarilor si agentul wildcard CIA Mason „Mace” Brown (Jessica Chastain) va trebui să-și unească forțele cu alți agenți pentru a o recupera. Aliati ei de incredere vor fi: Agentul german rival Marie (Diane Kruger), fost aliat al MI6, specialistul în calculatoare Khadijah (Lupita Nyong’o) și psihologul columbian Graciela (Penélope Cruz). Cei trei pleacă într-o misiune letală, descurajantă, de a recupera arma, rămânând în același timp cu un pas în fața unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (Bingbing Fan), care le urmărește fiecare mișcare.

Acest thriller va fi mult mai serios decât “Îngerii lui Charlie”, celălalt film de acțiune centrat pe femei, cu scene cu focuri de arma, arte marțiale și salturi de pe acoperiș. Filmul urmează să ajungă în cinematografe în ianuarie.

4. The King’s Man

The King's Man

The King’s Man

Gen: Acțiune, Aventura,Thriller
În rolul principal: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode
Lansare oficială: Februarie 2021

Filmul este adaptat din seria de benzi desenate Mark Millar și Dave Gibbons. “The King’s Man” prezintă mitul genezei serviciului de spionaj cunoscut sub numele de Kingsman. Amplasat la începutul anilor 1900, acest film urmărește o colecție a celor mai răi tirani și creștini criminali din istorie. Toți acești mercenari se adună pentru a pune la cale un război pentru a distruge milioane de oameni, în timp ce un om se luptă cu timpul pentru a-i opri …

În fruntea serviciului secret Kingsmen va fi Ralph Fiennes, iar lui i se va alătura noul recrutat Harris Dickinson, precum și Gemma Arterton și Djimon Hounsou. Echipa de super spioni îmbrăcați elegant și bine educați, se va confrunta cu maleficul Rasputin, precum și cu o serie de alți creștini criminali care și-au unit forțele pentru a distruge omenirea. După câteva întârzieri, filmul ar trebui să fie lansat în februarie.

5. Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Gen: Acțiune, Sci-ți, Groază
În rolul principal: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams
Lansare oficială: 25 iunie 2021

Venom: Let There Be Carnage! Cu un titlu de genul acesta, vă puteți aștepta la o mulțime de scene de acțiune, mai ales ca este o continuare a filmului “Venom” din 2018. Nu se știu încă multe detalii despre acțiunea din film, dar Tom Hardy se va întoarce ca Eddie Brock, alias Venom. Iar după dezvăluirea de la sfârșitul ultimului film, Woody Harrelson va provoca masacrul numit Carnage!

Zvonurile persistă că Spider-Man ar putea apărea în film, deși acestea s-ar putea dovedi încă nefondate. Dar fanii nu vor afla cu siguranță până în iunie, când filmul urmează să ajungă în cinematografe.

6. Black Widow

Black Widow

Black Widow

Gen: Acțiune, Aventură, Sci-fi
În rolul proncipal: Ahmed Bakare , David Harbor , Ever Anderson , Florence Pugh
Lansare oficială: Mai 2021

Până în prezent, au existat foarte puține filme cu super-eroi interpretați de femei, dar Black Widow ar trebui să compenseze acest fapt nefericit. Este un prequel (o continuare a unui alt film) și desigur că fanii filmelor Avengers vor ști ce se întâmplă cu personajul iconic al lui Scarlet Johannson. Dar va fi în continuare minunat să o vezi pentru ultima oară.

Natasha Romanoff, cunoscută și sub numele de văduva neagră, se confruntă cu părțile mai întunecate ale trecutului ei atunci când apare o conspirație periculoasă. Urmărită de o forță care nu se va opri de la nimic. Asa ca pentru a o doborî, Natasha trebuie să se ocupe de trecutul ei ca spion și de relațiile destrămate, lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni răzbunătoare.

7. The Suicide Squad

The Suicide Squad

The Suicide Squad

Gen: Acțiune, Aventură, Mister
În rolul principal: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi, Sylvester Stallone, Viola Davis
Lansare oficială: 6 august 2021

O nouă trupă de eroi va provoca haos pe marile ecrane când va ajunge în cinematografe în luna august. Condamnații închiși din Task Force X sunt trimiși într-o nouă misiune pentru a obține o relaxare a sentințelor. Misiunea lor are loc în insula sud-americană Corto Maltese. Scopul misiunii este de a distruge baza Jotunheim, o închisoare și laborator nazist. Închisoarea deținea prizonieri politici pe care efectuau experimente. Echipei li se vor alătura câțiva actori vechi in domeniu, printre care Harley Quinn, de la Margot Robbie, și căpitanul Boomerang al lui Joel Kinnaman, care potrivit lui Gunn, s-ar putea să nu supraviețuiască până la sfârșitul filmului.

8. Uncharted

Uncharted film din 2021

Uncharted

Gen: Acțiune, Aventură
În rolul principal: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas
Lansare oficială: 11 februarie 2022

Filmul ne prezintă povestea unui descendent al exploratorului Sir Francis Drake, care descoperă locația legendarului El Dorado. Cu ajutorul mentorului său și al unui jurnalist ambițios pornesc într-o aventură pe o insulă plină de pirați, mercenari și un inamic misterios.

9. Mission Impossible 7

Mission Impossible 7

Mission Impossible 7

Gen: Acțiune, Thriller
În rolul principal: Tom Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Lansare oficială: 19 noiembrie 2021

Ethan Hunt se va întoarce încă o dată! După fenomenalul succes comercial din 2018 Mission: Impossible – Fallout, au existat speculații că franciza condusă de Tom Cruise va reveni pe marele ecran cu Mission Impossible 7. Informațiile despre noul film Mission Impossible 7 sunt în prezent limitate în acest moment, dar știm cel puțin că va fi un blockbuster de acțiune, cu scene de suspans care merită vizionat.

Trebuie remarcat faptul că Mission: Impossible 7 este încă în plină producție, imagini recente au prezentat o scenă de luptă intensă, între noii actori în franciză Hayley Atwell și Esai Morales.

Tom Cruise se va întoarce, desigur, alergând și sărind și făcând tot felul de lucruri imposibile în rolul lui Ethan Hunt. Fanii vor putea să-l vadă pe el și echipa sa în acțiune în luna noiembrie.

10. F9

F9 film din 2021

F9

Gen: Acțiune, Thriller, Crime
În rolul principal: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson,
Lansare oficială: Mai 2021

Vin Diesel în rolul lui Dominic Toretto, este un fost criminal profesionist, care s-a retras cu soția sa, Letty și cu fiul său, Brian Marcos pentru a duce o viață liniștită. Dar ei știu că pericolul se ascunde întotdeauna chiar peste orizontul lor pașnic. De data aceasta, noua amenințare îl va obliga pe Dominic să se confrunte cu păcatele din trecutul său.

Echipa sa i se alătură pentru a opri un complot zdrobitor în lume condus de cel mai iscusit asasin și șofer de înaltă performanță pe care l-au întâlnit vreodată. Un om care se întâmplă să fie și fratele părăsit al lui Dominic, Jakob (John Cena).

De această dată, Vin Diesel se va confrunta cu fratele său, asasinul Jakob, și lui i se vor alătura mulți dintre cele mai obișnuite personaje ale seriei, inclusiv Michelle Rodriguez și Tyrese Gibson. Filmul este o urmărire directă a lungmetrajului din 2017 “The Fate Of The Furious” , care a fost a doua franciză care a atins suma de 1 miliard de dolari, la box-office. Acest film ar trebui să fie lansat în cinematografe la sfârșitul lunii mai 2021.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.