EXCLUSIV pentru cititorii CinemaLands: 15 Secrete din Hercai

Secrete din serialul Hercai

EXCLUSIV: 15 Secrete din Serialul Hercai

15 Secrete din Serialul Hercai, serialul fenomen care a cucerit iremediabil și publicul român. Hercai a stârnit interesul prin poveștile de viață ale actorilor și a secretelor presărate cu minciuni. După cum știm cu toții, serialul turcesc “Hercai”, ne surprinde odată cu vizionarea fiecărui episod. Si totuși încă nu au fost dezvăluite toate secretele ascunse care fac serialul atât de interesant. Tocmai de aceea, am decis să împărtășesc cu cititorii site-ului CinemLands toate aceste secrete. Cel mai important, este faptul că tu ești unul dintre ei.

1. Miran este fiul lui Hazar cu iubirea vieții sale, Dilşah!

Cel mai mare și cel mai important secret din serialul HERCAI este faptul că Miran este fiul lui Hazar. Azize știe acest lucru și, totuși îl face pe nepotul ei, în mod deliberat un dușman al tatălui său. Din momentul în care Azize află că Miran nu este fiul lui Mehmet, ci fiul lui Hazar, ea se răzbună pe Hazar, acuzându-l pentru uciderea fiul ei.

2. Hazar nu i-a ucis pe părinții lui Miran!

Al doilea secret este faptul că Hazar nu l-a ucis pe tatăl sau mama lui Miran și a căzut nevinovat în complotul și capcana lui Azize.

3. Reyyan nu este fiica biologică a lui Hazar!

Al treilea secret din serialul Hercai este cel al Zehrei cu Hazar. Zehra a fost deja însărcinată când s-a căsătorit cu Hazar. Deocamdată nu se știe cine este tatăl adevarat al lui Reyyan, dar va apărea mai târziu în serial.

Secretul conform căruia Hazar nu este tatăl biologic al lui Reyyan este cunoscut doar de Hazar, Zehra și Nasuh. Azat află la un moment dat, ascultând o conversație dintre părinții fetei, iar restul membrilor familiei nu știu acest secret. Nici măcar Reyyan însăși nu știe adevărul.

4. Hanife și Azize sunt surori!

Al patrulea secret este că servitoarea Hanife este sora lui Azize și nimeni nu bănuiește acest lucru. Hanife face parte din planul de răzbunare al lui Azize și se descurcă foarte bine infiltrată printre membrii familiei Sadoglu.

5. Firat este fiul Esmei cu un bărbat bogat!

Al cincilea mare secret este faptul că Firat s-a născut în urma unui viol, deoarece Esma a fost violată de sotul lui Azize. Firat aparține familiei AslanBey si acest lucru este un indiciu clar de ce Azize are încredere în el. Dar și de ce a trecut toate proprietățile familiei AslanBey pe numele tânărului.

Firat este fratele dispărut al lui Gonul, pe care ea mama ei, Sultan îl cred mort. Deocamdată nu se știe cu exactitate de ce Azize și-a înstrăinat nepotul unei alte femei, dar este probabil să facă parte din planul ei de răzbunare.

6.Sultan și-a ucis soțul?!

Cel de-al șaselea secret este faptul că Sultan știe că există multe secrete ascunse și este, de asemenea, posibil ca Sultan încercând să se apere de soțul ei bătăuș, să-și fi ucis soțul, care era tatăl lui Gonul.

Marele secret este că familia lui AslanBey are un spion și nimeni nu știe despre asta și este fiica familiei Sadoglu.

7. Azize vrea ca membrii familiei Sadoglu să fie crezuți vinovați de atacurile asupra lui Miran!

Al șaptelea secret este cel din spatele atacului asupra lui Miran. Azize se află în spatele tuturor răutăților. Planul ei este să-l trimită pe nepotul ei la familia lui Reyyan. Ca ulterior, să le ceară socoteală pentru că au încercat să-l omoare.

8. Azize a fost servitoare în conacul familiei AslanBey!

Al optulea secret este despre Azize: Înainte ca Azize să se alăture familiei AslanBey, ea era membru al personalului din conac. După ce tatăl ei a murit, ea s-a căsătorit cu fiul lor. Nu se știe dacă familia ei a a fost ucisă sau cine a provocat rănile din trecutul lui Azize.

9. Füsun este marele dușman al lui Azize!

9-Al nouălea secret este despre dușmani. Al treilea dușman dintre cele două familii și inamicul Azize despre care nimeni nu știe nimic. Deși indiciile duc către Sultan și există multe lucruri care pot provoca suspiciuni. Indiciile arată că Sultan este al treilea inamic, nu este tocmai așa. Füsun este cel de al treilea inamic a lui Azize și este un dușman de moarte.

10. Yaren țintește mult prea sus decât cineva și-ar fi putut imagina!

Secretul al zecelea: Relația dintre Yaren și Firat și schimbul de informații. Din păcate, pentru alții și din fericire pentru Yaren, este faptul că nimeni nu știe. Ea își urmărește interesele cu privire la Firat. Firat o place și este interesat de Yaren.

11. Elif este îndrăgostită de Azat și au o relație pe ascuns!

Secretul al unsprezecelea: Relația dintre Elif și Azat nu este cunoscută de nimeni. Doar de părinții și sora lui Azat stiu. Ei în mod voit au recurs la un asemenea plan de răzbunare împotriva lui Azize. Deși Azat nu este mulțumit de această relație, Azize și Miran nu sunt conștienți de aceasta. Deocamdată nu se știe dacă vor ști ce măsuri vor întreprinde pentru a o proteja pe Elif.

12. Hazar este într-o relație bună cu Esma și are o aliată de nădejde în conacul AslanBey!

Relația dintre Hazar și Esma și faptul că Esma îl susține pe Hazar.

13. Povestea de dragoste dintre Hazar și Dilșah!

Al 13-lea secret este dragostea dintre Hazar și Dilșah, că ce am un trecut împreună și s-au iubit în tinerețe. Acest secret nu se știe. De aceea Reyyan încearcă să-l convingă pe Miran pentru a-l face să înțeleagă că tatăl ei i-a iubit mama .

14. Dorința lui Gonul a-și cunoaște fratele este mai presus de dragostea ei față de Miran!

Planul lui Gonul este necunoscut de Miran! El nu știe că motivul pentru care a acceptat divorțul este din cauza fratelui ei. Si nici măcar nu bănuiește ca în spatele acestui secret nu există nimeni altcineva decât Azize.

15. Secrete din Serialul Hercai: Azize este mama lui Hazar!

Dacă există vreun un secret care mi-a scăpat, îl poți împărtăși cu noi. De asemenea, împărtășiți secretul care credeți că este cel mai mare, lăsând comentarii.

Dovadă drept de autor: ID certificat Digiprove: P1399865 (Cine mai încearcă să “copieze” o face pe propria răspundere).

© 2021 — 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.