4 Lucruri Interesante despre serialul HERCAI

Reyyan si Miran

HERCAI serialul care aduce romantismul în casele românilor!

Se știe că serialele turcești au câștigat un loc în inimile telespectatorilor din toate colțurile lumii. Iubitorii dramelor turcești, au fost deja cuceriți de serialul Hercai, încă de la difuzarea primului episod.

Kanal D Romania a reușit să ne surprindă din nou cu un serial excepțional, aducând în casele telespectatorilor povestea de iubire dintre frumoasa Reyyan și războinicul Miran.

Rezumate la serialul Hercai

HERCAI: Romantism la cote maxime!

HERCAI, serialul care relatează o poveste romantică plină de intrigi și răzbunare se difuzează la Kanal D, de luni până miercuri, de la ora 20:00. Această dramă turcească fost așteptată cu nerăbdare de fanii poveștilor dramatice, deoarece protagoniștii serialului sunt Ebru Şahin și Akin Akinozu.

Emoțiile telespectatorilor au fost la cote maxime! În special în rândul femeilor, prezența serialului Hercai se va adăuga la varietatea dramelor preferate ale telespectatorilor care s-au apropiat destul de mult de dramele coreene.

  1. Lansare inițială 15 martie 2019

Serialul Hercai a fost lansat pentru prima dată în 2019 în Turcia și apoi și-a continuat difuzarea la nivel mondial în mai multe țări europene, sud-americane, din Orientul Mijlociu și din Asia, inclusiv Asia de Sud-Est, având un succes răsunător.

Serialul fenomen Hercai a fost inspirat din cel mai cunoscut bestsellerur

  1. Adaptarea serialului din romanul intitulat Hercai

Romantismul a atins cote maxime: Povestea dramatică din Hercai este un serial adaptat dintr-o poveste romantică cu același titlu al tinerei scriitoarei Sümeyye Ezel. Povestea din Hercai este despre un tânăr pe nume Miran care vrea să se răzbune pe moartea părinților săi prin căsătoria cu Reyyan. Dar întâlnirea lui Miran cu frumoasa fată din familia Sadoglü pare o soartă inevitabilă.

Evenimentul dezastruos al căderii lui Reyyan de pe cal când mașina lui Miran se apropie, îi face pe cei doi să se apropie și apoi să se căsătorească. Dar, în spatele acestei fericiri, se dovedește că Miran are o ranchiună împotriva familiei Sadoglü. Azize Aslanbey îi cere lui Miran să o părăsească pe Reyyan. Separarea de la începutul căsătoriei s-a dovedit a dezlega încet misterul disputei dintre Miran și familia lui Sadoglü, inclusiv continuarea relației sale cu Reyyan.

Apariția actorilor și actrițelor, în mediului lor cultural și poveștile care scufundă inimile spectatorilor într-o poveste precum în basme, scot în evidentă stilurile dramelor turcești, inclusiv prin faptele prezentate în povestea din Hercai.

  1. Succesul răsunător al serialului Hercai – Un Atu în câștigarea premiilor

Succesul luptelor dramatice de tip telenovelă ale serialului Hercai nu numai că a câștigat laude din partea spectatorilor din diferite țări, dar a adus acest serial la o serie de premii prestigioase. În plus față de obținerea premiilor pentru cel mai bun cuplu TV, pentru cele mai bune interpretări ale lui Akin Akinozu și Ebru Sahin în Hercai, această dramă turcească a primit și premiul lacategoria “Cel mai bun serial TV la International Izmir Hajatan 2020, precum și cel mai bun serial TV și Ebru Sahin a fost desemnata cea mai buna actriță în Turcia.

Hercai: O poveste de dragoste divină – Secrete presărate cu minciuni

  1. Țări productive, originare de seriale dramatice

Turcia este o țară care este destul de productivă în producerea unor povești dramatice de calitate, care sunt distribuite în diferite părți ale lumii și sunt foarte apreciate de telespectatori. Doar în Turcia există aproximativ 500 de case de producție care fac seriale dramatice cu o varietate de conflicte dramatice și povesti frumoase în stil oriental.

Datele pentru 2017 arată triumful Turciei ca a doua țară ca mărime, după Statele Unite, în raționarea serialelor sale de televiziune în diferite țări din lume. Se pare că, în 2016, veniturile din exporturi din serialele TV turcești au ajuns la 300 milioane USD și au crescut în 2018 la 350 milioane USD.