Actorii din serialul turcesc “Hercai” (Kanal D)

Hercai: Mini-Biografi Actori și roluri interpretate

Home » Seriale Turcesti » Actorii din serialul turcesc “Hercai” (Kanal D)
Miran actorul din serialul Hercai

Akın Akınözü – interpretat de Miran Aslanbey. El este singurul moștenitor al familiei Aslanbeev. Bunica sa Azize vrea să-l căsătorească cu Reyyan nepoata familie Shadoglu și, astfel, să se răzbune pe această familie. Dar la prima vedere, Miran se îndrăgostește de frumoasa Reyyan.

Miran Aslanbey este singurul moștenitor care va continua descendența familiei Aslanbey. El de mic copil a fost crescut de bunica sa Azize Aslanbey cu povești de răzbunare. Tânărul afacerist este un bărbat lipsit de afecțiune și distant, dar în același timp puternic și inteligent.

Akın Akinozu Mini-Biografie

Akın s-a născut în 22 septembrie 1990 la Ankara, Turcia. El și-a absolvit studiile în cel mai bun colegiu de studii generale din Los Angeles, UC Berkeley Applied Math și a studiat actoria. Actorul a jucat în rolul discret al lui Ivan în primul episod din Suleyman Magnificul (2015). Mai târziu a primit rolul spectaculos a lui Omar în serialul Payitaht Abdülhamid. În serialul “Hercai” interpretează rolul lui Miran, care este destinat să îndeplinească o luptă de sânge. În schimb, personajul
se îndrăgostește de o fată din clanul opus.

Biografie completă – Akın Akınözü

Reyyan actrița din serialul Hercai

Ebru Şahin – interpretată de Reyyan Shadoglu. Ea este nepoata nativă a familiei Shadoglu. Reyyan a visat întotdeauna să părăsească conacul Shadoglu, pentru a-și crea propria familie, lângă prințul ei și să fie fericită până la adânci bătrâneți. Odată ce îl întâlnește pe Miran, se îndrăgostește de el, fără să știe că prințul mult așteptat a pus la cale un plan de răzbunare.

Reyyan este fiica cea mare a lui Hazar și a lui Zehra Șadoğlu. Este o tânără inocentă, cu inima pură și curată. Ea este devotată familiei sale și tuturor celor din jur. Cu toate acestea, ea nu a simțit niciodată dragostea pe care a primit-o de la mama, tatăl ei vitreg și bunicul ei Nasuh Șadoğlu.

Ebru Şahin Mini-Biografie

Ebru Șahin s-a născut în 1994 la Istanbul. Ea a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport din Besyo, unde a fost aleasă ca cea mai frumoasă fată a instituției de învățământ.
Ebru a adus cu pricepere personaje la viață în seriale precum Mireasa din Istanbul și Prețul Fericirii.
În serialul turcesc „Hercai”, eroina Reyan se îndrăgostește de un tânăr din clanul opus.

Ebru Şahin – Biografie completă

Macit din serialul Hercai

Macit Sonkan îl interpretează pe Nasuh Șadoğlu. El este cel mai mare și indispensabil lider al familiei. Cuvântul său este literă de lege. Tocmai de aceea, ceea ce liderul decide sau spune nu este niciodată măsurat, discutat sau contestat.

Nasuh, tatăl lui Șadoğlu este un bărbat grosolan și crud. El nu a acceptat-o niciodată pe Reyyan ca nepoată si mereu o favorizează pe Yaren.

Azize din serialul Hercai

Ayda Aksel o interpretează pe Sultana
Azize Aslanbey. Ea deține cea mai mare putere dintre membrii familiei Aslanbey. Azize este o femeie brutală care a suferit mult în viață. Ea și-a îngropat soțul, trei fii și două nurori, cu inima împietrită de ură, acum cauta răzbunare. Deși s-a răzbunat cu exact douăzeci și șapte de ani în urmă, nu a fost suficient și vrea ca dușmanii ei să sufere.

Serhat Tutumluer dă viață personajului Hazar Șadoğlu. El este fiul cel mare al familiei Șadoğlu și este mâna dreaptă a tatălui său, Nasuh. Hazar urmează să preia conducerea după moartea tatălui său. El este un om cinstit, muncitor, statornic, iubit, respectat și de încredere.

Hazar nu tatăl biologic al lui Reyyan, dar o iubește foarte mult pe fata și își face griji pentru ea. El s-a căsătorit cu Zehra, care era însărcinată cu un alt barbat.

zehra_din_serialul_hercai

Feride Cetin este nimeni alta decât Zehra Șadoğlu. Ea este soția lui Hazar Șadoğlu, și mama lui Reyyan și Gül. Zehra este devotată soțului și copiilor ei cu o mare dragoste și loialitate. Deși este o persoană blândă, leoaica din ea se dezlănțuie atunci când simte o amenințare pentru copiii ei. Ea este o mamă și o soție fidelă, devotată fericirii fiicelor și a soțului ei.

Zehra este soția exemplară a lui Hazar. La 17 ani, Zehra a rămas însărcinată dintr-o aventură extraconjugală. Zehra și Hazar au împreună o fetiță pe nume Gul.

Serhat Tutumluer Mini-Biografie

Azat din serialul Hercai

Tansu Tașanlar îi dă viață lui Azat Șadoğlu. El este fiul lui Cihan și Handan. Șadoğlu este singura persoană care își va continua descendența. Azat a făcut ceea ce i s-a spus de-a lungul vieții și s-a comportat curajos. Orice i s-a cerut, nu a obiectat niciodată, nu s-a opus niciodată familiei sale și ceea ce credeau ei de cuviință că trebuie făcut, el îndeplinea …

Azat este nepotul și moștenitorul familiei Shadoglu. Este îndrăgostit de sora sa Reyyan. Azat este gata să fie alături de Reyyan, știind chiar că fata nu-l o iubește.

Tansu Tașanlar Mini-Biografie

Feride Cetin Mini-Biografie

Oya Unustası deține rolul lui Gönül Aslanbey, care este una dintre cele două nepoate ale familiei Aslanbey. Ea este singurul copil al lui Sultan și Vahit. Gönül este o fată frumoasă și furioasă, care te mișcă mereu cu emoțiile și frustariile sale. Singurul ei vis este sa-și întâlnească marea dragoste, vrea să fie iubită așa cum iubește …

Oya Unustası Mini-Biografie

Gülçin Hatıhan în rolul neînfricatei Handan Șadoğlu. Unii oameni nu renunță la avere și fac imposibilul posibil, astfel și-a creat propriul tron.

Handan este soția lui Cihan. Ea nu o place deloc pe Zehra și pe Reyyan și își dorește ca soțul ei să devină moștenitorul lui Shadoglu.

Serdar Ozer îl interpretează pe Cihan Șadoğlu. El este fiul cel mai mic al lui Nasuh Șadoğlu și mereu este într-o continuă concurență cu fratele său Hazar. Cihan încearcă în mod constant să se dovedească ca este om respectat ca Hazar își dorește să fie cel mai de încredere fiu al tatălui său, dar pur și simplu nu poate.

Cihan este moștenitorul familiei Shadoglu. El este un tip foarte supărăcios și dominant și foarte periculos, căruia îi place să distrugă.

Gül fetița din serialul Hercai

Ebrar Demirbilek este frumoasa fetiță care o interpretează pe Gül Șadoğlu. Ea este floarea tatălui ei, trandafirul mamei sale și pentru sora ei mai mare este prințesa familiei Șadoğlu …

Ebrar Demirbilek este fetița inteligentă și dulce a lui Khazar Shadoglu. Fetitei îi place foarte mult sora ei mai mare Reyan și soțul ei Miran.

Yaren din serialul Hercai

İlay Erkök interpretează rolul frumoasei Yaren Șadoğlu. Ea atrage atenția prin frumusețea sa naturală și fața ei zâmbitoare. Însă acele zâmbete angelice și frumusețe sunt doar masca unui spirit malefic. Yaren are o inimă rea și rdyr foarte egoistă.

Yaren este fiica lui Handan și Cihan, precum și iubita nepoată a lui Nasuh. Ea este foarte îndrăgostită de Miran și foarte invidioasă pe Reyyan.

Ebrar Demirbilek Mini-Biografie

….

İlay Erkök Mini-Biografie

İlay a absolvit Universitatea din Istanbul. Ea a studiat persistent nu numai actoria, ci și volei la Royal Academy din Scoția și a devenit o jucătoare licențiată de volei. În 2016 a apărut în serialul „Al-Ashq”, dând viață personajului Nur. Iar în serialul „Hercai” interpretează rolul dificil al lui Yaren.

Biografie completă

Biografie completă

sultan_din_serialul_hercai.png

Gülçin Santırcıoğlu în rolul Sultanei Aslanbey. Ea este singura noră rămasă în viață a familiei Aslanbey. Sultana este mama lui Gönül. Ea a venit de nicăieri și a devenit amantă la conac. Cel mai mare vis al ei este să conducă familia Aslanbey după trecerea în neființă a lui Azize.

Cahit Gök dă viață personajului Fırat Demiralp s, care a crescut în Conacul Aslanbey. El a fost singurul prieten al lui Miran în această viață. Cei doi au crescut împreună ca frații. Însă Azize nu l-a văzut niciodată pe Fırat mai mult decât nepotul ei.

Cine este Dilșah din Hercai? Aysun Metiner – Biografie (Mama lui Miran)

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org|https://www.atv.com.tr