Actorii din serialul turcesc “Iarna neagră” (Zemheri)

Iarna Neagră: Actori în rolul principal!

Iarna neagră serialul care va cuceri publicul român, îi are ca protagoniști pe Ayça Ayșin Turan, Alperen Duymaz, Hazal Filiz și Zerrin Tekindor.

Alperen Duymaz
Ayaz
Ayaz este fostul iubit a lui Firuze și actualul logodnic a lui Berrek.

AYAZ (Alperen Duymaz) – Pentru Ayaz, cel mai valoros atu din viața este mama sa, Safiye. Dar odată ce o întâlnește pe Firuze la universitatea la care studiaza, devine un moment de cotitură pentru tânărul care este în stare să facă orice pentru fata care i-a cucerit inima iremediabil. Viața lui Ayaz, care a gustat dragostea pură cu această frumoasă fată care pur și simplu îi taie respirația când o vede, se răstoarnă cu susul în joj odată cu sosirea tatălui său. Un tată violent, care le-a făcut viața un calvar apare brusc în viața lor și de atunci nimic nu va mai fi la fel.

Ayaz se confruntă cu cea mai grea decizie din viața să! Pe de o parte, conștiința sa, adică mama sa, pe de altă parte, dragostea vieții sale … Alegerea tânărului care este o persoană inimoasa și responsabilă, îl va trage într-o mare furtună și va nevoit sa aleaga familia.

Ayça Ayşin Turan
Firuze
Firuze este fosta iubita lui Ayaz și viitoarea soție a lui Ertan.

FIRUZE (Ayça Ayşin Turan) atrage atenția tuturor cu frumusețea ei naturală și ochii ei albaștri strălucitori. Pentru tânără fată educația și familia ei sunt pe primul loc. Viața frumoasei fete de 26 de ani care studiază la Departamentul de Arhitectură se va schimba complet atunci când drumul ei se va intersecta cu Ayaz. Pentru prima dată în viața ei de adolescentă simte fericirea deplină alturi de tânărul Ayaz, care îi acordă atenție maximă și o răsfață în limita posibilităților.

Firuze, care a experimentat dragostea adevărată pentru prima dată în viața sa, visează la o viață fericită alturi de Ayaz, insă va trai o mare dezamăgire. Din cauza mamei și a fratelui ei, care o ignoră complet, viața ei va deveni și mai dificilă atunci când tatăl ei va fi închis pe nedrept pentru o crimă. De acum înainte, tânăra se va lupta doar pentru ca dreptatea să triumfe, dovedind nevinovăția tatălui ei, care a iubit-o și sprijinit-o necondiționat.

Caner Cindoruk
Ertan
Ertan este fratele lui Berrek și este obsedat de frumoasa Fizuze.

ERTAN (Caner Cindoruk) – Pentru Ertan, care la prima vedere pare a fi un bărbat foarte dur din exterior, succesul în afaceri și sora sa Berrak sunt pe primul loc. Ertan, care a trăit o mare traumă în copilărie din cauza abuzurilor tatălui său, a devenit lacom și narcisist. El nu își lasă garda jos împotriva nimănui în afară de Berrak și nu evită niciodată mișcările periculoase și curajoase.

Intrarea lui Firuze și Ayaz în viețile lor va fi un moment important de cotitură atât pentru Ertan, cât și pentru Berrak, sora lui mai mică. Ertan este atras de frumoasa Firuze încă din prima zi când fata îi apare în cale și pare să facă o obsesie pentru frumoasa fată.

Hazal Filiz Küçükköse
Berrak
Berrak este sora lui Ertan și logodnica lui Ayaz.

BERRAK (Hazal Filiz Küçükköse) – Berrak este o tânără frumoasă și fermecătoare, dar prea rasfatată. Un eveniment neplăcut pe care Berrak l-a trăit la o vârstă fragedă o schimbă pentru totdeauna. Ea este o sursă de bucurie pentru familia sa, care încearcă să-i îndeplinească toate dorințele doar să o vadă fericită. După incidentul din copilărie, tânăra fată, căreia Ertan îi dăruiește toată dragostea, devine dependentă de atenție.

Berrak, care s-a îndrăgostit nebunește de Ayaz atunci când tânărul i-a salvat viața, îndrăznește să facă totul pentru a-l obține. Ea visează să se căsătorească cu Ayaz și să trăiască împreună pentru totdeauna. Ea ii cere fratelui ei sa-i îndeplinească mare vis și Ertan este va face totul pentru ai îndeplini dorința arzătoare. Pașii pe care Berrak îi va face spre acel vis platonic, vor afecta nu numai viața ei și a tânărului, ci și a tuturor …

emir-cubukcu
Faruk
Faruk este fratele lui Firuze.

FARUK (Emir Çubukçu) – Faruk este primiul copil al lui Aliye și Yașar, unicul lor fiu și el este fratele celor două surori Firuze și Elvan. Faruk este cel mai valoros pentru mama sa și el nu ezită să se folosească această situație ca un atu împotriva surorilor sale.

Tânărului nu-i este milă de Firuze, care duce singură traiul casei împreună cu tatăl ei Yașar. Singura sa preocupare este de a scăpa de Istanbul, găsind bani din diverse surse pentru a se căsători cu femeia pe care o iubește. Din acest motiv, el nu se va abține să se implice în afaceri ilegale și să spună minciuni de câte ori are ocazia. El trădează pe oricine, chiar și pe mama lui care va fi foarte dezamăgită de fiul cel risipitor și leneș.

Mehveș
Mehveș
Mehveș este fiica lui Iclal și sora lui Ertan și Berrek.

MEHVEȘ (Şebnem Dönmez) – Mehveș se naște într-un moment în care Iclal nu este încă pregătit să guste sentimentul maternității. Din acest motiv viața lui Mehveș, care nu a fost iubită de tatăl ei Timuçin, se schimbă complet cu un eveniment tragic.

Mehveș, care mereu a fost îndepărtata de bărbați, traieste o mare dezamăgire când traieste pentru prima dată dragostea adevarata. Cu toate acestea, sub îndrumarea fratelui ei Ertan, se căsătorește cu Kemal, un om de afaceri bogat. Frumoasa femeie care lucrează în Demirkan Holding și în scurt timp isi pune amprenta in companie, este lăsată de tatăl ei, sa se confrunte cu o nouă provocare când își pierde soțul. Străduindu-se să-și arate dragostea față de frații ei Ertan și Berrak, Mehveș dorește să vadă aprecierea pe care nu a putut-o vedea de la ei în copilărie. Din acest motiv, ea incearca să-și trăiască viața așa cum și-a dorit.

Nihal Koldaş
Safiye
Safiye este mama lui Ayaz.

SAFİYE (Nihal Koldaş) – Safiye are trei copii si trăiește numai pentru copiii ei în această viață. Ayaz este fiul cel mai mare si este sprijinul ei. Ea suporta constant comportamentul violent al soțului ei Nihat, doar de dragul copiilor ei. Deși Safiye este o persoană introvertită și liniștită, Ayaz nu suportă toate aceste umiliri si batai, asa ca părăsește casa impreuna cu mama și frații săi. Cu toate acestea, atunci când Nihat îi găsește în mod neașteptat, va schimba pentru totdeauna nu numai viața lui Safiye, ci și viața întregii familii.

lila-gurmen-aka
Iclal
Iclal este mama lui Mehveș, Ertan și Berrak

İCLAL (Lila Gürmen) – Iclal este membra uneia dintre familiile bine stabilite și înstărite din Istanbul. Ea a crescut ca un copil care a primit „bine făcut” de-a lungul vieții sale, neavând ieșire din promisiunea părinților săi. Cu toate acestea, Iclal, a cărui viață s-a schimbat când l-a întâlnit pe Timuçin în ajunul căsătoriei, preferă acest bărbat decât familia sa.

Iclal, care are trei copii cu Timuçin, este mama lui Mehveș, Ertan și Berrak. Fiul ei, Ertan s-a simțit vinovat ca urmare a accidentului de mașină pe care el și Berrak l-au trăit când erau copii. Așa că toată vina a căzut pe Ertan și Iclal l-a ținut separat de ceilalți copii de-a lungul vieții. Deși are un caracter blând, ea va încerca întotdeauna să-și arate autoritatea asupra fiicei sale Berrak.

Zerrin Tekindor aka Aliye
Aliye
Aliye este mama lui Firuze, Elvan, Faruk și șotia lui Yașar.

ALİYE (Zerrin Tekindor) – Aliye, o mamă a trei copii, care își neglijează cele două fiice, inclusiv pe Firuze și îl favorizează pe fiul ei Faruk. Ea este o femeie care a crescut fără dragoste părintească și odată ce l-a întâlnit pe soțul ei a crezut că a găsit o cale de ieșire din viața ei mizerabilă de atunci. Dar lucrurile nu vor merge așa cum își dorește Aliye și mereu este nemulțumită că este nevoită să lucreze zilnic în conacele bogătașilor. Pe lângă faptul că Aliye își prețuiește fiul mai mult decât orice pe lume și îl separă de toată lumea, nici măcar pentru o clipă, nu încetează să-i reproșeze soțului ei pentru viața dificilă în care se află. Spre deosebire de soțul ei Yașar, Aliye, nu ezită să mintă pentru a obține condiții de viață mai bune. Aliye vrea de la fiica ei Firuze mai mult decât fata poate oferi și va face tot posibilul să folosească în favoarea sa incidentului tragic care i s-a întâmplat soțului ei.

Actorii care completează distribuția serialului Iarna Neagră

YAȘAR (Müfit Kayacan)
Yașar
Yașar este tatal lui Firuze, Faruk și soțul lui Alie.

YAȘAR (Müfit Kayacan) – Yașar, tatăl lui Firuze care evită toate problemele și certurile, este un om al adevărului și bunătății. Pentru Yașar, justiția este literă de lege, în fiecare moment al vieții sale. El este un bărbat calm și muncitor care ezită să-și facă auzită vocea împotriva unor situații nedrepte pentru a nu deranja pacea mediului său.

Yașar, care suportă toate plângerile soției sale Aliye și minciunile fiului său Faruk, își va răsturna întreaga viață cu susul în jos. Yașar, care a devenit brusc un criminal, deși este nevinovat, se va regăși într-o luptă dificilă de viață când nu se aștepta niciodată. Feblețea sa este fiica sa Firuze, care va face și imposibilul să-și salveze tatăl de la închisoare, căutând să scoată adevărul la iveală.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com