Actorii din serialul turcesc La răscruce

La Răscruce: Mini-Biografi Actori și Roluri Interpretate

Home » Biografii » Actorii din serialul turcesc La răscruce

Serialul “La Răscruce” are în distribuția sa actori de top și nume mari ale cinematografiei turcești pe care le cunoaștem și din alte seriale. Faimosul și carismaticul actor Kıvanç Tatlıtuğ în rolul lui Kadir, este vedeta serialului fenomen Çarpışma, care a surprins un grafic de succes în rating, încă de la difuzarea primului episod în Turcia.

Kıvanç Tatlıtuğ
KIVANÇ TATLITUĞ

KADİR ADALI (Kıvanç Tatlıtuğ) este căpitanul filialei organizate din Istanbul. El este căsătorit cu Aslî și au împreună o fiică. Kadir este foarte muncitor și toată lumea știe că într-o bună zi va deveni șef de poliție. Polițistul model este un fan înrăit al echipei de fotbal Sarıyer, care îl face extrem de fericit în momentul în care are ocazia să se ridice în picioare să o susțină. Kadir își asumă responsabilitatea celor aflați în  tribună și cartier. Deoarece nu are frați frate sau surori, el devine frate pentru cei dragi. Cu toate acestea, un eveniment dureros îi va schimba subit destinul în momentul în care își va pierde fiica și soția în urma unui atac terorist.

Elçin Sangu
Elçin Sangu

ZEYNEP TUNÇ (Elçin Sangu) este managera unei băncii. Deși la locul de muncă știe să facă față oricărei situații, capacitatea ei de a face față încercărilor vieții este limitată. Cea mai dominantă emoție pentru Zeynep este frica. Primul lucru pe care îl face când intră în casă este să încuie ușa, iar când urcă în mașină să apese imediat butonul de blocare centrală. Majoritatea acestor obiceiuri provin din orfelinat, locul unde a crescut și tocmai de aceea există frica de a pierde ceea ce deține. Ea abordează totul cu responsabilitate și curaj, bineînțeles, cu excepția fricii sale de pericole. Căsătoria ei cu soțul ei Galip este pe punctul de a se termina, când află că o înșeală cu o altă femeie. Dar Zeynep se teme de singurătate …

Kıvanç Tatlıtuğ Mini-Biografie

Elçin Sangu Mini-Biografie

Cine este Elçin Sangu și câti ani are?

Elçin Sangu s-a născut la 13 august 1985 la Izmir și are 35 de ani. Frumoasa actriță a absolvit Departamentul de Operă al Universității Mersin. În urma pregătirii sale de actorie la Sahne Tiyatrosu, a debutat în cariera de actorie în serialul „Trădarea/Öyle Bir Geçer Zaman Ki” în 2011. De atunci ofertele nu au încetat să apară și talentata actriță a continuat să joace în seriale precum: Așk Kaç Body Wears, Bir Așk Hikayesi, „Kurt Seyit ve Șura, Sevdam Alabora.

Elçin Sangu a împărtășit cu Barış Arduç rolul principal din filmul „Mutluluk Zamanı” în 2017, apoi a interpretat personajul „Mia” în proiectul „Yașamayanlar”. Sangu acum dă acum viață personajului lui Zeynep Tunç din serialul „La răscruce/Çarpışma”.

Biografie completă – Kıvanç Tatlıtuğ

Biografie completă – Elçin Sangu

Hakan Kurtaş

DEMIR (Hakan Kurtaş) este un avocat de succes cu multe diplome, care și-a dedicat întreaga viață educație. El este foarte ambițios și nu tolerează eșecul. Tocmai de aceea este într-o relație cu fiica idolului său, Cemre, care și ea la rândul ei este avocată.

Idolul său este nimeni altul decât Selim Gür. Societatea de avocatură a lui Selim (tatăl lui Cemre) – este marea sa țintă. Deoarece Selim este unul dintre cei mai importanți avocați din Turcia, care până în prezent nu a pierdut niciunul dintre cazuri. El este suficient de bun la slujba lui pentru a transforma un criminal feroce într-o persoană nevinovată. Pentru Demir aproape toate relațiile sociale se bazează pe interesul propriu, excepție nu face nici relația sa cu Cemre …

Melisa Aslı Pamuk

CEMRE GÜR (Melisa Aslı Pamuk) a urmat visul tatălui ei și a devenit avocată ca și el. Ea suferă de absența unei emoții pe care nu o cunoaște sau poate înțelege. Acest sentiment este iubirea pură și necondiționată. Deși este logodită, ea încă caută căldura iubirii de basm. Cemre a crezut că a găsit-o la iubitul ei Demir, dar s-a înșelat amarnic. Deoarece Demir nu este deloc îndrăgostit de ea și are o relație cu mama ei vitrega. Iar Cemre nu poate recunoaște în sinea ei că nu ar trebui să continue această relație, care îi dăunează foarte mult.

Motivul lipsei iubirii necondiționate este lipsa afecțiunii de mamă. Acesta este cel mai mare decalaj din viața ei. Tocmai de aceea este într-o stare constantă de evadare și vrea să plece în America …

Hakan Kurtaş Mini-Biografie

…..

Melisa Aslı Pamuk Mini-Biografie

….

Biografie completă – Hakan Kurtaş

Biografie completă – Melisa Aslı Pamuk

Alperen Duymaz

KEREM (Alperen Duymaz) este un tânăr responsabil și conștiincios, însă soarta a fost nemiloasă și a ajuns să facă 5 ani de închisoare din cauza că și-a rănit tatălui cu un cuțit, în timp ce încercă să-și salveze mama din mâinile acestuia.

Singurul lucru care îl motivează să iasă din închisoare este iubita sa Meral cu care dorește să se căsătorească și să aibă copii. Acest vis, care pare prea matur pentru un tânăr de 25 de ani, provine din lipsa înțelegerii în familia sa. El vrea să-și întemeieze o familie numeroasă și să trăiască în armonie cu toate sentimentele la care tânjește.

Kadir este idolul său atât în ​​cartier, cât și în tribune prin simplul fapt că încearcă să asigure siguranța celor din jurul său. Polițistul pe care îl consideră fratele său mai mare care și-a realizat acest mare vis de a avea o familie armonioasă.

În timpul anilor petrecuți la închisoare, Kerem și-a pierdut încrederea în toți, în special în familia sa. Cu excepția unui singur lucru: Meral …

Merve Çağıran

MERAL (Merve Caller) este o tânără frumoasă, fermecătoare și inteligentă. Ea este iubita lui Kerem, bărbatul pe care îl iubește nebunește, încât a așteptat 5 ani ca el să fie eliberat din închisoare. Slăbiciunea ei este frica de moarte și este într-o continuă agitație pentru a obține viața dorită într-un mod cat mai scurt. Meral este foarte sigură pe sine și nu ezită să-și folosească feminitatea atunci când este necesar. Ea își trăiește viața la maxim prin emoțiile reale pe care le simte.

Alperen Duymaz Mini-Biografie

Cine este Alperen Duymaz și câți ani are?

Alperen Duymaz s-a născut la Ankara în 1992 și are 28 de ani. Chipeșul actor este student al Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat din Ankara din cadrul Universității Hacettepe. Duymaz, care a apărut pentru prima oară în fața camerei de filmat cu personajul Cesur în proiectul „Tatlı Küçük Yalancılar”, a încântat ulterior publicul cu personajul lui Ali în serialul „Acı Așk”, Ateș în „Bodrum Masalı”, Emrah în „Çukur” și nu în cele din urmă îl interpretează pe Ayaz „Iarnă/Neagră/Zemheri” și îi dă viață și personajului Kerem in serialul “La Răscruce/Çarpışma”. Ambele seriale sunt difuzate în România (2021), Zemheri pe Happy Channel și Çarpışma la Kanal D.

Merve Çağıran Mini-Biografie

…..

Biografie completă – Alperen Duymaz

Biografie completă – Merve Çağıran

Rojda Demirer

BELMA (Rojda Demirer) este o femeie cu abilitați extraordinare de conducere în funcții politice. Această atitudine este evidentă din căsătoria ei cu Selim Gür, care este cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Fiecare pas pe care îl face, este cântărit meticulos, „cu excepția relației sale amoroase cu Demir”. Cea mai mare armă a Belmei este feminitatea ei. Ea este o femeie rafinată și foarte elegantă cu o o carismă foarte puternică. Dar când este încolțită, se transformă într-un om mai întunecat decât își poate imagina oricine.

Singura ei slăbiciune este Demir, tânărul avocat de care este foarte îndrăgostită. Ea se aventurează cu Demir pentru a completa lipsa dragostei și pasiunii în căsnicia sa cu Selim.

Mustafa Uğurlu

SELIM (Mustafa Uğurlu) este un avocat de succes și tatăl lui Cemre.

Mini-Biografie

Cine este Rojda Demirer și câți ani are?

Rojda Demirer s-a născut la Ankara în 1980 și are 40 de ani. În 1988, la doar 9 anișori a câștigat examenele TRT Ankara Radio Children’s Hour și a început să facă teatru la radio. Apoi au urmat seriale TV pentru copii, prezentări de programe și filme, seriale și desene animate pe TRT.

Rojdă a intrat în departamentul de teatru al Conservatorului de Stat Ankara al Universității Hacettepe în 1997 și a absolvit în 2001. Ea a lucrat că artist permanent la Teatrul de Stat Trabzon în perioada 2003-2008 și a apărut în multe seriale de televiziune și filme.

Mustafa Uğurlu Mini-Biografie

……

Biografie completă –

Biografie completă –

Erkan Can

HAYDAR (Erkan Can) este un bărbat sincer și milos, care nu-și ascunde sentimentele și gândurile. El este foarte dedicat muncii sale și se enervează repede precum un potop, dacă cineva încalcă legea. Haydar este căsătorit și are două fiice pe care le iubește mai presus de orice. Toată lumea îl iubește pe Haydar, deoarece se implică în bunăstarea celor din jurul său. El este mereu disponibil când cineva are nevoie de el și se implică în necazurile celor care au o problemă.

Haydar îi iubește pe ofițerii sub comanda sa și fiecare dintre ei au un loc special în inima sa. Dar Kadir este precum fiul său și îl iubește foarte mult. Singura sa slăbiciune nu sunt femeile, ci mâncarea …

Onur Saylak

VELİ CEVHER (Onur Saylak)
Este un mare actor al lumii întunecate. Nimeni nu-și poate găsi urmele, nu dă imagini niciunei camere, schimbă în mod constant liniile în ciuda posibilității de a asculta. Există o mare problemă de încredere împotriva tuturor și a tuturor. El este nemilos și nemilos. Este numele din punctul cheie al coliziunii.

Erkan Can Mini-Biografie

Cine este Erkan Can?

Erkan Can s-a născut la 1 ianuarie 1958 la Bursa. El și-a început cariera de actorie la Teatrul de Stat din Bursa și a absolvit Conservatorul de Stat din Istanbul în 1990. A lucrat la Teatrul de Stat Bakırköy în perioada 1991-1992 și a primit diverse premii de la diferite festivaluri.

Onur Saylak Mini-Biografie

Cine este Onur Saylak?

Onur Saylak a studiat pentru scurt timp la Departamentul de Fizică al Universității Tehnice din Orientul Mijlociu și la Facultatea de Științe Politice a Universității din Ankara. El a a absolvit Departamentul de Teatru al Universității Bilkent. De-a lungul anilor de școală, a participat la diferite piese de teatru la Teatrele de Stat din Ankara și a urcat pe scenă, participând la numeroase proiecte de seriale TV.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.showtv.com.tr | https://www.youtube.com