Actorii din serialul turcesc “Prizoniera Destinului”

Prizoniera Destinului: Actori în rolul principal!

Prizoniera Destinului serialul care va cuceri publicul român, îi are ca protagoniști pe Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol.

Engin Hepileri
Faruk
Faruk este logodnicul lui Zeynep.

Faruk este un om de afaceri bogat și de succes. El s-a îndrăgostit iremediabil de frumoasa Zeynep. Deși este logodit cu Zeynep, el nu cunoaște identitatea reală a logodnicei sale.

Engin Hepileri (Faruk) ~ Mini-Biografie

Engin Hepileri s-a născut pe 3 martie 1978 (42 de ani) la Mugla, Turcia.

Talentatul actor și-a început studiile de actorie în timpul învățământului secundar la Liceul Anatolian Cağaloğlu. El a intrat la Departamentul de Teatru Conservator al Universității din Istanbul. După care, în 1996 și-a continuat studiile la Conservatorul de Stat, Departamentul de Teatru din cadrul Universității Istanbul Iogosu.

Hepileri, care a făcut parte din distribuția Teatrului Kenter, a jucat în diferite piese de teatru, iar în 2008 a regizat piesa lui Israel Horowitz „Kuyruk”.

Demet Ozdemir
Zeynep
Zeynep este fiica biologica a lui Sakine si Bayram.

Zeynep este o fată frumoasă, inteligentă, rafinată și o avocată în devenire. Trecutul ei a fost marcat de o copilărie trăită în sărăcie și abuzul tatălui ei biologic i-a lăsat răni adânci gravate în suflet.

Demet Özdemir (Zeynep) ~ Mini-Biografie

Demet Ozdemir s-a născut pe 26 februarie 1992 (28 de ani) în Provincia Kocaeli din Turcia. După ce frumoasa actriță a absolvit liceul din Akșam, a urmat cursurile de teatru și de dans de la Șahika Tekand Studio.

Ozdemir și-a început viața în afaceri ca una dintre fiicele dansatoare ale cântăreței Bengü. Ea a atras atenția cu mișcările sale flexibile și în scurt timp a reușit să devină una dintre „fetele din Efes”.

În 2009, frumoasa actriță a apărut ca dansatoare în clipul “Ateş Et” al cântăreței Mustafa Sandal.

Ibrahim Çelikkol
Mehdi
Mehdi este fiul lui Zeliha si iubitul lui Zeynep.

Mehdi, protagonistul masculin joacă rolul unui mecanic de origine umilă care, în ciuda faptului că a fost retras și temperamental, este foarte apreciat în cartierul său.

Ibrahim Celikkol (Mehdi) ~ Mini-Biografie

İbrahim Çelikkol s-a născut pe 14 februarie 1982 (38 ani) la Izmir, Turcia. Carismaticul actor a lucrat ca model înainte de a face mare pas în actorie.

Çelikkol a fost interesat de baschet o scurtă perioadă de timp. După ce a renunțat la baschet, a urmat cursuri de actorie, iar întâlnirea cu Osman Sınav a fost punctul decisiv în viața sa.

Talentatul actor a devenit faimos în anul 2008, odată cu apariția în serialul turcesc „Pars: Narkoterör”, interpretând rolul Comisarului Șamil Baturay. Producătorul serialului care l-a făcut celebru a fost nimeni altul decât faimosul Osman Sınav …

Prizoniera Destinului: 3 mame devotate și preocupate să le asigure copiilor un viitor cât mai magnific!

Senan Kara
Nermin
Nermin este mama adoptivă a tinerei Zeynep.

Nermin are visuri mărețe pentru fiica ei! Ea și-a planificat ca Zeynep să se căsătorească cu Faruk și să se stabilească în străinătate. Prin urmare, Zeynep  va trebui să își continue masterul acolo.

Senan Kara (Nermin) ~ Mini-Biografie

Senan Kara s-a născut pe 9 august 1978 (42 de ani) în Provincia İzmir, Turcia. După absolvirea colegiului Yunus Emre, talentata actriță, și-a urmat studiile la Departamentul de actorie al Teatrului Facultății de Arte Plastice a Universității Dokuz Eylül. Ea a participat la diferite piese de teatru și spectacole precum “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” și “Martı” .

Nurşim_Demir
Zeliha
Zeliha este mama lui Mehdi.

Personajul Zeliha, care a întâmpinat mari dificultăți în trecut, este o mamă care și-a crescut copiii cu mult devotament. Singura ei preocupare este ca Mehdi, fiul ei să se căsătorească. Ea consideră că dacă Mehdi se va căsători și își va întemeia o familie, va lasă trecutul în urmă. Zeliha site că fiul ei va intra în necazuri, căutând răzbunare și nu vrea să ajungă la închisoare.

Nurşim Demir (mama lui Mehdi) ~ Mini-Biografie

Nurşim Demir s-a născut pe 29 mai 1952 (68 ani) la Istanbul, Turcia. Actrița a avut prima sa experiență de actorie odata cu rolul primit în serialul Aşka Sürgün și este cunoscută publicului român din serialul turcesc “No: 309 – Camera 309”.

Zuhal_Gencer_Erkaya
Sakine
Sakine este mama biologică a frumoasei Zeynep.

Sakine este o mama devotată a trei copii, care a avut o viața grea alături de soțul ei. Odată ce Sakine află planul lui Nermin de la Zeliha va face tot posibilul să-și recupereze fiica. Cu toate acestea, planurile lui Nermin vor fi distruse într-o clipă. Zeynep dovedește că este fiica mamei sale reale și este de acord să se căsătorească cu Mehdi.

Zuhal Gencer Erkaya (Sakine) ~ Mini-Biografie

Zuhal Gencer s-a născut pe 13 iulie 1961 (59 de ani ) la Istanbul. Talentata actriță este cunoscută mai ales pentru personajul İnci din serialul “Șașıfelek Çıkmazı” (1996-1998). După ce a studiat la Tiyatro Eğitim Stüdyosu, actrița a decis să-și urmeze visul alături de Taner Barlas.

Taner Barlas a fondat teatrul “Mim Tiyatro” și faimoasa actriță a lucrat la Teatrul lui Taner Barlas timp de 5 ani.

Actorii care completează distribuția serialului “Prizoniera Destinului”

Demet Özdemir – Zeynep
İbrahim Çelikkol – Mehdi
Zuhal Gencer – Sakine este mama biologica a lui Zeynep
Senan Kara -Nermin este mama adoptiva a lui Zeynep
Nail Kırmızıgül – Ekrem este sotul lui Nermin
Engin Hepileri – Faruk este logodnicul lui Zeynep
Elif Sönmez – Cemile
Hülya Duyar – Sultan
Mehmet Korhan Fırat – Celal
Fatih Koyunoğlu – Nuh
Nurşim Demir – Zeliha este mama lui Mehdi

Zeynep Kumral – Müjgan
Naz Göktan – Emine
Kazım Sinan Demirer – Bayram este tatal biologic a lui Zeynep
Kayra Zabcı – Yasemin
Helin Kandemir – Kibrit
Emir Talha – Ali
Ali Oğuz Şenol – Tolga
Binnur Kaya este terapeuta lui Zeynep
Engin Öztürk – Barış
Teoman Kumbaracıbaşı – Burhan
Alp Akar – Remzi

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org |https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir | https://www.youtube.com