Destan, un nou serial turcesc, din pe ATV

Ak Kız Destanı, Epic of the white girl, Epopeea fetei albe

O nouă poveste epică, care începe în secolul al IX-lea se va difuza din toamnă pe ecranele ATV

Serialul turcesc “Destan” este un serial istoric, despre care se spune că va fi difuzat pe ATV în Turcia. Dacă Ebru Șahin va accepta rolul, actrița va fi eroina serialului, care relatează o poveste din secolul al IX-lea.

Au apărut noi informații despre noul proiectul lui Mehmet Bozdag, producătorul multor seriale de succes precum Diriliş: Ertuğrul (2014–2019), Kuruluş: Osman (2019–present), Mendirman Jaloliddin (2021–present) și multe alte filme celebre.

Ak Kiz Destani (Epopeea Fetei Albe), serialul turcesc despre care se spune că va fi un serial de legendă, deoarece producătorul de succes își lasă acum amprenta.

Există multe întrebări despre subiectul serialului, deoarece intriga acestui serial, este puțin diferită de alte seriale istorice.

Care este subiectul serialului “Destan”?

Serialul turcesc “Ak Kızın Destanı” relatează perioada de tranziție a turcilor către islam. Deoarece poporul turc avea o credință diferită (Samanism) în acea perioadă și convertirea la Islam a urmat după război.

Vom afla peste puțin timp ce alte nume cunoscute vor juca în acest serial istoric. Deoarece data lansării nu a fost încă anunțată.

“Destan”, serialul istoric despre care se preconizează că va face cea mai mare impresie în această vară. Compania intenționează să continue filmările la serialul „Kuruluş: Osman” până la începutul lunii iulie și apoi vor urma filmările la serialul mult așteptat.

Castingul la serialul “Ak Kız Destanı” a început de ceva timp și serialul, este planificat să se întâlnească cu publicul în noua perioadă de difuzare, adică din toamnă. Iar actorii care vor accepta rolul, vor fi pe platourile de filmare din luna iulie.

Povestea serialului are loc în secolul al IX-lea și se preconizează că va atrage publicul de toate tipurile cu povestea epică a unei generații. Proiectul gigant atrage deja atenția prin povestea sa impresionantă și va aduce pe micile ecrane povestea de dragoste epică a unei fete orfane dintr-un trib, situat într-o zonă frumoasă de munte și a fiului neajutorat al unui Han, care a trăit în Asia Centrală în perioada dinaintea convertirii turcilor la islam.

Vești bune pentru fanii actriței! Destan ~ Epic ~ Epopeea

Negocierile sunt în curs de desfășurare cu Ekin Koç, Buğra Gülsoy și Ebru Șahin pentru a deveni colegi de breastă în serial. S-a aflat că echipa de producție, care îl dorea foarte mult pe Ekin Koç, Sultan Ahmed din Kosem, i-a oferit rolul principal lui Nurettin Sönmez, actorul care a părăsit serialul Kuruluş Osman. Dacă Ebru Șahin va accepta rolul principal în povestea de dragoste epică, va interpreta rolul unei fete orfane, alături de fiul infirm al unui han.

INFO: Şamanismul este cea mai veche cale spirituală a planetei Pământ, o cale de vindecare și menținere a armoniei în societate. În trecut, șamanii erau mai degrabă oameni de medicină ai tribului decât poporul religios pe care îi vedem în prezent. Turcia a fost un proiect unic de modernitate. Deoarece Turcia deține și alte minorități religioase, astfel unele elemente ale vechilor tradiții șamanice au supraviețuit.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1421583