Akın Akınözü a devenit noul Idol al hispanicilor!

Akın Akınözü a devenit noul Idol al hispanicilor

Potrivit hurriyet.com.tr, îndrăgitul actor Akın Akınözü, a devenit noul Idol al hispanicilor!

Akın Akınözü, protagonistul serialului HERCAI, care a interpretat cu atâta măiestrie rolul lui Miran Aslanbey Sadoglu, a devenit noul idol al hispanilor din Statele Unite, de îndată ce serialul a început să difuzeze pe canalul Telemundo din SUA.

Chipeșul actor a apărut pe coperta revistei HOLA (iunie 2021) și a acordat o serie de interviuri, pentru reviste și ziare de renume, precum People și La Opinion. De asemenea, Akin Akinozu, a acordat interviuri postului american de televiziune NBC, fiind asaltat cu întrebări și prin intermediul platformelor social media, unde mulți actori de la Hollywood au mai fost intervievați.

Akın Akınözü, actorul despre care se știe că vorbește engleza la fel de bine ca limba maternă, primește și oferte de colaborări din străinătate.

Îndrăgitul actor a fost invitat la Miami de postul de televiziune Telemundo!

Noul idol al hispanicilor, Akın Akınözü, încearcă să onoreze invitațiile la interviuri și în același timp, evaluează ofertele de seriale pentru noul sezon

Akın Akınözü, care a început să strălucească brusc, odată cu apariția sa în serialul Hercai, continuă să fie pe ordinea de zi în străinătate, chiar și după ce serialul a ajuns la final. Actorul, care a atras atenția și în America de Nord, după America de Sud, are o mare bază de fani din toate colțurile lumii.

Care este noul proiect al lui Akın Akınözü și în ce serial va juca actorul?

Fanii lui Akınözü sunt cei mai curioși cu privire la ce va face actorul în noul sezon. Rolul personajului Miran, i-a adus tânărului actor notorietate pe plan internațional. Akın Akınözü, care care a format un cuplu foarte bun cu Ebru Șahin, nu a încheiat încă un nou acord de proiect.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436710