Akin Akinozu, actorul care a înnebunit femeile [Miran]

Akin Akinozu, actorul care a înnebunit femeile
Akin Akinozu (Miran)

Akin Akinozu, Miran din „Hercai” are o educație de invidiat, iar iubita lui este o frumoasă armeană

Akin Akinozu aka Miran, protagonistul serialului „Hercai”, care relatează povestea unei Iubiri Imposibile născută din răzbunare, este un adevărat seducător și actorul favorit al femeilor. Actorul s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa sa iubita și există toate șansele ca cei doi să ajungă în curând la altar.

Hercai, un alt serial turcesc care a câștigat inimile telespectatorilor români, cu Ebru Şahin și Akin Akinozu în rolurile principale. În prezent, cei mai populari actori din generația tânără din Turcia. Cei doi îi interpretează pe Reyan Shadoglu și Miran Aslanbey, doi tineri prinși în mrejele iubirii sunt amândoi atrași inevitabil unul de celălalt.

În timp ce am avut ocazia să o urmărim pe Ebru în „Mireasa din Istanbul”, Akin a jucat în „Muhteşem Yüzyıl: Kösem”.

Akın Akınözü (30 de ani), al cărui nume real este Süreyya, s-a născut la Ankara, provine dintr-o familie de artiști și lucrează ca actor de șase ani. Se poate lăuda cu o diplomă de la prestigioasa Universitate Americană „Berkeley” din cadrul Departamentului de Matematică. Pentru el, era deja o provocare să lucreze ca profesor.

Motivul pentru care Akın Akınözü a ales actoria deși a studiat cu totul altceva

Pentru mine, să studiez matematica este ca și cum aș studia limbajul universal. Atunci când am ales facultatea „Berkeley”, m-am descurcat foarte bine și mi-am dat seama că o pot face. După studii, am ales profesia de actorie pentru că mă interesează relațiile interumane, emoțiile care guvernează oamenii, dar și problemele dintre ei.

– a spus Akın Akınözü

Chipesului actor nu-i place să vorbească despre sine și crede că nu este necesar ca el să obțină succes. De când a început să joace, a ascuns cu pricepere fetele de public, dar mass-media din Turcia a reușit să dezvăluie identitatea jumătății sale. Femeia care i-a cucerit definitiv inima ste Sandra Pestemalciyan, dar tot ce se știe despre ea este că este de origine armeană și că nu este o persoană publică.

Akin Akinozu cu prietena sa Sandra
Akin Akinozu cu prietena sa Sandra

Cuplul nu s-a expus prea mult în public, dar șarmantul actor a răspuns presei la întrebarea dacă a găsit fata ideală.

Cu toții căutăm un răspuns la această întrebare. Am simțit așa ceva cu actuala mea partenera. În fiecare zi îi arăt că ea este cea aleasa, uneori cu zâmbetul, alteori prin cuvinte, alteori cu o privire …

– A SPUS AKIN AKINÖZÜ
© 2020-2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.