Akın Akınözü a fost surprins împreună cu iubita

Subiectul se astăzi este despre Akın Akınözü și iubita sa, Sandra Pestemalciyan!

Akın Akınözü si iubita sa, Sandra Pestemalciyan

Akın Akınözü, care a fost surprins împreună cu iubita, a vorbit despre noul său proiect

Akın Akınözü și iubita sa, Sandra Pestemalciyan: Akınözü, care are o bază imensă de fani în multe țări, în special în Orientul Mijlociu, precum și în Turcia și Romania, cu serialul „Hercai”, a fost surprins împreună cu iubita sa și a vorbit pentru prima dată despre noul său proiect. Actorul s-a întors la Istanbul după ce serialul „Hercai ”, a ajuns la final.

Filmările la serialul „Hercai” s-au terminat cu puțin timp în urmă și odată ce protagoniștii și-au luat rămas bun de la REYYAN și MIRAN, actorii au luat o pauză după trei ani de muncă intensă pe platourile de filmare.

Akın Akınözü și iubita: Unul dintre actorii principali ai producției de succes Hercai, a fost văzut plimbându-și câinele în Cihangir, alături de iubita sa, Sandra Pestemalciyan, potrivit posta.com.tr

Akın Akınözü, care a avut parte de un eveniment neplăcut pe platourile de filmare, în timp ce s-au desfășurat filmările la episodul final din „Hercai”, în care a jucat alături de Ebru Sahin, a fost surprins ieri, 25 mai 2021, în Cihangir. Îndrăgitul actor, își plimba câinele împreună cu iubita sa, Sandra Pestemalciyan. Cei doi erau îmbrăcați cu haine sport și totuși au pozat pentru jurnaliști. În timp ce Sandra purta mască pe fata, a fost de remarcat faptul că actorul era fără mască.

Akınözü, care a spus că a evaluat proiectele primite, a spus:

„Serialul a ajuns la final. Acum este timpul pentru vacanța. Îmi voi lua ceva timp liber pentru mine și iubita mea, dar și pentru câinele meu.”

Akın Akınözü
Akın Akınözü si iubita sa, Sandra Pestemalciyan
Akın Akınözü si iubita sa, Sandra Pestemalciyan

Răspunsul mult așteptat de fanii săi, cu privire la un nou proiect:

“Bineînțeles că voi lua în considerare și noile oferte”, a spus chipeșul actor.

INFO: Cihangir este un cartier din districtul Beyoğlu din Istanbul, Turcia.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1418004 

Sursa info: https://www.posta.com.tr