Akin Akinozu: Din cauza iubitei mele, risc totul [MIRAN]

Din cauza iubitei mele, risc totul: Akin Akinozu despre rolul din „Hercai”
Reyyan și Miran

Din cauza iubitei mele, risc totul: Akin Akinozu despre rolul lui Miran din „Hercai”

Akin Akinozu a vorbit despre rolul lui Miran din Hercai: Carismaticul actor turc, este pasionat de meseria pe care o practică și rolul lui Miran.

“Un ventilator i-a luat șuvița de păr de la coafor unde și-a tuns părul”!

Aceste date ilustrează deja de ce se spune că actorul Akin Akinozu, care îl interpretează pe Miran în serialul turcesc „Hercai”, amenință să pună în pericol faima lui Burak Özçivit (Kemal din Dragoste Infinită), un preferat al femeilor.

Akin Akinozu a vorbit despre rolul lui Miran din Hercai: Într-o poveste bazată pe răzbunare, Akin, al cărui nume real este Süreyya, joacă rolul unui Miran foarte pasionat. Când actorul a fost întrebat dacă este așa și în viața reală și dacă crede că dragostea poate depăși toate obstacolele, așa cum se întâmplă în serial, el a spus:

Akin Akinozu: Actorul care într-un timp record, a adunat două milioane de adepți pe „Instagram”.

Dacă nu ești pasionat, dacă nu riști totul pentru persoana pe care o iubești, dacă pui logica și rațiunea pe primul loc, atunci asta nu este iubire. Nu cred că dragostea poate învinge totul, dar cred în a învinge totul din cauza iubirii.

Akin Akinozu

Akin Akinozu a explicat în mod clar cum își imaginează o relație ideală:

Am avut ocazia să citesc o scrisoare în care un tată își sfătuia fiul cu privire la căsătorie. El i-a scris că toți oamenii din lume se nasc cu o inimă bună. Dar cu cât experimentăm părțile implacabile ale vieții, cu atât ego-ul nostru construiește un zid în jurul inimii. Iar scopul căsătoriei este să dărâme zidurile construite de ego între inimile a doi oameni. În consecință, consider că relația ideală este cea în care pot scoate câte o piatră din acel zid din jurul inimii mele pentru a trăi deschis și liber.

Akin Akinozu

Deși pare un filosof înnăscut, acest actor priceput din Ankara este de fapt un matematician!

PS: Acest lucru este confirmat de diploma obținută la Berkeley, una dintre cele mai bune universități din lume.

Adevărata Sa Provocare într-o altă țară!

Akin Akinozu a plecat în Statele Unite încă de la vârsta de 17 ani și consideră că timpul celor șase ani petrecuți acolo este o “școală excelentă de viață”, în care adevărata provocare a fost să le explice americanilor cum să-i pronunțe numele corect.

Mama mea Özlem, în calitate de actriță absolventă, a vrut să-i calc pe urme. Dar eu am ales un drum diferit pentru a o întâlni în aceeași profesie. Dorința mea de a studia matematica este stimulată de un sentiment de mare bucurie atunci când rezolv o problemă. Deoarece matematica este omniprezentă, învățarea acestui limbaj universal m-a făcut să înțeleg mai bine viața. În același timp, actoria este o arenă uriașă pentru rezolvarea celei mai dificile probleme – existența umană. Deci, chiar înainte de a juca primul rol, mi-am spus: „Aceasta este o treabă pe care vreau să o fac”.

– dezvăluie un profesor de matematică care nu a profesat.

Serialul fenomen “Hercai” l-a scos din anonimat!

După difuzarea primului episod din „Hercai”, toți telespectatorii din Turcia s-au întrebat cine este tipul căruia i s-a atribuit rolul principal. Akin era complet necunoscut publicului pana la momentul apariției sale în serial. Dar după doar câteva continuări ale episoadelor, totul s-a schimbat la 180 de grade.

Proiectul cu titlul Visul tău, la un pas de a deveni real?

Astăzi, acest tânăr talentat poate alege orice fel de roluri. Cine știe, poate într-o zi visul său de a face parte dintr-o anumită realizare de către regizorul britanic Christopher Nolan, pe care îl admiră imens, se va împlini.

Lista de dorințe a lui Akin Akinozu: Călătoria

Cu siguranță că pe lista de dorințe a chipeșului actor sunt multe dorințe, dar astăzi am decis să dezvăluim prima sa dorință pe care a făcut o publică.

Primul lucru pe lista de dorințe a chipeșului actor este să călătorească, cât mai mult posibil. Iubește locurile misterioase și istorice. Nu a avut încă ocazia să meargă în Egipt, dar zâmbind, spune că are sentimentul că atunci când vă vedea piramidele, care l-au impresionat încă din copilărie, vă descoperi ceva pe care nimeni înaintea lui, nu a descoperit.

Akin Akinozu la Paris cu iubita!

Citându-l pe Mike Tyson: „Toată lumea are un plan până primește un pumn în gură”, Akin dezvăluie că intenționează să-și trăiască viața la maximum în fiecare zi și că speră că vă fi plină de emoții pozitive.

În ianuarie, a vizitat Parisul și toate mass-media din Turcia a făcut numeroase publicații. Deoarece actorul se afla în compania blondei Sandra Pestemalciyan, o fată de origine armeană.

Dovada că relația cu iubita sa este mai mult decât serioasă, a fost confirmata de actor. Akin Akinozu, care a răspuns la întrebarea dacă a găsit femeia ideală.

Am simțit așa ceva cu actuala mea parteneră. În fiecare zi îi arăt că ea este cea “aleasă”, uneori cu un zâmbet, alteori prin cuvinte, deseori cu o privire …

AKIN AKINOZU

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.