Akin Akinözü, în exclusivitate: „Sângele de artist îmi curge prin vene”

Interviu cu Akin Akinözü, în exclusivitate
View Gallery 2 Photos
Interviu cu Akin Akinözü, în exclusivitate
Akin Akinozu din Hercai
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Akin Akinözü, în exclusivitate: „Sângele de artist îmi curge prin vene”

Akin Akinözü, în exclusivitate: MIRAN din Hercai, serialul de succes, care este difuzat de Telemundo în SUA, nu a visat niciodată să fie actor, dar mediul artistic i-a fost mereu aproape. Talentatul actor a acordat recent un interviu și potrivit People en Espanol, Akin Akinozu a mărturisit că ”a fost orb și nu a văzut” atracția sa pentru actorie.

People en Español a relatat că diferența față de mulți dintre colegii actorului, Akin Akinözü, protagonistul serialului turcesc Hercai, nu a visat niciodată să fie actor. Conform sursei citate mai sus, chipeșul actor a spus “Nu, deloc”.

În urma cu câteva luni s-a tot discutat despre ce studii a urmat celebrul actor, care în cadrul interviului acordat pentru publicul hispanic, a mai spus:

„Am studiat matematica aplicată la Universitatea din Berkeley, am urmat mereu calea științei și a matematicii”.

Akin Akinözü

Dar în ultimul an de licență, și-a dat seama că „Au fost multe lucruri de descoperit când a fost vorba de artă, filmare și actorie„ și a vrut neapărat să facă parte din lumea actoriei”, să-și dedice tot timpul actoriei.

„Realitatea, însă, este că mediul artistic a fost mereu aproape de el și mărturisirile actorului confirmă acest lucru.

„Dar cumva eram orb și nu am văzut”! Sângele de artist îmi curge prin vene, asta vine din partea bunicului meu, care era vocea Americii, și de asemenea de la fratele bunicului meu, care este considerat părintele documentarelor turcești”.

A SPUS actorul în vârstă de 31 de ani

Akinözü, protagonistul din Hercai a mai dezvăluit că:

„A fost ca și cum aș face față faptului că eram orb în ceea ce privește unde ar trebui să mă aflu și când mi-am dat seama am făcut acel pas și mă bucur că am făcut-o”, a adăugat actorul.

Akin Akinözü

Astăzi a devenit unul dintre cei mai recunoscuți actori turci datorita personajului răzbunătorului Miran pe care l-a interpretat în Hercai cu atâta măiestrie. Popularitatea sa se vede și în social media – doar pe Instagram are peste 3 milioane de urmăritori.

Akin asigură că actoria este o meserie de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână!

“Trebuie să lucrez în mod constant la mine și să-mi îmbunătățesc abilitățile personale. Actoria este un instrument care te învață cum să fii o ființă umană. Nu știu dacă este corect să spui acest lucru, dar nu există nimic dincolo de a acționa, deoarece implică utilizarea tuturor abilităților tale umane, deoarece chiar dacă ai dobândit o mulțime de experiență în alte domenii, poți deveni oricând un actor mai bun, atâta timp cât te perfecționezi că om”.

Iată ce a conchis Akin Akinözü, protagonistul din Hercai:

„Deci fiecare observație, fiecare abilitate dobândită se completează și merg mână în mână. Și de aceea am ales actoria, pentru că îmi oferă multe oportunități și întotdeauna este ceva la care trebuie să lucrez și merită. Poți lucra mult la tine, este un instrument. Nu este doar o dorință, scopul este să iți descoperi preocupările și să te facă să devii o adevărată ființă umană, iar actoria este un instrument foarte util pentru asta”.

Akin Akinözü
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1450921

Sursa Info: People en Español | TELEMUNDO