Akin Akinozu, MIRAN intervievat de Hola USA!

Akin Akinozu, MIRAN din Hercai a fost intervievat de Hola USA

Akin Akinozu, MIRAN din Hercai a fost intervievat de Hola USA!

Premiera serialului turcesc “Hercai”, cu Akin Akinozu, MIRAN din Hercai și Ebru Şahin în rolurile principale, va avea loc pe Telemundo TV din SUA și carismaticul actor a fost intervievat de Hola USA!

HERCAI, serialul turcesc despre care se știe că a cucerit publicul din întreaga lume cu producția extraordinară, la un pas de a cuceri și publicul din AMERICA. HOLA USA scrie că serialul „Hercai”, intitulat “Amor y venganza” pe TELEMUNDO, este destinat să cucerească inimile telespectatorilor cu povestea sa unică, despre care presa spaniolă a spus că ar conține toate ingredientele perfecte pentru succes.

Cu ocazia lansării serialului Hercai pe canalul spaniol Telemundo TV din SUA, Akin Akinozu, care este gata să cucerească publicul din America, a acordat un interviu pentru revista Hola. Presa spaniolă a început deja să promoveze povestea de dragoste imposibilă, născută din răzbunare și revista “People en Español”, la portretizat pe actor ca fiind “noul și irezistibilul sex-simbol turc” de la Telemundo.

„Hercai: Amor y venganza/Dragoste și răzbunare” va avea premiera la Telemundo, în 22 iunie la ora 21:00.

HOLA USA îl prezintă pe chipeșul actor ca fiind, “un actor turc frumos, premiat, de care spectatorii se vor îndrăgosti iremediabil”. De asemenea sublineaza că Akinozu care are 31 de ani, nu este doar un actor talentat, ci este și un actor la început de drum cu o diplomă în matematică aplicată de la prestigioasa Universitate din California, Berkeley.

Hola USA a mai scris că în timpul interviului, Akin s-a deschis și le-a permis să cunoască o parte din el, nu numai prin caracterul său, ci și prin experiențele sale personale dobândite în timpul călătoriilor sale, viața de student în SUA, pasiunea sa pentru artă și simpla sa filozofie de viață.

Întrebat cum se definește, actorul a menționat citatul lui Bruce Lee: „Războinicul de succes este omul obișnuit cu focalizare asemănătoare laserului.”

Bruce Lee

Actorul a fost felicitat pentru Cel mai mare proiect de până acum, serialul Hercai care va fi difuzat în premieră pe Telemundo TV, special pentru publicul hispanic american.

Întrebat dacă este pregătit să cucerească publicul din SUA, carismaticul actor a spus că nu am de gând să-i cucerească, dar speră să fie un oaspete atât de special pentru ei, încât telespectatorii vor fi încântați să-l întâmpine pe Micile ecrane în fiecare luni și vineri.

Iată ce a spus carismaticul actor, Akin Akinozu MIRAN din Hercai despre relația sa cu Sandra Pestemalciyan!

ÎNTREBAREA ADRESATA ACTORULUI ESTE: Ești pe cale să te căsătorești cu partenera ta, Sandra Pestemalciyan. Te-ar deranja să împărtășești puțin despre relația ta?

Zvonurile despre căsătorie … Nu sunt nici măcar subiectul nostru, deoarece amândoi lucrăm la realizarea visului nostru comun. Și dacă căsătoria devine parte a acestui vis comun, atunci o vom întâmpina din toată inima. Cred că ți-am dat deja indicii despre relația noastră. Relația noastră se bazează pe prietenie. Amândoi vrem să urcăm pe același munte și credem că amândoi în mod individual putem ajunge în vârf. Cu toate acestea, sprijinul reciproc în această călătorie este mult mai distractiv și mult mai semnificativ.

a spus Akin Akinozu

Reporterul de la Hola USA l-a mai întrebat ce actrițe latine sau actori latini admiră cel mai mult și dacă îi place muzica latino. Iar Akinozu a spus că Javier Bardem este unul dintre actorii lui preferați și pe Jennifer Lopez o admiră încă din liceu.

Întrebat dacă găsește asemănări între cultura turcă și cultura latino, Akinozu a spus că ambele sunt țări mediteraneene și culturile lor sunt paralele. Dar cu toate acestea, ceea ce este fascinant este faptul că ambele culturi exprima totul în mod diferit.

Akin Akinozu a folosit dansul local din Mardin numit reyhani ca un exemplu frumos legat de serialul Hercai. Actorul am mai menționat că atunci când publicul hispanic îi va urmării pe Miran și Reyyan dansând „reyhani”, vor percepe sensul tangoului într-un mod total diferit.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1424479

SURSA INFO: https://us.hola.com