Akın Akınözü, MIRAN din Hercai, în Jocul Destinului!

Akın Akınözü, MIRAN din Hercai și Öykü Karayel
Home » Seriale Turcesti » Akın Akınözü, MIRAN din Hercai, în Jocul Destinului!

Kaderimin Oyunu, Un Nou Serial turcesc cu Akın Akınözü și Öykü Karayel de la producătorul serialului Sefirin Kızı!

Akın Akınözü, MIRAN din Hercai: Un alt proiect ambițios pentru noul sezon vine de la compania de producție NGM Media, care a produs producții de succes precum Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului și Kardeș Güvenlik/Frații mei. Star TV își continuă pregătirile fără încetare pentru a face o intrare asemănătoare unei “BOMBE” în noul sezon.

Au fost anunțați și actorii de frunte ai serialului „Jocul Destinului”, care va fi difuzat pe Star TV!

Serialul turcesc Kaderimin Oyunu/Jocul Destinului, cu actori celebri precum Akın Akınözü, Öykü Karayel, și Sarp Apak, se pregătește să se întâlnească cu publicul său la Star TV. Actrița Karayel a interpretat rolul Sultanei Dilruba, în serialul fenomen Suleyman Magnificul.

Fanii îndrăgitului actor Akın Akınözü, prezentat ca un adevărat sex-simbol de presa din SUA, așteptată cu nerăbdare să-l revadă într-un alt serial. Celebrul actor se bucură de un real succes după interpretarea personajului Miran în serialul turcesc ”Hercai” și este evident faptul că a primit numeroase oferte de colaborare.

La un moment dat, s-a scris chiar că, actorul ar fi fost dorit în diverse proiecte de televiziune în SUA, pentru că vorbește engleza perfect, ba chiar s-a scris că actorul va învăța și spaniola pentru lua parte și la producții, să se aventureze în lumea cinematografiei, nu numai pe plan intern, ci și peste hotare.

Akın Akınözü, MIRAN din Hercai: “Noul și irezistibilul sex-simbol turc”, a fost asaltat cu oferte profesionale din toate părțile, însă a preferat să cântărească atent opțiunile sale pentru viitor, pentru a lua o decizie corectă, care îi poate marca viața și a decis sa rămână acasă .

Iată detaliile despre serialul “Kaderimin Oyunu”, cu Akın Akınözü în rolul principal!

Așteptarea a luat sfârșit! Tabloidele din Turcia au scris că îndrăgitul actor se va întoarce pe platourile de filmare din aceasta toamnă și va lua parte la producția “Kaderimin Oyunu“. Cu narațiunea sa puternică, actorii de succes și povestea impresionantă, „Jocul destinului”, îi va bloca pe toți iubitorii de seriale turcești în fața micilor ecrane.

Care este subiectul serialului Jocul Destinului Meu ?

Subiectul serialului „Jocul Destinului Meu”, regizat de Emre Kabakușak și produs de Nazlı Heptürk, a cărui poveste a fost scrisă de Gül Abus Semerci, a început să fie investigat de fanii lui Akinozu.

Asiye, în vârstă de 32 de ani, este o tânără frumoasă, care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și a crescut alături de mama ei vitregă. Sătulă de copilăria grea de care a avut parte din cauza mamei sale vitrege, la doar 17 ani fuge de acasă și se căsătorește cu Cemal, în speranța că își va găsi fericirea pe care o căută.

Cei doi devin părinți, însă lipsurile financiare și viața grea pe care o au, îl fac pe Cemal să-și părăsească soția, lansând în urma sa doi copii nevinovați, pedepsiți de soarta cruntă. În timp ce Așiye era însărcinată cu al doilea copil, pe nume Umut, soțul ei Cemal a devenit din ce în ce mai retras și când ea a născut, el a plecat de acasă ca urmare a depresiei sale.

Cemal o întâlnește pe Helin Demirhan, fiica unei familii înstărite. Helin se îndrăgostește nebunește de Cemal, însă tânărul se gândește mereu la Asiye. Dar din momentul în care Helin rămâne însărcinată, el trebuie sa ia o decizie și alege viața bogată și confortabilă alături de acea fată bogata.

Asiye se simte complet bulversată de cele întâmplate, însă nu renunță la copiii ei nici măcar pentru o clipă și îi crește singură. Dar viața i se schimbă complet, când îl întâlnește pe Mahir, un tânăr care a crescut într-o dependinţă a conacului familiei Demirhan.

Cine sunt actorii din serialul Kaderimin Oyunu, în care protagonistul este Akın Akınözü, MIRAN din Hercai?

Öykü Çelik, Akın Akınözü și Sarp Apak vor lua parte la distribuția serialului Kderimin Oyun. Deocamdată nu se știe nimic despre cine vor fi ceilalți actori care vor face parte din distribuția noului serial dramatic.

Când începe serialul Kaderimin Oyunu?

Regizat de Emre Kabakușak și produs de Nazlı Heptürk, noul serial intitulat Kaderimin Oyunu va întâlni în curând publicul pe ecranele Star TV.

  • Kaderimin Oyunu Episodul 4 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 4 rezumat – Trailer Kaderimin Oyunu Episodul 4: Bine ați venit la Jocul Destinului cu Akin Akinozu! Știm că vă doriți să aflați ce se va întâmpla în episodul 4 din … Read more
  • Kaderimin Oyunu Episodul 3 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 3 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 3: … Încântat de cunoștință… Atmosfera tensionată creată odată cu dispariția lui Ahmet, îi aduce față în față pe Cemal și Mahir. Oferta surpriză făcută de … Read more
  • Kaderimin Oyunu Episodul 2 Rezumat
    Kaderimin Oyunu: Jocul Destinului cu Akın Akınözu – Episodul 2 rezumat Kaderimin Oyunu Episodul 2: Întâlnirea lui Asiye cu Cemal, care are loc ani mai târziu va fi o mare distrugere pentru amândoi, deoarece focul iubirii eterne încă mai arde … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1444265 

Sursa Info: Birsen Altuntaș