Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat Detaliat [BABIL]

Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat

Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat

Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat, începe cum Ifran, Egemen și Ilay în biroul lui Suleyman, care primește un apel telefonic de la soția sa, Kudret. Irfan merge pe premisa “totul sau nimic” și riscă totul pentru a-și salva fiul. Dar acum are o altă problemă, Ilay. În Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat, când Eda face o mare greșeală de teamă să nu-l piardă pe Irfan, Egemen intervine.

Eda este în stare de orice să-l îndepărteze pe soțul ei de Ilay și apar confruntări între cei doi soți!

În timp ce Suleyman pleacă din birou să vorbească la telefon cu soția sa și află că fiul lor este la spital, Irfan se ceartă cu Ilay din cauza contractului. Ilay insistă că vrea să investească banii în afacerea lor și să facă parte din companie. De fapt, Egemen i-a cerut lui Ilay să fie primul lor investitor. Din moment ce ia vrea să fie mai aproape de iubirea vieții sale, Ifran, vrea cu orice preț să fie parteneri pentru a-l recuceri. Egemen știe că cei doi, încă mai sunt îndrăgostiți unul de altul și chiar îi spune asta prietenului său.

Între timp, Eda ajunge la companie și când încearcă să-i spună lui Suleyman cine este ea. Apoi îl întreabă de Ilay, apare Egemen și o oprește la timp. Egemen minte că Eda a venit acolo pentru că îl caută pe el.

Ilay semnează contractul și devine parteneră de afaceri cu Ifran și Egemen!

Ilay, care s-a lăsat convins de Egemen că Iran încă mai are sentimente de iubire față de ea, zâmbind semnează contractul. După ce cei doi pleacă, Ifran îi spune prietenului său că compania lor nu este una e reală și vrea ca Ilay să iasă din ea cât mai curând posibil. Ifran este neliniștit pentru că se așteaptă ca în orice moment Suleyman să descopere înșelăciunea lor.

Eda, este foarte geloasa din cauza lui Ilay. Ea începe să se comporte irascibil cu soțul ei și îi spune direct că nu vrea ca el să lucreze cu fosta sa iubită. Ifran îi spune soției sale cateta timp cât viața fiului lor atârnă de un fir de ață, ea trebuie să accepte această situație.

Ayse îl însoțește pe Hakan la spital pentru a primi îngrijiri!

La spital, îl vedem pe Hakan cu Ayse, care îi cere scuze și îl roagă să nu spună nimic nimănui pentru a nu-și pierde locul de muncă. Hakan, care o place foarte mult pe tânăra fată, îi spune că va păstra secretul cu condiția să iasă cu el în oraș. Ea îi spune că nu știa că este el în momentul când la atacat. Kudret ajunge îngrijorată la spital să vadă starea fiului ei. Hakan îi spune că a fost bătut de niște bărbați, în timp ce a încercat să o salveze pe Ayse din mâna lor.

Alegerea Episoadele 10-11-12 Rezumat:Ozgur nu vrea să o ierte pe sora ei!

Pe de altă parte, Ilay se duce la sora ei, în speranța că o va ierta. Dar Ozgur nu vrea să mai aibă nimic de a face cu ea. Din momentul în care Kudret i-a distrus viața, arătându-i soție iubitului ei fotografiile lor.Nehir o consideră vinovată pe Ilay.

Suleyman ajunge și el la spital la fiul său și o suna pe Ilay să-i spună ce s-a întâmplat. Apoi o cheamă acolo. Cand Ilay ajunge la spital, o întâlnește pe Kudret. Ea o avertizează că dacă va continua să-i distrugă viața, atunci fiul ei Hakan va avea de suferit.

Hakan o invită pe Ayse la restaurantul unde se află și Ifran, Egemen și Ilay!!

Hakan iese din spital și insistă ca Ayse să meargă cu el la restaurant. Ayse, care a ținut cont de sfaturile lui Ifran cu privire la Hakan, continuă să fie reticentă față de el. Deoarece simte că este periculos. Ea refuză invitația la cină sub pretextul că părinții ei nu-i dau voie să iasă noaptea, însă acceptă să ia prânzul împreună.

Ifran, Egemen și Ilay au o întâlnire de afaceri cu o arhitectă. Ifran și Ayse par foarte atras și unul de altul și pe parcursul prânzului se privesc neîncetat. Iar în momentul în care cei doi merg la baie, se întâlnesc pe hol și Ifran îi spune că a crezut că ea nu va merge niciodată la cină cu un bărbat ca Hakan. Frumoasa Ayse îi dă o replică pe măsură când îi spune că nici ea nu a crezut că el va deveni un hoț.

Suleyman o concediază pe Ayse!

Hakan și Ayse nu știu că Suleyman ai intrat în posesia filmări în care fiul său a fost bătut de o femeie și întâmplarea aceasta îl amuză teribil pe afacerist. El o cheamă pe Ayse în biroul său și o concediază. De față cu Suleyman, Ayse se preface că este foarte supărată, sperând că așa îl va face să se răzgândească. Dar când ajungi în biroul ei se vede cât este de furioasă pentru că planul ei de al demasca pe omul de afaceri este pe cale să eșueze.

Ilay când a afla i se face milă și eu angajează pe Ayse la compania lui Ifran. În momentul în care, Ifran ajunge la noul sediu și constată angajata lui Suleyman lucrează acolo, consideră că Ayse ar trebui să plece. Egemen pune că Ilay a angajat-o. Conversația lor este întreruptă, investitor care ajunge acolo și își vrea banii înapoi.

Mert, unul dintre studenții lui Ifran, trece pentru o situație dificilă. El face tot posibilul să câștige bani pentru a-și întreține familia. El și prietenul său, Ismail nu au bani șii decid că trebuie să facă ceva în sensul ăsta. La restaurant, Mert surprinde o conversație dintre fostul său profesor și Egemen. El îi spune lui Ifran că știe despre schema ponzi și face în așa fel încât să fie angajat.

Petrecerea de inaugurare a companiei BABIL!

Ifran îi spune soției sale că va avea loc petrecerea de inaugurare a companiei și Eda se duce să-și cumpere o rochie adecvată pentru a impresiona. Ea vrea să pară specială și mult mai bine îmbrăcată decât Ilay. Dar din cauză că banii nu-i ajung pentru o astfel de rochie, încearcă să o fure și este prinsă. Eda își sună sora să o ajute să iasă din acea situație penibilă, dar este refuzată. Însă când apelează la fostul său iubit, Egemen îi sare imediat în ajutor și îi dă cardul de credit.

La petrecere, Eda ajunge acolo foarte încrezătoare și își sărută soțul, care era în compania lui Ilay. Bineînțeles că Eda vrea să impresioneze pentru a demonstra rivalei sale, că ei au o căsnicie fericită și nu va reuși să-i despartă.

Kudret încearcă să o ucidă pe Ilay!

Pe de altă parte, Kudret a trimis o tânără pe urmele lui Ilay. Ea vrea să afle tot ce face rivala sa și acea fată reușește să se aproape de servitoarea amantei lui Suleyman. Demet refuză să o trădeze pe Ilay. Dar în momentul în care primește o notificare și află că i-au fost virați niște bani în cont, se răzgândește.

Kudret află că soțul ei i-a dăruit amantei sale una dintre vilele cele mai luxoase. De supărare că și a pierdut câinele din cauza ei, decide să scape definitiv de Ilay. Când Irfan încearcă să o alunge pe Ilay din compania Babil, lucrurile devin și mai periculoase și mai complicate atunci când Kudret se implică brusc pentru a o elimina definitiv pe rivala sa.

Spre seară, Ylay se duce la birou pentru a se întâlni cu o clientă. Când aprinde lumina, are loc o explozie. Ifran nu are conștiința împăcată față de femeia pe care ai iubit-o în trecut. El se duce la biroul ei să îi spună tot adevărul și face tot posibilul să o salveze.