Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat

Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat

Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat, începe cum Ifran o salvează pe fosta sa iubită. Ilay din cauza șocului prin care a trecut îl îmbrățișează, fără să se mai gândească că cineva poate să-i vadă. Suleyman ajunge și el acolo foarte îngrijorat și iubita sa este dusă de urgență la spital. Urmărind, Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat, vei avea ocazia să vezi de ce este în stare un tată pentru a face banii necesari să-i salveze viața fiului său.

Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat

Poliția ajunge la locația unde a avut loc explozia și le ia declarații lui Suleyman și Ifran. De asemenea, poliția suspectează că este ceva la mijloc și cercetează afacerile lui Suleyman și de ce se află la biroul lui Ilay. Suleyman încearcă să afle și el ce a provocat explozia și de ce Ifran se afla la biroul iubitei sale.

Saffet vrea să-i spună lui Ifran, că Deniz este fiul lui Egemen!

Saffet soțul lui Funda a aflat că Deniz nu este fiul lui Ifran. El consideră că cumnatul său trebuie să știe că Egemen este tatăl lui Deniz. Dar Funda îl roagă să nu-i spună adevărul, altfel Ifran va pleca și fără el nu vor mai găsi banii necesari pentru operația lui Deniz.

Ifran întoarce la biroul său și o întreabă pe Ayse de ce lucrează acolo. El vrea să o îndepărteze și de un plic care conține salariul pe 3 luni. Bineînțeles că tânăra se supără și îi aruncă banii pe birou. Ayse îi spune că Ilay a angajat-o, apoi pleacă, afirmând că poate să o concedieze.

Suleyman pune la cale un plan strategic și îi invită la cină pe Ifran, Eda și Egemen!

Suleyman a devenit foarte suspicioși în privința lui Ifran. El organizează o cină pentru a afla mai multe despre viața lui personală. Ifran, Eda și Egemen se prezintă la cină însă, Ilay ce simte inconfortabil. Dar Ifran și-a avertizat soția să nu provoace nicio tensiune sub pretextul că nu vrea să-i creeze probleme cu partenerii lui de afaceri.

Cu toate acestea, atmosfera la cine este una tensionată. Deoarece Suleyman vrea să afle cât mai multe detalii despre trecutul lui Ifran. El o întreabă pe Eda și soțul ei de unde o cunosc pe Ilay. Dar invitații inventează o poveste plauzibilă și Suleyman pare că îi crede. Însă este clar că Ilay și Eda nu se suportă deloc și Ifran intervine. El îi șoptește soției sale că dacă Suleyman află că în trecut a avut o relație cu Ilay îi va ucide.

Suleyman primește un telefon de la bărbatul pe care l-a pus să se intereseze dacă Ifran a fost într-adevăr la biroul lui Ilay, pentru a se întâlni cu un client și află că este adevărat.

Suleyman îi duce pe Ifran și Egemen la o întâlnire de afaceri!

Afaceristul se enervează când află că explozia nu a fost un accident. După ce se întoarce la masă, Suleyman le cere femeilor să plece. El îi reține pe Egemen și Ifran sub pretextul că vrea să-i prezinte unor oameni de afaceri. Odată ajunși la acea întâlnire, Ifran acordă o atenție maximă noilor săi investitori.

Pe de altă parte, Eda ajunge acasă la sora ei. Saffet îi cere Edei să-i spună soțului ei adevărul cu privire la Deniz, altfel îi va spune el. Dar Eda roagă să păstreze secretul și cumnatul ei îi cere să nu se mai întâlnească niciodată cu Egemen.

Pe de altă parte, Hakan o caută între o disperare pe Ayse. Dar când ajunge la adresa de pe CV-ul ei, i se spune că fata nu locuiește acolo. Între timp, Ayse ia legătura cu el și stabilesc să ia prânzul împreună. Iar când Hakan o lasă la birou, Ifran îi vede împreună. El o avertizează să aibă grijă când este în compania acelui bărbat. Ayse îl roagă să-i spună dacă știe ceva cu privire la Hakan. Dar conversația lor este întreruptă de Egemen.

Alegerea Episoadele 13-14-15 Rezumat: Comisarul Sedat cooperează împreună cu Ayșe!

Comisarul Sedat, care acționează împreună cu Ayșe pentru a-i pune capăt lui Süleyman, ajunge la biroul lui Ifran. El le spune că nu crede că explozia a fost un accident. După plecarea comisarului, Ifran și Egemen își dau seama de pericolul în care se află și se panichează.

Eda cere bani de la Ilay să plătească operația lui Deniz!

Eda, care încă o consideră pe fosta iubită a soțului ei o rivală, o sună și stabilește o întâlnire cu Ilay. Ea îi cere lui Ilay să plătească ea operația lui Deniz și rivala să îi promite că o să vorbească cu Suleyman. La plecare, Eda îi spune că după ce fiul ei este tratat, Ifran va fi liber se decide pe care dintre ele o va alege.

Eda ajunge acasă și îi spune soțului ei că fiul lor, iar a avut neplăceri din cauza bolii. Apoi îl informează că ea îi va cere bani lui Suleyman. Ifran îi mărturisește soției sale că deja îi datorează 20 de milioane afaceristului. Iar asta o nemulțumește pe Eda și ca de fiecare dată îi reproșează să nu mai facă promisiuni, dacă știe că nu se poate ține de cuvânt.

Ilay îl convinge pe Suleyman să plătească operația lui Deniz!

Ilay se folosește de trucurile ei și îmbrățișându-l pe Suleyman, reușește să-l convingă să plătească tratamentul lui Deniz. Ifran primește a doua plată a investitorilor săi și intenționează să returneze o parte din bani lui Suleyman. Dar în acea dimineață, Deniz nu dă semne de trezire și Ifran se sperie îngrozitor. Ifran nu mai vrea să pună în pericol viața fiului său nici măcar pentru o secundă. El se duce imediat la Suleyman să-i ceară banii necesar pentru operație. Suleyman, ca de obicei îi cere lui Ifran să fie respectuos, apoi întinde mâna să i-o sărute.

Ifran primește banii și se duce imediat acasă și îi spune soției sale vestea bună. Deniz îl roagă pe tatăl său să-l ducă în parc și acolo are un alt atac. Ajunși acasă, Ifran îi spune soției sale că vor pleca și nu se va mai întoarce niciodată pentru ca este periculos. El avertizează să nu spună nimănui lucrul acesta.

Funda rămâne însărcinată!

Funda, sora Edei este în culmea fericirii că în sfârșit a rămas însărcinată. Ea își anunță sora și Eda îi spune despre plecare.

A doua zi dimineața, Ifran se duce la birou. El îi lasă lui Ayse un puiet să-l îngrijească, dar nu-i spune despre plecare. Egemen, care și acum împărat o mașină este foarte încântat. Dar când prietenul său îi spune că va pleca pentru operația lui Deniz, îi este greu să-și ia rămas bun. Ifran îi spune că a schimbat banii în diamante pentru că sunt mai ușor de utilizat ca monedă fără a trece prin bănci. După care îi dă lui Egemen o sumă mare de bani, îi spune că nu se va mai întoarce niciodată.

Suleyman este informat de Egemen despre plecarea lui Ifran și îl oprește!

Ayse găsește un bilețel cu un nume și îl ia înainte ca Ifran să-l vadă. Doar în această scenă vedem că Ayse este polițistă și numele real este Nihal. Polițista s-a infiltrat acolo pentru a-l demasca pe Suleyman și astfel a intrat și Ifran în vizorul poliției.

La aeroport, Ifran este încătușat pe motiv că că au primit o plângere despre un pașaport fals. Eda cu fiul ei reușește să plece, însă Deniz își strigă tatăl și cei de acolo își dau seama că sunt împreună. Ifran își îndeamnă soția sa ia diamantele și să fugă cu fiul lor. Dar unul dintre oamenii lui Suleyman îi oprește. Din păcate Suleyman și-a dat seama că Ifran vrea să fugă. Omul lui Suleyman îi pune la urechea lui Ifran telefonul să vorbească cu șeful său.


Alegerea Episoadele 16-17-18 Rezumat