Alegerea Episodul 1 Rezumat Detaliat [BABIL]

Alegerea Episodul 1 Rezumat

Serialul turcesc “Alegerea”, în care avem ocazia să-l vedem pe faimosul actor Halit Ergenç, începe la Universitate. Ifran este la universitate și predă studenților, iar subiectul discuției, este “despre ce ați face și nu ați face pentru bani”. După terminarea orelor, Ifran foarte entuziasmat părăsește sala de cursuri pentru a-și întâlnim soția și fiul care îl așteaptă.

Ifran este concediat de la Universitate pe nedrept!

Cei doi părinți sunt foarte încântați pentru că este ziua de naștere a fiului lor Deniz. Dar în momentul când vor să plece, profesorul este anunțat că rectorul Universității îl așteaptă în birou. Ifran este foarte emoționat, deoarece crede că cererea sa de a deveni decanul facultății a fost aprobată, însă el trăiește o mare dezamăgire.

În birou, Rectorul Universității îl acuză pe Ifran că a luat mită pentru că are dovezi și îl dă afară. Degeaba încearcă Ifran să protesteze că este nevinovat pentru că rectorul nu îi dă atenție. El se duce imediat să-l caute pe Burak, pentru că bănuiește că prietenul său l-a săpat pe la spate și într-adevăr, Burak îi spune că el va primi decanatul. Confruntarea iese cu ceartă, Ifran ajunge să își petreacă noaptea în secția de poliție.

A doua zi, când Ifran este eliberat, se duce imediat acasă să explice soției sale ceea ce s-a întâmplat. Eda, soția profesorului nu este între o dispoziție tocmai bună. Deoarece situația creată le-a adus probleme cu banii și apar mici discuții în contradictoriu între cei doi soți. Când deodată, aud un zgomot din camera copilului și când fug la el, îl găsesc pe Deniz inconștient pe podea.

Ifran soția sa Eda află că fiul lor Deniz are o tumoare pe creier!

La spital, lui Deniz i se face un RMN și părinții află îngroziți, ca fiul lor în vârstă doar de șapte ani, are o tumoare pe creier, care trebuie îndepărtată cât mai curând posibil. După o asemenea veste, groază și panica se așterne peste familia lor. Cei doi părinți sunt disperați și caută alte opinii de la alți medici, care le confirmă același lucru.

Ifran încearcă imediat să își găsească un loc de muncă, însă după o zi plină de interviuri, nu reușește să fii angajat din cauza cercetării în curs de desfășurare. Disperat și neputincios, caută o mână de ajutor la prietenii săi, dar din păcate, toate ușile se închid pe rând în fața sa. una câte una. Profesorul știe că pentru a salva fiul, timpul este precum o bombă cu ceas și își vinde imediat mașina. Dar nu sunt suficienți bani și din cauză că nu au ce proprietăți să vândă, nu-i rămâne decât să apeleze la prietenul său din copilărie, însă are retineri.

Eda, care are un trecut împreună cu Egemen, cel mai bun prieten al soțului ei, se duce imediat la el chiar dacă nu s-au mai văzut de opt ani. Ea Îi explică că fiul a s-a îmbolnăvit și are nevoie de bani urgent pentru operație. Egemen îi promite că va încerca să facă rost de banii necesari și Eda îl roagă să nu îi spună soțului ei.

Decizia lui Ifran de a face rost de bani, îl aruncă în cea mai întunecată aventură a vieții sale!

Pe de altă parte, Ifran primești un telefon de la prietenul său din copilărie și stabilesc o întâlnire. Profesorul își deschide inima față de prietenul său și îi povestește de situația dificilă prin care trece cu fiul său. Egemen îi spune că știe pe cineva care i-ar putea ajuta în privința banilor, însă Suleyman nu este o persoană onestă, chiar dacă are un lanț de apartamente de lux și este bogat.

Cei doi prieteni se duc imediat să-l întâlnească pe Suleyman și în timp ce Ifran așteaptă afară, o întâlnește pe frumoasa Ayse, care îl confundă cu Suleyman. Profesorul îi împrumută pixul său pentru ca fata să-și completeze CV-ul. Suleyman a acceptat să-i facă profesorului acel împrumut. Cei doi prieteni părăsesc clădirea și Ifran o anunță pe Eda că a făcut rost de bani de la prietenul său. Egemen, se pare că are probleme cu banii și a intrat în mari datorii. Pentru că este amenințat și are termen ca într-o săptămână să plătească banii pe care îi datorează.

Fosta iubită a lui Ifran este amanta lui Suleyman!

La apartament, Egemen o găsește pe Ilay acolo foarte aranjată. El află că Suleyman a decis să vândă apartamentul. Iar pentru a nu rămânea pe drumuri, tip ai dat cheile ei de la birou.

Suleyman, care ajunge și el acolo, o privește pe Ilay de parcă ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie între cei doi. Chiar dacă bărbatul este căsătorită, el are o amanta. După plecarea lui Suleyman, Egemen o întreabă pe Ilay, dacă s-a gândit vreodată cum ar fi fost viața ei alături de Ifran. Dar tipa îi spune că nu s-a gândit niciodată la așa ceva. Dar se pare că Ilay l-a mințit, din moment ce a deschis cutia cu amintirile ei din trecut. Ea citește scrisorile primite de la fostul ei iubit, privind fotografia cu a ruptă în două bucăți. Din păcate, Eda găsește și ea acea fotografie a soțului ei cu fosta iubită și în sinea ei pare că are ceva semne de întrebare.

Ifran și Eda află de la medic că trebuie să-și opereze fiul în America!

Eda și soțul ei, la recomandarea medicului trebuie să își opereze fiul la un profesor din America. Acel medic este cel mai bun în astfel de intervenții chirurgicale riscante, însă operația este foarte costisitoare.

Profesorul, care caută un sfat de la prietenul său, este sfătuit să-l înșele pe Suleyman. Egemen spune că oamenii bogați nici măcar nu vor observa lipsa unei sume de bani. El vrea să vândă câteva din apartamentele lui Suleyman, știind că v-a primi plățile în avans. Cu acei bani, Egemen își va putea plăti datoriile, dar și intervenția chirurgicală a lui Deniz.

Suleyman, care intenționează să plece câteva zile cu iubita sa și se duce la apartament. El găsește acea fotografie ruptă pe podea, pe spatele căreia scrie că cei doi aparțin unul altuia pentru totdeauna. Când află de la servitoare, că Ilay a plecat cu un bărbat, pleacă în urma ei. Iar când o găsește într-un în garaj subteran, o forțează pe iubita sa se urce în mașină. Iar pe acel bărbat îl amenință cu arma, să stea departe de ea. Ilay nu vrea să plece cu Suleyman. Deoarece sora ei este bolnavă și acel bărbat pe nume Ozgur este iubitul sorei sale.

Suleyman când află că Egemen și prietenul său l-au furat, dă ordin să fie uciși!

Pe de altă parte, Ercemen, crezând că Suleyman a plecat, organizează o întâlnire cu potențialii cumpărători a apartamentelor. Între timp, Yalcin la ordinul șefului său se duce să verifice dacă totul este în regulă cu afacerea. Și în momentul în care Egemen îl vede, se panichează și îl lovește cu stingătorul de incendiu. Ifran când vede acest scenariu se îngrozește. Cei doi prieteni își dau seama că Suleyman nu a plecat și fug imediat de acolo. Ajuns acasă, își face soția să împacheteze totul foarte rapid pentru a pleca imediat în America. El o avertizează că a împrumutat banii de la un rechin și sunt într-un mare pericol. Suleyman este foarte furios și își descarcă furia pe agentul de pază, care i-a ajutat. El dă ordine stricte să-l găsească pe Erceman și pe prietenul acestuia.

Deniz, fiul lui Ifran este de fapt fiul lui Egemen!

În tot acest timp, Eda a reușit să se ascundă la surorile și le mărturisește că Deniz nu este fiul lui Ifran, ci Egemen este tatăl fiului ei.

Pe de altă parte, în timp ce Ilay se află la birou, află că prietenul lui Egemen este Ifran și este șocată. Egemen se întâlnește cu Ifran cum a stabilit, însă cei la care avea datorii, îi bate și le fura banii. Cei doi prieteni se adăpostesc la o casă nelocuită. Dar în timp ce Ifran încearcă să-i trateze rănile, îl vedem pe Yalcin afară. Suleyman îi capturează și aruncă într-o groapă cu ciment. Chiar dacă Egemen îl imploră să-i ierte și Ifran îi promite că în trei luni îi va restitui dublul banilor datorați, Suleyman le spune oamenilor să-i omoare.


Alegerea Episodul 2 Rezumat


Sursa foto/info: https://www.startv.com.tr | https://www.youtube.com