Aripi frânte Episodul 10 Rezumat

Aripi frânte Episodul 10 Rezumat

Nefise este împușcată și ajunge în stare gravă la spital!

Aripi frânte Episodul 10: În fata vilei, Suat vorbește cu mama lui Emre și când apare Behzat și trage cu arma spre el, Nefise se pune în fața tânărului și este împușcată sub privirile îngrozite ale celor de la conac. Din păcate Nefise cade la pământ și își pierde cunoștința. Muzaffer o duce imediat pe Nefise la spital, unde este operată. Însă veștile nu sunt deloc îmbucurătoare pentru că soția sa are nevoie de transfuzie urgentă de sânge cu o grupă mai rară. După teribilul eveniment, Muzaffer nu o scapă nicio clipă din ochi pe Nefise.

Aylin, care crede că Emre a murit, încearcă să se răzbune pe Behzat cu prețul vieții ei!

Pe de altă parte, Suat fuge și se ascunde de Behzat, însă mafiotul îl urmărește cu intenția de a-l ucide. Tânărul reușește să se adăpostească la o casa părăsită, unde Aylin îl găsește și fata încearcă să-l ajute. Ei decid că soluția salvatoare ar fi ca fata să obțină o înregistrare vocală pentru a o duce la politie și odată ce ajunge la atelierul auto, îl înregistrează pe șeful ei. Dar Behzat își dă seama și după ce îi ia telefonul o închide într-o cameră. Aylin nu cedează presiunilor șefului ei și decide să nu mai lucreze pentru el, indiferent de consecințe.

Onur o ajută pe Zeynep să îl găsească pe Emre în Aripi frânte Episodul 10!

Între timp, Zeynep merge la spital și donează sânge pentru mama ei, însă la început Muzaffer este vizibil deranjat de prezența fetei. Zeynep află de la Suat despre dispariția lui fratelui ei și Onur îi promite fetei că o va ajuta să-l găsească. Cei doi se duc la poliție și Onur vorbește cu prietenul său de la departamentul persoanelor dispărute.

Logodna plănuită de Ahmet este întreruptă!

Pe de altă parte, Zeynep, care vrea să-l găsească pe Emre, acceptă oferta de ajutor a lui Onur. Ahmet când află se înfurie pe Onur și face un pas mare pentru a nu pierde fata pe care o iubește.

În tot acest haos, Onur și Ahmet îi sunt alături lui Zeynep, iar Azime reușește să țină secretul sub control, ca nu cumva Musaffer să afle că nepoții ei sunt de fapt copiii lui Nefise. Iar Tuba profită de de ceea ce i s-a întâmplat lui Nefise și își face planuri să se apropie de Muzaffer, dar fără succes.

Emre, care a fost salvat de un bărbat care locuiește într-o cabană în mijlocul pădurii, se pune pe picioare și când încercă să fugă este prins de salvatorul său. Bărbatul pare că are probleme mentale, deoarece îl crede pe Emre fiul său care a murit și îi spune că el este familia sa de acum încolo.

Între timp, poliția reușește să găsească locul în care se află Emre și Zeynep îi însoțește. Bărbatul nu recunoaște că l-ar fi văzut pe tânărul din fotografia arătată și când sunt pe punctul de a pleca, Zeynep vede hanoracul fratelui ei și poliția intră cu forța în cabană. În cele din urmă, Zeynep încearcă să-l convingă pe bărbat că Emre nu este fiul său și își recuperează fratele.

Nefise nu mai suportă și decide să-i spună lui Muzaffer tot adevărul!

Mai târziu, Nefise își revine și fiind îngrijorată pentru Emre, decide să-i mărturisească tot adevărul lui Muzaffer. Azime, care știe că șeful ei nu tolerează minciuna, face tot posibilul să o oprească, însă Nefise pare foarte hotărâtă să nu mai ascundă nimic…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1499392
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar … Read more