Aripi frânte Episodul 11 Rezumat

Aripi frânte Episodul 11 Rezumat

Nefise se reunește cu copiii ei…

Aripi frânte Episodul 11: În timp ce Nefise este pe cale să-i dezvăluie întregul adevăr lui Muzaffer, are loc o evoluție neașteptată. Marele secret este pe care să iasă la iveală, dar conversația lor este întreruptă când Nefise este sunată de fiica ei Zeynep. Ea află că fiul ei Emre este bine și nu-i mai spune lui Muzzafer.

Copiii lui Nefise profită de absența lui Muzaffer și merg la spital în vizită la mama lor. Nefise se bucură enorm și afirmă că merită toate sacrificiile din lume pentru copiii ei. Mai târziu, este externată din spital si soțul ei o duce acasă.

Zeynep îl iartă pe Ahmet și îi mai dă o șansă…

Ahmet insistă în privința căsătoriei și asta o deranjează pe Zeynep pentru că ea este îndrăgostită de Onur. Așa că decide să rupă toate legăturile cu el din cauza atitudinii posesive care o are față de ea.

În cele din urmă, își dă seama că acest lucru este un Atuu pentru rivalul său și plângând îi promite fetei că va înceta sa-i mai vorbească despre căsătorie și că acceptă să rămână doar prieteni. Dar Ahmet nu are de gând să renunțe la Zeynep și îi atrage Emre și Cemre de parte sa, sperând că îl vor ajuta să o îndepărteze pe sora lor de Onur. El îl face pe Emre să creadă că Onur este periculos și că profită de naivitatea lui Zeynep.

La conac, Tuba bănuiește că se întâmplă ceva secret între Azime și Nefise și intră abuziv în dependința unde locuiește Azime cu copiii lui Nefise. Ea reușește să prindă un indiciu care o va pune pe Azime într-o situație dificilă, dar își asumă riscul ca planul ei să eșueze. Cu prima ocazie îi arată lui Muzffer cardul de credit pe care i l-a dăruit lui Nefise. Dar Azime reușește și de data aceasta să găsească o explicație plauzibilă și credulul de Muzaffer nu bănuiește nimic.

Muzaffer se reîntâlnește cu fiul său…

Pe de altă parte, Muzaffer este în culmea fericirii când își strânge din nou fiul în brațe și îi promite că nu-l va mai părăsi niciodată. Mert, fiul său ajunge la conac și încă din prima zi o respinge pe Nefise. El refuză să mănânce toate bunătățile pregătite de ea și acest lucru o întristează.

Aysun, fiica lui Nefise își serbează ziua de naștere alături de frații ei și este supărată că mama ei nu-i este alături. Nefise se simte foarte vinovată și în același timp neputincioasă pentru că nu poate participa fiindcă trebuie să fie alături de fiul soțul ei.

Kaan muncește de zor la restaurantul familiei sale!

Fosta iubita a lui Kaan îi întinde o capcană lui Cemre și fata fiind foarte credulă acceptă să facă o ședință foto, crezând că astfel va deveni fotomodel și nu va mai duce lipsa banilor.

Zeynep îl plesnește pe Emre!

În timp ce Zeynep era în gradină cu Onur, cei doi îndrăgostiți sunt surprinși de Emre în ipostaze tandre. Tânărul se enervează și când ridică tonul la sora sa, Zeynep îi dă o palmă, dar regretă și îi cere scuze. Ea îi spune să vorbească cuviincios cu ea pentru că este sora lui mai mare.

Aripi frânte Episodul 11: Aylin este tot în mâinile lui Behzat și când Emre află de la Zeynep se duce acolo să o salveze. Revenirea lui Emre o bucură enorm pe fată și vrea să-l știe în siguranță pe prietenul ei, apoi îi spune lui Behzat că acceptă să lucreze din nou pentru el cu condiția să nu-i facă rău lui Emre.

Tu ești norocul meu…

După lăsarea serii, Muzaffer și Nefise se retrag în dormitor și soțul ei îi spune cât de norocos se simte că ia ieșit în cale, afirmând că: “Am ales mereu femei nepotrivite, până te-am cunoscut pe tine…” Cei doi sunt pe cale să-și petreacă prima lor noapte împreună, dar momentul lor de tandrețe este întrerupt când ușa dormitorului se deschide încet…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1499512

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar … Read more