Aripi frânte Episodul 12 Rezumat

Aripi frânte Episodul 12 Rezumat

Tuba îl folosește pe Mert pentru a-i ține la distanță pe Muzaffer și Nefise!

Aripi frânte Episodul 12: Nefise și Muzaffer, care erau pe punctul de a-și petrece prima noapte împreună sunt deranjați de micuțul Mert. Tuba face tot posibilul să-i îndepărteze pe Muzaffer și Nefise și se folosește de cele mai îngrozitoare modalități, speriindu-l groaznic pe Mert, cu intenția să-l facă să doarmă alături de tatăl său.

Odată cu sosirea lui Mert, fiul lui Muzaffer, lucrurile se îngreunează pentru Nefise și Azime. Muzaffer face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Mert să se obișnuiască cu noua lui viață și cu Nefise, însă Tuba îl folosește pe Mert pentru a încerca să-i despartă pe Muzaffer și Nefise.

Dorința micuței Aysun: Doamne fă ca mama să fie din nou împreună cu noi…

În timp ce, Muzaffer doarme cu fiul său, Nefise profită de ocazia ivită și se duce să doarmă alături de copiii ei. Micuța Aysun se bucură când își vede mama alături și mai ales că îi mai serbează din nou ziua de naștere și îi cere să-și pună o dorință.

Emre crede că Nefise a împrumutat banii de la Muzaffer și merge la vilă să-i de-a banii primiți de la Aylin, ca să-i plătească datoria, însă când ajunge acolo află că s-au căsătorit. Nefise încearcă să-i spună fiului ei că s-a căsătorit, dar Emre surprinde pe toată lumea cu reacția sa. El aruncă banii în curtea conacului și pleacă, afirmând că nu se va mai întoarce niciodată acolo. Ulterior, Azime strânge banii împrăștiați de nepotul ei.

Pe de altă parte, Kaan muncește de zor la restaurantul bunicii sale și când Cemre îl sună și îi propune o întâlnire, el nu poate pentru că face curățenie. Ea interpretează totul greșit și crede că iubitului ei îi este rușine să se afișeze cu ea în locuri publice. Mai târziu, se duce la ședința foto despre care crede că este marea sa oportunitate de a deveni model și a scapă de sărăcie. Cemre întâmpină probleme la care nu se așteptă, când i se cere să pozeze în costum de baie și fata acceptă fără să-și de-a seama că ulterior va fi șantajată.

Zerrin insistă ca Onur să ia masa cu Asli, fiica prietenei sale, crezând că în acest mod îi va apropia și se vor îndrăgosti unul de calalat. Asli îi propune lui Onur să se întâlnească că să-și mulțumească părinții și să scape astfel de insistențele lor, deoarece și tatăl ei vrea ca ei doi să se căsătorească.

Aylin se întâlnește cu Emre și Suat și le spune că Behzat i-a păcălit, deoarece nu au lipsit bani din seiful șefului lor și apoi îi înapoiază banii. Ea a luat aceeași sumă de bani de la Behzat pentru ei și îi convinge să-i accepte, spunând că e dreptul lor după câte au pățit, însă în schimbul banilor trebuie să lucreze în continuare acolo.

Muzaffer i-a pregătit lui Nefise o surpriză specială pentru prima lor noapte de dragoste pe care o vor petrece împreună câteva zile mai târziu. Dar după plecarea lor, Tuba intervine și îi face să se întoarcă acasă pe motiv că Mert nu se simte bine.

Onur le duce pe Zeynep și pe surorile ei în parcul de distracții!

Ahmet, care i-a promis lui Zeynep că nu-i va spune mamei sale despre relația lor, îi spune lui Nefise că el și Zeynep s-au logodit, mințind că Onur tot intervine între ei și Zeynep este confuză din cauza lui.

Ceylan, prietena lui Zeynep, care este îndrăgostită de Ahmet, li se alătură și îi trimite tânărului fotografii cu Onur și Zeynep, sperând că îl va face să renunțe la ea. Ea îi spune lui Onur că Zeynep a rupt logodna cu Ahmet, încurajându-l să nu renunțe la ea. Când Onur află că Zeynep și-a încălcat promisiunea față de Ahmet, ia măsuri pentru a-și recăpăta marea sa iubire și când o sărută, Nefise îi vede…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500519

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se … Read more