Aripi frânte Episodul 13 Rezumat

Aripi frânte Episodul 13 Rezumat

Ce se va întâmpla în Aripi frânte Episodul 13?

Aripi frânte Episodul 13: Nefise nu-și poate crede ochilor, văzând apropierea dintre Zeynep și Onur. Ea se apropie de fiica ei, însă nu poate vorbi pentru că o așteaptă Muzaffer. Zeynep, în schimb, este foarte îndrăgostită de Onur și neștiind că au fost surprinși sărutându-se, își petrece noaptea în grădină cu iubitul ei. În zorii zilei, cei doi îndrăgostiți pleacă devreme să nu fie văzuți împreună și după ce Onur o învață pe Zeynep să conducă mașina, i-au micul dejun în oraș.

Nefise încearcă să o contacteze pe fiica ei, dar Zeynep și-a uitat telefonul acasă. Azime, care știe de relația nepoatei sale, o sfătuiește pe Nefise să o căsătorească pe Zeynep cu Ahmet, făcând-o să creadă că Onur nu are intenții serioase.

Onur are un plan complet diferit de a-l distruge pe Ahmet!

Pe de altă parte, Ahmet e disperat pentru că Zeynep nu-i răspunde la telefon și bănuiește că e cu Onur. Tatăl sau îl sfătuiește sa renunțe la acea fată, altfel se va îmbolnăvi, dar Ahmet, care a făcut o obsesie pentru Zeynep, îi spune ca nu se poate abține.

Nefise își caută fiica la locul de muncă!

Ahmet îi spune lui Nefise că se întâmplă lucruri rele, afirmând că Onur o ispitește pe Zeynep și că din momentul în care a părăsit acel cartier, ea a devenit o altă persoană. Nefise îi spune că fiica ei nu e genul acela de fată și după ce îi cere să se calmeze, îi promite că va discuta cu Zeynep. Când Zeynep se întoarce acasă, îi mărturisește mamei sale că îl iubește pe Onur și nu se poate îndepărta de el.

Zeynep demisionează de la magazinul de mobilă și Ahmet reacționează violent, strângând-o exagerat de braț, fară să-și de-a seama că o rănește. Când Onur vede vânătăile de pe mâna iubitei sale, își dă seama că Ahmet i-a făcut asta și iese cu bătaie.

Între Onur și Ahmet, care se luptă pentru Zeynep, frânghiile sunt încordate. El decide să ia alte măsuri împotriva rivalului său și rupe parteneriatul de afaceri pentru a-l falimenta.

Azime și fiica ei se duc în oraș și fac cumpărături în neștire de pe cardul lui Nefise. Muzaffer primește notificare de la bancă și Nefise este pusă într-o situație neplăcută. Ea este nevoită să mintă că a fost la cumpărături.

Confruntarea dintre Emre și Muzaffer, este începutul unor mari evenimente!

În timp ce micuța Aysun se joacă cu Mert, Muzaffer, care vede că fiul său a căzut, crede că Aysun este vinovată și înnebunește de furie. El o ceartă aspru pe fetiță și când Emre îl aude cum țipă la surioara sa, îl confruntă.

Muzaffer îi dă o palmă și tânărul pleacă cu Aysun de la vilă, dar nu are unde să stea și Suat îl sfătuiește să o ducă înapoi. Când Ahmet află că Emre nu are unde să stea, îl cazează în casa bunicii sale. Emre vrea să îi ceară mamei sale să aleagă între copiii ei și Muzaffer.

Nefise se ceartă cu Muzaffer când află cum s-a comportat cu copiii ei și Tuba profită de absența momentană a rivalei sale pentru a-și petrece timpul cu fostul ei iubit.

Cemre îi povestește totul lui Kaan!

Kaan vede fotografiile lui Cemre pe internet, care apar pe site-uri nepotrivite, iar lucrurile se complică pentru tânără fată. Deși el nu crede ca Cemre ar fi in stare să facă așa ceva, fosta sa iubita ii arată pe telefon poze cu tânăra fată in bikini, afirmând că fata este populară ca escortă si că se vinde pentru bani. Kaan se înfurie si după ce vorbește cu Cemre, ia cartea de vizită de la ea si merge la sediul celor care au publicat fotografiile si o găsește acolo pe fosta sa iubita.

În timp ce, Muzaffer încheie o afacere cu tatăl lui Aslî și ulterior i-au cina împreună pentru a sărbători parteneriatul, mama lui Onur profită de ocazia ivită pentru a o îndepărtă pe Zeynep de fiul ei. Când Zerrin anunță că Onur și Aslî au decis să își dea o șansă, Zeynep este devastată când aude acest lucru.

Planurile insidioase ale lui Behzat, i-ar putea distruge viața lui Emre!

Emre constată că răbdarea este fierbere la foc mic și din dorința arzătoare de răzbunare pe Muzaffer, începe să lucreze din nou cu Behzat, care îi propune să-l jefuiască pe Muzaffer. Neștiind planurile insidioase ale lui Behzat, ia o decizie subită fără cale de întoarcere și cade vinovat când Behzat îl răpește pe Mert.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500519
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se … Read more
INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://tr.wikipedia.org/wiki/Kanatsız_Kuşlar_(dizi)