Aripi frânte Episodul 14 Rezumat

Aripi frânte Episodul 14 Rezumat

Ce se va întâmpla în Aripi frânte Episodul 14?


Cel mai mare regret al lui Muzaffer

Aripi frânte Episodul 14: După răpirea lui Mert, Muzaffer simte că totul se dărâmă în jurul său și că nu mai poate face față încă unei mari pierderi pe care a trăit-o cu ani în urmă când a mai pierdut un fiu. El se învinovățește si spune ca n-ar fi trebuit să-l lase pe Mert să-i scape din vedere.

Există diferite îndoieli cu privire la cine este răpitorul lui Mert. Muzaffer, care a aflat de la Azime că e posibil ca fostul soț al Tubei să-l fi răpit pe Mert, nu crede și totuși o dă afară pe Tuba pentru că s-a săturat de atâtea probleme.

Mărturisirea lui Nefise: Nu l-am născut eu pe Emre!

Azime, care a pus toate întâmplările cap la cap, precum un film care se derulează în capul ei, nu mai poate duce așa o mare povară sufletească și îi povestește lui Nefise despre celălalt fiul al lui Muzaffer, care a fost răpit cu ani în urmă. Ea își dă seama că Emre este fiul lui Muzaffer și că fratele ei este bărbatul care l-a răpit. Când verifică fotografiile celor doi copii și vede asemănarea, decide să facă în secret un test ADN pentru a fi sigură. Nefise îi mărturisește și ea că Emre nu este fiul ei și că soțul ei l-a adus acasă, spunându-i că l-a găsit în curtea moscheii și din acea zi l-au crescut precum propriul lor fiu.

Emre și prietenii săi încearcă să-l salveze pe Mert!

Pe de o parte, Emre este trist de situația în care a căzut, pe de altă parte, regretă că a făcut ca un copil nevinovat să intre în necazuri. El nu vrea ca micuțul să rămână traumatizat și face face tot posibilul pentru a împiedica ca Mert să mai fie rănit. El chiar pune viața în pericol pentru a salva copilul. Când Emre și prietenii săi își dau seama că Behzat nu intenționează să-l înapoieze pe Mert, ei fac un plan de salvare, însă nu reușesc să fugă cu el.

Behzat îl pune pe Emre să vorbească cu Muzaffer la telefon, să-i spună ce sumă de bani trebuie să-i dea pentru a și răscumpără fiul. Muzaffer se duce singur după Mert, așa cum au stabilit prin telefon, dar Onur, care a anunțat poliția îl urmărește fără ca el să știe.

Muzaffer se reîntâlnește cu fiul său, dar Aylin moare…

Din păcate, Aylin este împușcată în timp ce fug, dar fata insistă să-l ducă pe Mert acasă, înainte de a merge la spital. Ea îl pune pe Emre să-i promită că se va împăca cu Nefise și îi spune că îl iubește dar moare în drum spre spital. Emre este lăsat în fața vilei și cum nimeni nu știe cum a ajuns, încearcă să afle de la el, dar Mert nu poate să vorbească din cauza șocului prin care a trecut.

Te iubesc Aylin! Aylin moare și Emre trebuie să o părăsească, însă nu vrea si Suat îl forțează să fuga. Visele lor sunt sortite să fie spulberate…

În tot acest haos, Behzat este prins, însă Emre este cel care va avea de suferit din cauza acestei răpiri. Deoarece mafiotul declară că este nevinovat și că Emre a plănuit totul împreună cu familia sa, care lucrează la vila lui Muzaffer. La poliție, Behzat declară că el nu are nici o legătură cu răpirea lui Mert și că Emre i-a întins o cursă.

Mert începe să o accepte pe Nefise, care se ocupă de el ca și cum ar fi fiul ei, iar asta o întristează pe micuța Aylin. După cele întâmplate, Muzaffer începe să simtă durerea unei mari traume pe care a mai trăit-o cu ani în urmă. Dar Nefise îi este alături și nu ezită să-i arate cât de mult îl iubește, iar asta îl face fericit.

Nefise a aflat că Muzaffer mai are un fiu!

Nefise se confruntă cu o altă realitate înainte de a putea dezvălui marele secret pe care i l-a ascuns lui Muzaffer. Pentru Nefise, frânghiile sunt din ce în ce mai strânse, deoarece se află într-o situație dificilă din cauza iubirii. Nefise începe să- iubească pe soțul ei tot mai mult pe zi ce trece.

Onur reușește să clarifice cu Zeynep neînțelegerea legată de relația lui cu Asli!

În ciuda tuturor, Onur și Zeynep își trăiesc dragostea din plin. Zeynep pare să se fi predat complet în brațele iubitului ei. Ea îl iubește atât de mult, încât nu se gândește la ce se va întâmpla. La sfârșitul unei întregi zile și nopți petrecute singure, departe de ochi.

Zeynep, te iubesc! Ochii mei nu văd pe nimeni în afară de tine…

Onur și Zeynep petrec momente frumoase împreună și la sfârșitul unei zile și nopți petrecute împreună, departe de ochi tuturor, se întorc acasă.
Zeynep este alături de Onur în timpul său dificil și el îi spune că se bucură că o are în viața sa.

Mare șoc pentru Ahmet!

Pe de altă parte, tatăl lui Ahmet nu poate face față că își pierde afacerea în care s-a implicat trup și suflet și face infarct. Dar la insistențele lui Zeynep, Onur își retrage planul de a-i falimenta, însă Ahmet nu este recunoscător deloc pentru favoarea făcută.

Muzaffer îi spune lui Nefise că au devenit o familie mai bună decât și-ar fi putut imagina și că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Apoi îi mulțumește pentru sprijinul acordat în momentele sale dificile și că i-a dat atâta putere cu afecțiune sa. Muzaffer îi spune să nu plece de lângă el și îi face declarații de dragoste, spunându-i cât de mult o iubește și că se simte foarte norocos că a găsit-o.

Cei doi îndrăgostiți își petrec noaptea împreună și dimineața micuțul Mert merge în dormitorul lor și le spune că este foame, apoi toți se duc în grădina conacului și servesc micul dejun împreună.

Muzaffer află că Emre a fost cel care l-a răpit pe Mert…

Mehmet nu reușește să dea de Onur și îi spune lui Muzaffer că are o veste importantă. El îl anunță că i-a chestionat pe suspecți și că un tânăr pe nume Emre a plănuit răpirea lui Mert. De față cu Nefise, Muzaffer merge nervos la Azime și îi spune că nepotul ei, Emre i-a răpit fiul. Degeaba cele două îi spun că Emre nu ar face așa ceva și că sigur este o calomnie. Nefise este devastată…

Oare va dezvălui Azime secretul cu privire la Emre?


Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500681

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://tr.wikipedia.org/wiki/Kanatsız_Kuşlar_(dizi)