Aripi frânte Episodul 15 Rezumat

Aripi frânte Episodul 15 Rezumat

Ce se va întâmpla în Aripi frânte Episodul 15?

Muzaffer a dat afară copiii din casă: O să plece naibii de aici!

Aripi frânte Episodul 15: Muzaffer a aflat că Emre se numără printre răpitorii fiului său și nu mai ține cont de nimic. El decide să alunge imediat toți copiii din casa sa și vrea ca Nefise să facă anunțul acestei decizii. Nefise trebuie să accepte expulzarea propiilor copii din vilă, în schimbul promisiunii lui Muzaffer de a nu depune plângere împotriva lui Emre.

Copiii ies din casă foarte suparăți!

În timp ce această decizie dificilă îi alungă pe copii, Muzaffer nu are de gând să-și țină promisiunea. Sub presiunile soțului ei, Nefise îi spune fiului ei că este imposibil să mai stea în acea casă. Onur intervine în favoarea familiei lui Zeynep, dar fratele său este de neînduplecat.

Din cauza deciziei sale, se confruntă cu reproșurile lui Emre, care nu o mai consideră mamă și ea îi spune: A trebuit, fiule. Cu lacrimi în ochi ea le explică copiilor adevăratul motiv al acestei deciziei dureroase, dar totul este în zadar.

Emre este arestat!

Zeynep, care se luptă pentru că fratele ei să nu ajungă la închisoare, are din nou nevoie de ajutorul lui Onur, deoarece poliția l-a arestat exact în fața vilei. Pe de altă parte, este aproape imposibil că Onur să-și convingă fratele, deși îl roagă să-și retragă plângerea.

În tot acest timp, Onur este alături de Zeynep și face tot posibilul să-l ajute pe Emre. El îi cere ajutor prietenului său care lucrează la secția de poliție.

Emre este dus la secția de politie pentru interogatoriu!

Prietenul lui Onur intervine și îi spune să-i mărturisească totul pentru a-l putea ajuta. El îi spune tânărului că mașina a fost găsită abandonată și că sunt pete de sânge, dar în mașină nu era nimeni. Emre cu lacrimi în ochi îi spune că Aylin a fost împușcată de Behzat în fața ochilor săi și îl imploră să o găsească pentru a avea măcar un mormânt.

Nefise îl amenință cu divorțul pe Muzaffer!

Muzaffer nu s-a ținut de cuvânt și Emre a fost arestat. Nefise, care se simte atât de neputincioasă, este profund rănită de soțul ei. Ea îi cere lui Muzaffer socoteală pentru că a mințit-o privind-o în ochi și îi spune că a păcălit-o.

Muzaffer este șocat când soția sa îi spune că dacă nu își va retrage declarația, căsătoria lor nu va mai continua și că nu o va mai vedea niciodată. Tuba le ascultă conversația și se bucură că Nefise îl amenință cu divorțul. Tuba îl face pe Muzaffer să-i ceară socoteală lui Azime pentru cele întâmplate, deoarece sunt nepoții ei.

În timp ce, Muzaffer o avertizează pe Azime că dacă o să mai vadă copiii în casă sau prin curte, o va concedia, cealaltă servitoare le ascultă conversația și cu prima ocazie îi spune Tubei.

Azime, care nu își poate lua gândul de la probabilitatea ca Emre să fie fiul dispărut al lui Muzafferr și se duce în dormitorul acestuia să caute un fir de păr pentru un test ADN. Azime este surprinsă de Nefise și îi spune că a vrut să schimbe așternuturile. Când află că nu este nevoie pentru că le schimbat ia de dimineață, își dă seama că cei doi și au petrecut noaptea împreună. Ea se bucură foarte mult când Nefise îi confirmă acest lucru.

Ahmet și Ceylan se duc în parc să se întâlnească cu copiii lui Nefise. Zeynep întreabă pe prietena ei dacă poate rămâne la ea peste noapte și Ahmet se oferă se cazeze în casa bunicii sale fata nu este de acord. Zeynep și frații ei se duc în cartier acasă la Ceylan și când Onur se duce acolo, este văzut de Ahmet, care se enervează.

Inima mea este deja a lui ONUR “Nu te mai amesteca in viața mea!”

Omul acela nu va mai veni niciodată în acest cartier! Onur, care la rugămințile lui Zeynep i-a trimis înapoi mobilierul lui Ahmet, este lovit cu un scaun de rivalul său, care strigă la el să-și ia lucrurile pentru că nu are nevoie de mila lui. Zeynep nu îl lasă pe iubitul ei să lovească, dar îi dai ei o palmă în văzul tuturor celor din cartier. Ahmet îi spune că Onur și-a atins scopul pentru a o prinde în mrejele sale și atunci Zeynep îi spune că nu este nevoie pentru că inima ei îi aparține.

Mai târziu, Ahmet se duce la Zeynep cu speranța că îl va înțelege, însă fata îi spune că o sperie atât de tare, încât nu-l mai recunoaște. El încearcă să explice a devenit așa din cauza lui Onur și spune că nu poate sta separat de ea.

Toți cei implicați vor plăti prețul!

La conac, Onur încearcă să îl convingă pe fratele său că Emre este nevinovat, deoarece l-a adus pe Mert acasă teafăr și nevătămat.

Nu poți fi atât de lipsit de scrupule încât să nu-ți pese! Muzaffer pleacă de la cină foarte nervos, afirmând că toți cei implicați în răpirea fiului său, vor plăti prețul.

La companie, Tuba îi face o vizită lui Muzaffer și îi arată pe telefon ecografia 3D a bebelușului cu bătăile inimii. Ea îi spune că acum pot face testul ADN, dacă încă nu o crede și Muzaffer îi spune că nu are timp pentru că este foarte ocupat și rămâne pe altădată.

Nefise îl vizitează pe Emre…

Pe de altă parte, Azime merge cu Nefise la poliție să îl vadă pe Emre și reușește să ia un fir de păr din capul tânărului. Tânărul îi spune că nu vrea nimic de la ea. După aceea se duce în cartier acasă la Şengül să își vadă fetele.

Între timp, Kaan, care se află în fața vilei a lui Muzaffer, o sună pe Cemre și când află că nu mai locuiește acolo se duce imediat în cartier să o vadă și încearcă să o ajute. El o trimite sa ia un plic cu bani pentru el, însă fata nu știe ce conține. Spre seara, se întâlnesc si Kaan desface plicul si ii da lui Cemre niște bani, apoi o sărută pe obraz.

O iubesc pe Zeynep!

Mama lui Onur încearcă să-și convingă fiul să renunțe la fata servitoarei și el spune clar că o iubește pe Zeynep și că niciodată nu va fi nimic între el și Asli, fata cu care maica-sa se vrea să-l căsătorească.

Pe de altă parte, faptul că Emre ar putea fi propriul fiu al lui Muzaffer îi dă lui Nefise mari contradicții. Mărturisirea lui Mert este singura speranță pentru salvarea lui Emre de a face închisoare. Totuși, Mert, care încă mai este traumatizat de evenimentul răpirii, rămâne tăcut și nu poate vorbi.

Onur încearcă să-și convingă fratele să-l lase pe micuțul Mert să fie martorul lui Emre pentru că băiatul este nevinovat, dar bineînțeles că Muzaffer nici măcar nu vrea să audă de așa ceva. Mai târziu, Onur îi cere lui Serkan să îl ajute cu înființarea unei organizații de binefacere pentru Zeynep pentru că are nevoie de o locuință. El îi cere ca totul să se demarează în secret pentru ca fata să nu afle că el se află în spatele aceste binefaceri.

Rahmi, tatăl luii Ahmet află de la Ceylan că nu este nevoie se închide magazinul de mobilă pentru că șeful companiei Karamaner au oprit toate operațiunile și nu le mai cer să își plătească datoriile, ba chiar au vrut să reînnoiască acordul. Dar Ahmet nu a fost de acord din cauză că unul dintre șefii companiei se întâlnește cu Zeynep și el este foarte supărat.

Asli se duce în birou la Onur și îi spune că vrea să îi fie alături pentru că știe că cât de mult o iubește pe Zeynep și cât de mult se străduiește să-I alunge tristețea. Ea se oferă să îl pună în legătură cu un avocat de succes, care îi este prieten și cu siguranță l-ar putea ajuta pe Emre. Onur știe că Zeynep nu va accepta ajutorul și Asli se oferă să își încerce norocul să o convingă pe fată.

Zeynep se duce în vizită la fratele ei și spune că cu toții sunt alături de el și îl roagă să nu îș piardă speranța, că totul va fi bine și îl vor scoate de acolo pentru că Mert va spune adevărul. El îi spune să-i ceară ajutorul lui Suat dacă au nevoie de ceva. Onur ajunge acolo cu Asli și după ce le face cunoștință, îl prezintă pe Kemal, spunându-i că este noul avocat al fratelui ei. Zeynep nu o poate refuza pe Asli și acceptă ajutorul oferit.

„Tu ești soarele meu, unde nu ești tu este mereu întunecat…”

După plecarea avocatului, cei trei pleacă la masă împreună și când Onur o conduce pe Zeynep acasă, îi spune să nu fi geloasă pentru că el doar pe ea iubește, afirmând că ea este raza lui de soare. Onur vrea să audă și el același lucru de la ea și îi spune că dacă nu-i spune că îl iubește, va țipa cât de mult poate, ba chiar va claxona și o va sărută până dimineață. Zeynep îi spune că îl iubește și apoi pleacă.

La conac, Nefise încearcă să-l facă pe Mert să vorbească despre răpire și când Muzaffer le aude conversația, îți trimite fiul în camera sa și îi spune soției sale că îl dezamăgește cu insistențele ei. Ea îl roagă să retragă plângerea, însă soțul ei îi spune că Emre trebuie pedepsit pentru ceea ce a făcut și că nu îi va ierta pe cei care i-au răpit fiul, nici măcar pe cei care au legătură de sânge cu asociații lor. Azime, care stă pe la colțuri să afle ceea ce se întâmplă, se sperie gândindu-se la consecințe.

Nefise intră în camera interzisa și vede o poza cu un copil în brațele lui Muzaffer. Asemănarea izbitoare cu Emre de când era bebeluș o pune pe gânduri. Muzaffer o găsește pe Nefise în camera în care i s-a interzis să intre și când trântește ușa, ea scapă jos rama foto cu fotografia.

Oare a înțeles că Emre este fiul lui Muzaffer?

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500039

Sursa foto/info: https://www.atv.com.tr | https://tr.wikipedia.org/wiki/Kanatsız_Kuşlar_(dizi)