Aripi frânte Episodul 16 Rezumat [Detaliat]

Aripi frânte Episodul 16 Rezumat

Ce se întâmpla în Aripi frânte Episodul 16?

Nefise a aflat că Emre este fiul lui Muzaffer!

În episodul anterior, Muzaffer a găsit-o pe Nefise în camera interzisă și a certat-o pentru că nu i-a respectat intimitatea. Nefise, care se simte rușinată că i-a răscolit viața soțului ei și în același timp vinovată pentru că l-a despărțit de Emre, crezând minciuna fostul ei soț.

Mai târziu, Muzaffer regretă că a ridicat tonul la soția sa și îi cere iertare, apoi cu lacrimi în ochi îi mărturisește cât de îndurerat a fost după pierderea fiului său, Murat. Nefise este șocată de adevărul pe care l-a aflat, vorbind cu Muzaffer despre copilăria lui Emre.

Nefise, care a văzut fotografia cu fiul pierdut al lui Muzaffer, este șocată de asemănarea izbitoare dintre cei doi și încă mai speră că este doar o coincidență. Azime, care a făcut testul ADN și așteaptă rezultatul, vorbește cu Nefise despre îndoielile loc cu privire că Emre ar putea fiul lui Muzaffer. Ea o sfătuiește pe Nefise să nu-i spună lui Muzaffer pentru că e posibil ca el să o învinuiască și pe ea și să le distrugă viața copiiilor ei.

Mert i-a spus lui Onur că Emre l-a salvat!

Onur încearcă să-și convingă fratele că Mert nu a fost răpit de Emre, el îi cere permisiunea că Mert să fie audiat ca martor în instanță. Muzaffer, în schimb, crede că Emre ar trebui să primească pedeapsa pe care o merită și nu acceptă nici măcar la rugămințile lui Nefise.

În timp ce, Emre așteaptă decizia parchetului la secția de poliție, Muzaffer se pregătește să o îndepărteze pe Nefise din oraș. El o duce pe Nefise în afara orașului pentru câteva zile ca să încheie subiectul Emre și să nu poată să participe la proces, spre disperarea soției sale. Când fiicele lui Nefise află de la Onur că au mers în luna de miere într-un moment ca acesta, trăiesc o mare dezamăgire.

Evenimentele iau o altă întorsătură când Ahmet merge acasă la Şengül. Ceylan nu mai suportă și o atacă pe Zeynep, spunându-i tot ceea ce a ținut în ea în ultimele luni.

Fetele sunt nevoite să părăsească casa lui Şengül!

Şengül se comportă foarte urât cu micuța Aylin și fetele pleacă de acolo. Zeynep acceptă să stea o zi la Aslî, care e dispusă să facă orice pentru a fi în preajma lui Onur.

O vizită surpriză pentru Emre, care așteaptă decizia parchetului!

Prietenul lui Onur, care este polițistul și se ocupă de cazul lui Emre, facilitează o vizită scurtă pentru surorile și prietenului acestuia.

Cemre se duce la magazinul de mobilă și îi cere cere o favoare lui Ahmet, care după ce cumpără fețele de pernă pentru canapea se duce la Zeynep și insistă să lase să intre în casă. Zeynep încearcă să îl oprească pe motiv că vecinii din cartier o să vadă și o să interpreteze totul greșit, iar ea nu vrea să aibă probleme.

În timp ce schimbă fețele de pernă, Ahmet își pierde controlul în prezența fetei și cum comportament de maniac, o sărută pe gât și apoi când Zeynep întreabă că ce cred că face, el jură că nu a făcut-o intenționat. Ea strigă la el să o lase în pace și încercând să scape de el, cad amândoi pe canapea. Cei cei doi sunt surprinși în această ipostază de Ceylan, care interpretează totul greșit și se ceartă cu prietena ei, afirmând că se joacă cu sentimentele oamenilor și îi spune să stea departe de Ahmet.

Kaan se întâlnește cu Cemre și îi povestește cum și-a pierdut părinți când eram copil. El îi explică că bunica sa i-a devenit și mamă și tată. După care îi spune că prietenul său are o petrecere și o invită să meargă împreună.

În timp ce, Kaan se duce să ia ceva de băut, un tip se apropie de Cemre și când poliția face o razie acolo, îi pune în rucsac niște substanțe interzise și apoi fuge. Kaan îi dă seama și după ce aruncă pachețelul, îi spune iubitei sale să fugă împreună din calea poliției și reușesc să scape. Caut cele de poliție. Cemre își dă seama că iubitul a face parte dintre un grup infracțional și după ce îi reproșează cum a putut o să o ducă întru-un astfel de loc, îi spune că nu vrea să mai vorbească cu el și pleacă foarte supărată.

Cemre și Aysun îl răpesc pe Mert pentru a-l duce la proces!

Mert a rămas în grija Tubei, care îi duce pe copii în parc și când constată lipsa fiului lui Muzaffer se panichează. Cemre și Aysun îi explică lui Mert că Emre are nevoie ca el să meargă la proces și să spună că este nevinovat. Tuba încearcă să-i oprească și pierde sarcina din cauza unei căzături.

La finalul episodului 16, are loc o evoluție care va șoca pe toată lumea. Declarația lui Mert nu este luată în considerare și autoritatea judiciară decide ca Emre să rămână în arest pe perioada investigațiilor.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar … Read more

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1