Aripi frânte Episodul 2 Rezumat

Aripi frânte Episodul 2 Rezumat

Ofertă de muncă neașteptată pentru Nefise în Aripi frânte Episodul 2

Ofertă de muncă neașteptată pentru Nefise!

Azime ghicește intențiile lui Muzaffer și o face pe Nefise părtașă unui mare secret!

La holding, Muzaffer îi face o ofertă la care Nefise nu se aștepta; El vrea să fie imaginea companiei sale și asta o înfurie la maxim pe fosta sa logodnică. Nefise este foarte surprinsă și preț de câteva secunde nu știe ce să facă deoarece nu are experiență în acel domeniu. Dar cumnata ei, Azime, o femeie vicleană și egoistă, profită imediat de oferta iscată pentru că prezice că vor veni mulți bani din această meserie. După ce Nefise acceptă jobul, participă la o ședință foto și șeful ei este foarte mulțumit de rezultate. Muzaffer se oferă să o conducă acasă și pentru câteva minute opresc într-o locație de vis.

Când Muzaffer o întreabă pe Azime despre Nefise, ea ascunde că este rudă cu Nefise și spune că o cunoaște din vechiul cartier, afirmând că Nefise este o văduvă fără copii. Nefise minte fără să vrea, deoarece este forțată să facă asta pentru copiii ei. După această ofertă neașteptată, Nefise primește un avans și își eliberează imediat fiul din arest, plătind despăgubirile solicitate. Iar Azime primește și ea niște bani.

Din cauza acestei întorsături de situație, Nefise, pe de o parte trebuie să-și ascundă copiii de Muzaffer, iar pe de altă parte, trebuie să-și mintă copiii, spunând că s-a angajat ca femeie de serviciu la o companie, unde lucrează Emel, fiica mătușii lor.

Ahmet îi întinde o mână de ajutor lui Zeynep!

Zeynep încearcă să-și protejeze frații, încercând să nu o facă pe mama lor să îi simtă absența, dar greutățile cu care se confruntă devin o povară pentru fată și cu greu reușește să facă față. Mai mult, necazurile fratelui ei pun lucrurile într-o fundătură; În acest moment, Ahmet tânărul care o iubește necondiționat, nu întârzie să-i întindă o mână de ajutor și îi amenință pe tipii care vor bani de la fratele lui Zeynep.

Pe de altă parte, Onur reușește să afle numărul de telefon a lui Zeynep și stabilesc o întâlnire. El îi înapoiază colierul pe care l-a pierdut în mașină să și amândoi par foarte fericiți ca s-au revăzut. Mai tărziu, în timp ce fata era cu prietenul ei, Onur îi trimite un mesaj pe telefon și Ahmet devine gelos și îi cere explicații.

Pentru următoarea ședință foto, Nefise trebuie să plece în Șile cu Muzaffer. După ședința foto, ea pleacă repede acasă, deoarece nu știe că în acea seară trebuie să participe la un eveniment. Șeful ei nu o găsește și merge după ea acasă și Nefise e nevoită să o lase singură pe Aysun, însă o anunță pe Zeynep, care este la magazinul lui Ahmet.

Între timp, Aysun pleacă de acasă și Zeynep își anunță mama printr-un mesaj. Nefise care este în mașina lui Muzaffer, îi spune să oprească și se întoarce pe jos în cartier, însă ceva foarte rău se întâmplă. Muzaffer se întoarce și Aysun este în pericol de a fi lovită de o mașină; În plus, aceasta este mașina lui Muzaffer.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1497858 

Sursa foto/ info: https://www.atv.com.tr | https://youtube.com