Aripi frânte Episodul 20 Rezumat

Aripi frânte Episodul 20 Rezumat

Ahmet o amenință pe Zeynep că va divulga secretul mamei sale!

Aripi frânte Episodul 20: La cafenea, Zeynep și Onur sunt deranjați de Ahmet, care apare în fața lui Zeynep cu certificatul de căsătorie în mână si vrea cu orice preț să-și ia soția. Zeynep nu vrea să se ducă și Ahmet o amenință că îi va spune lui Onur că este fiica lui Nefise. Onur se enervează și vrea să-l ia la bătaie pe rivalul său, însă Zeynep intervine între ei și îi potolește.

Onur aproape plângând își imploră iubita să nu plece cu acel bărbat, dar Zeynep decide să plece cu Ahmet. Onur trece printr-un mare șoc pentru că el nu știe cu ce a fost amenințată iubita sa și nu poate înțelege de ce a plecat.

Onur nu face față la gândul că a pierdut o pe Zeynep și merge să-l caute pe ofițerul stării civile, însă află că Rasim, cel care a oficializat căsătoria, este în concediu.

Zeynep, care se află în mașină cu Ahmet vrea să afle cum au obținut certificatul de căsătorie pentru că acea căsătorie este falsă. El susține că este soția sa acum și vor pleca împreună acasă, dar fata îi spune că nu este soțul ei și deschide ușa mașinii din mers, ca să îl facă să o oprească și apoi coboară.

Confruntarea dintre Emre și Muzaffer!

Emre îi cere socoteală lui Muzaffer să se atingă de mama lui și pe un ton ridicat îl amenință să stea departe de Nefise, afirmând că sa căsătorit cu el pentru bani ca să-l salveze, nu pentru că îl iubește.

Muzaffer îi spune că i-a dat lui Nefis ocazia să vorbească, dar nu l-a pomenit niciodată pentru că îl iubește prea mult ca să-și permită să mărturisească adevărul, de frică să nu-l piardă. Emre se supără și mai mult când află că Muzaffer știa totul. Muzaffer îi face cunoscut faptul că la scos din închisoare să-l facă să plătească pentru tot ceea ce a făcut, avertizându-l că toată familia se va plăti pentru că stau jucat cu el. El îl dă afară și spune că știe că abia așteaptă să alerge să-i spună lui Nefise, despre care spune că este o trădătoare. După plecarea tânărului, Muzaffer îți trimite oamenii în urma sa și la un moment le ordona să-l răpească pe Emre, exact în fața mamei sale.

Azime și Şengül se ceartă!

Şengül vrea să mai scoată niște bani de la Tuba și spune că din moment ce nu s-a folosit de secretul pe care îi la divulgat, să-i mai dea niște bani, altfel îi va spune lui Azime și Nefise că Muzaffer a aflat tot adevărul.

Azime, care aude o parte din conversație, își dea seama că Şengül le-a divulgat secretul și iese cu bătaie. Lütfi încearcă să le potolească, dar Şengül o împinge pe Azime, care cade la pământ și se lovește la cap de o piatră.

Planul de evadare al lui Azime…

După ce se trezeste din leșin, își imaginează tot felul de scenarii negre și o cuprinde o stare de frică și pe bună dreptate pentru că șeful ei nu-i permite să o anunțe pe Nefise și o închide în casă. Azime pune somnifere în cafeaua lui Lütfi pentru a scăpa..

Răpirea lui Emre: Planul brutal de răzbunare al lui Muzaffer!

Muzaffer vrea să îi dea o lecție lui Nefise și pune la cale un plan de răscumpărare a fiului ei. Nefise este devastată când primește un telefon anonim de la un bărbat, care îi cere 100.000 de lire turcești, avertizând-o să nu anunțe poliția.

Cemre îl sună pe Kann și îi spune că fratele ei a fost răpit, susținând că poate unii dintre tinerii din anturajul său, care au amenințat-o când a luat de la ei pachetul după care a trimis-o. El o asigură că nu ar fi posibil așa ceva și Cemre îi spune că dacă i se va întâmpla vreun rău lui Emre din cauza ei, nu se va ierta niciodată.

Muzaffer îi spune lui Onur că Zeynep este fiica lui Nefise!

Onur se întoarce acasă devastat și Muzaffer îi spune lui Tuğba să-i lase singuri. Dar înainte ca fratele său să deschidă subiectul, Onur îi spune că dacă vor vorbi din nou despre acele lucruri, nu e nevoie, deoarece dragostea mea lui Zeynep nu s-a schimbat și nu se va schimba. Muzaffer parcă innebuneste de furie că fratele său îi spune că se căsători cu Zeynep. El îi spune că Zeynep este fiica soție sale și frații ei sunt copiii lui Nefise. Onur devine foarte confuz și când fratele său îi spune că au fost înșelați și totul se rezumă la bani, Zeynep îl sună să-l anunțe despre răpirea lui Emre, Muzaffer îi închide telefonul.

Ahmet când află de răpirea lui Emre, nu-i convine că Zeynep intenționează să apeleze la Onur și îi promite rost de banii necesari pentru răscumpărare. Dar ea îl refuză, spunându-i că nu vrea să îi fie datoare.

Ceylan vrea să se sinucidă in Aripi frânte Episodul 20!

Pe de altă parte, Şengül vorbește cu tatăl lui Ahmet și spune că fiica sa, a vrut să se sinucidă din cauza fiului său. Dar când Rahmi îi spune că și-ar dori ca fiica ei să devină soția lui Ahmet, Şengül îi spune că fiica ei a vrut să-și ia viața pentru că Ahmet s-a căsătorit cu Zeynep. Ahmet este surprins de tatăl său când vrea să ia banii din seif și acesta îi reproșează că a încercat să-l fure pentru Zeynep.

Onur spune că o va ajuta pe Zeynep…

Onur se întâlnește cu iubita sa, care îi cere banii necesari pentru răscumpărarea fratelui ei, spunându-i că în afară de el nu are la cine să apeleze și asta îl bucură. El încearcă să o calmeze și îi promite că o va ajuta și când fata îl îmbrățișează în semn de mulțumire, Onur îi spune să meargă să anunțe poliția. Dar în drum spre secție, el oprește mașina și îi oferă ocazia să-i îi spun adevărul, întrebând-o cu ce o amenință Ahmet.

Știi cine este Zeynep in Aripi frânte Episodul 20?

Conversația lor este întreruptă când Ahmet ajungi acolo cu banii, reproșându-i că l-a jefuit pe tatăl său pentru ea. Dar când fata îi spune că nu i-a cerut ajutorul, Ahmet îi spune că Zeynep este fiica lui Nefise, afirmând că din moment ce știe adevărul va renunța la soția sa.

Zeynep se simte foarte rușinată pentru că i-a ascuns acest lucru și când îi cere iertare, Onur spune că știa deja, spre disperarea lui Ahmet, care se enervează că nu a reușit să îi despartă nici de data aceasta.

În același timp, Nefise apelează și ea la Muzaffer, care se aștepta să-i ceară ajutorul, dar nu îi spune că Emre este fiul ei. El o duce cu mașina la locul unde se află prizonier Emre și îi spune să aibă răbdare, după care intră în clădire și spune iată-l pe Emre, fiul tău…

Finalul episodului marchează două evenimente importante, în care vedem dezamăgirea lui Onur, care se aștepta ca Zeynep să-i mărturisească adevărul și șocul prin care trece Nefise, Când află că soțul ei i-a aflat secretul.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500939