Aripi frânte Episodul 21 Rezumat

Aripi frânte Episodul 21 Rezumat

Îmi datorezi o explicație, Nefise! Vorbește, draga mea…

Aripi frânte Episodul 21: Nefise îl roagă pe Muzaffer să o ierte atunci când secretele pe care le-a ascuns sunt dezvăluite. Cu toate acestea, Muzaffer, care se simte rănit sufletește, nu are nicio intenție să facă un pas înapoi și îi spune că merită să o trateze așa. Deși încă o mai iubește, el nu poate avea încredere în ea și când o întreabă de ce și-a ascuns copiii de el, Nefise rămâne tăcută. Văzând că nu-i răspunde, îi face cunoscut faptul că nu vor pleca de acolo până nu-i răspunde și Nefise recunoaște că l-a început a acceptat căsătoria pentru că avea nevoie de bani, dar pe parcurs s-a îndrăgostit nebunește de el.

Muzaffer o dă afară pe Azime și fiica ei din casă!

Azime, care voia să iasă din casă, a fost prinăa de Lütfü și când Muzaffer ajunge acasă îi cere explicații pentru că l-a mințit cu nerușinare și apoi o alungă de la conac. Emel îi face reproșuri mamei sale pentru situația în care au ajuns din cauza lui Nefise. Dar nu are ce să mai facă din moment ce au fost date afară din casa, ba chiar a fost dată afara și de la serviciu.

Nefise o primește pe Azime și Emel în casa pe care a cumpărat-o pentru copiii ei, unde vor locui toți împreună. Răsturnările de situație, urmate de evenimente brutale și neașteptate, nu au făcut nimic altceva decât să o reunească pe Nefise cu copiii ei.

Confruntarea dintre Onur și Zeynep!

Zeynep, care crede că Onur o va ierta, nu își pierde speranță nici măcar pentru o clipă și cu lacrimi în ochi, îi spune că nu ar fi vrut să se întâmple așa. Ahmet tot pune paie pe foc, cu intenția de ai separaa și Zeynep îi spune că Onur reacționează așa, pentru că i-a trădat încrederea și i-a frânt inima frumoasă, apoi țipă la el să plece, dacă nu se va sinucide. Ea îi spune că totul s-a întâmplat din cauza lui și că acum bărbatul pe care îl iubește o privește în ochi de parcă aș fi dușmani…

Onur nu poate accepta ceea ce s-a întâmplat și acest lucru îl îndepărtează de Zeynep. El este confuz și din cauza marelui secret, se formează un zid de gheață între el și Zeynep. El încearcă să o consoleze pe Zeynep, care plânge în hohote și îi spune că oricât ar fi de supărat pe ea, nu o poate lasă cu un nebun ca Ahmet. Din cauza afirmației sale, Ahmet începe la bătaie și când fata îl imploră pe Onur să plece, se urcă amândoi în mașină.

Ahmet o răpește pe Zeynep in Aripi frânte Episodul 21!

În timp ce Zeynep se duce să vorbească cu ofițerul stării civile, pentru că nu înțelege cum a putut oficializa căsătoria fară acceptul ei, Ahmet o urmărește. Ea încearcă să anuleze căsătoria cu Ahmet cât mai curând posibil, însă un eveniment neașteptat, o pune pe Zeynep într-o mare incurcatură.

Obsedatul de Ahmet o răpește și o duce la o cabană. El ia telefonul lui Zeynep și îi trimite un mesaj lui Cemre, în care îi scrie că a plecat cu Onur. Zeynep vrea să plece și Ahmet îi spune că, este acolo unde îi este locul și că nu vor pleca de acolo până cândnu îl iubeștie, afirmând că nu există nicio cale de ieșire.

Ahmet, cu un comportament de maniac, vrea cu orice preț ca Zeynep să-l iubească și afirmă că totul se va întâmplă în acea seară și că toată lumea vă afla că s-au căsătorit. Nesăbuința și obsesia lui Ahmet, o fac pe Zeynep să fugă și când Ahmet încercă să o prindă, se rănește la un umăr. Zeynep se întoarce și îi acordă primul ajutor. Dimineața la trezire, Ahmet își face speranțe că Zeynel îl va iubii, pentru că nu l-a părăsit vazandu-l rănit.

Onur a aflat adevărul in Aripi frânte Episodul 21!

A doua zi, Onur primește un apel de la Cemre, care îl întreabă dacă Zeynep este cu el și tânărul își dă seama că Ahmet a luat-o cu forță pe Zeynep și pleacă în căutarea ei.

Nefise își caută un loc de muncă și aplică pentru un job la un restaurant, apoi pleacă. Muzaffer, care mereu o urmărește, se apropie de restaurant și oferă bani pentru ca soția sa, să nu fie angajată.

Pe de altă parte, Azime este devastată pentru că șeful ei a alungat-o fară să stea pe gânduri din casa în care a considerat-o casa ei și că o privează de opurtunitatea de a-i fi alături, după ani de zile în care l-a slujit cu o deosebită placere.

Planul pus la cale de Azime să-i împace pe Muzaffer și Nefise!

La conac, Lütfi, care este îndrăgostit de Azime, încearcă să-i fie alături în astfel de momente delicate. Ea întreabă cum va suporta această despărțire și el înterpreteaza totul greșit. Azime încearcă să-l convingă pe Mert că tatăl său, este atât de furios pentru că nu suportă despărțirea de Nefise, care a plecat pentru că el nu a acceptat-o ca mamă vitregă.

Mert, care vrea să-și vadă tatăl fericit, îl convinge pe Lütfi să-l ducă la adresa pe care Azime i-a dat-o pe un bilețel. El îl revede pe Emre și se bucură enorm. Muzaffer când află, se duce imediat acolo și îi găsește pe toți la masă. Atașarea lui Mert de Emre, îl surprinde pe Muzaffer și când îi spune fiului său să meargă cu el acasă, acesta îl refuză, afirmând că va rămâne acolo…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1500939