Aripi frânte Episodul 22 Rezumat

Aripi frânte Episodul 22 Rezumat

Zeynep crede că l-a ucis pe Ahmet în timp ce fugea de el

Aripi frânte Episodul 22: În timp ce Onur și Cemre sunt la secția de poliție și apelează la ajutorul lui Mehmet să trimită o echipă în căutarea iubitei sale, Zeynep trece prin clipe groaznice din cauza lui Ahmet, care a încercat să o abuzeze. Din cauză că Mehmet nu poate face nimic, din moment ce pe camerele de supraveghere apare Ahmet cum își duce soția inconștientă la mașină, Onur decide să o caute pe cont propriu.

Ajunge tată! Nu-l mai lovi pe fratele meu Emre…

Pe de altă parte, Muzaffer merge să-și ia fiul, care s-a adăpostit în casa lui Nefise. Mert îi spune tatălui său că vrea să rămână acasă la Nefise și când Muzaffer insistă să își ia fiul, Emre intervine și se iscă o mică ceartă între ei.

Mert văzând că tatăl său nu încetează cu reproșurile la adresa tânărului, se ridică de la masă și dând cu pumnul în masă, strigă că este de ajuns, spre surprinderea tuturor. Nefise îl sărută pe Mert și când îl roagă să plece acasă cu tatăl său, copilul îi spune că se duce doar dacă se întoarce și ea înapoi la conac. Emre îi spune lui Muzaffer că preferă ca familia lui să doarmă pe stradă, decât să accepte bani de la el.

Azime îi cere iertare lui Muzaffer!

Azime se bucură că planul ei a reușit, dar Muzaffer, este de neînduplecat și la plecare, îngenunchiază înaintea lui și îl imploră să o ia înapoi la conac, afirmând că este o pasăre fără aripi și că s-a adăpostit în casa dușmanului ei, pentru că nu a avut unde să stea. Nefise și Emre sunt șocați când o aud pe Azime mințindu-l pe Muzaffer, că a fost amenințată cu fiica ei și a fost nevoită să-l mintă, așa că de frică nu i-a divulgat secretul.

Azime caută o altă modalitate de a se întoarce înapoi la conac și știind că Lutfu ar face orice pentru ea, se folosește de el pentru a-și atinge scopul, fără să își dea seama că îi dă speranțe bărbatului. Ea o amenință pe Şengül, afirmând că e rândul ei să ameninţe acum.

Cemre este concediată in Aripi frânte Episodul 22!

Cemre își anunță șefa că se află într-o situație foarte grea și nu poate să ajungă la salonul de înfrumusețare. Banu îi spune că o așteaptă o clientă și dacă nu va merge, atunci o concediază, așa că fata se duce, însă clienta se plânge și este concediată.

Mai târziu, Suat se duce acolo și îi spune lui Banu, că sora lui Cemre, a fost răpită și de aceea fata a fost distrasă de la muncă. Banu acceptă să o primească din nou, însă Cemre nu știe acest lucru și crezând că Kaan ajutat-o, se împacă cu el. Suat este foarte trist pentru că o place și el.

Mărturisirea lui Zeynep îl șochează pe Onur!

Zeynep încercând să scape din mâinile abuzatorului, a fost nevoită să-l lovească cu un obiect în cap și învinovățindu-se că a devenit o criminală, pleacă să caute ajutor. Ea ajunge la un magazin și de acolo îl sună pe Onur și plângând îi spune că are mare nevoie de el.

Onur ajunge la Zeynep și când fata îi spune că l-a ucis pe Ahmet, se duc împreună la cabană și îl găsesc în viață. Zeynep este îngrozită de situația în care se află și insistă să-l ducă la spital, dar Onur consideră că Ahmet se preface că ar fi rănit grav pentru ca Zeynep să nu-l părăsească din cauza remușcărilor.

Ahmet îi urmărește pe Onur și pe Zeynep, afirmând că nu pot scăpa de el!

Ahmet este foarte furios că Zeynep l-a abandonat și se urcă în mașină. El conduce nebunește în urma lor, cu intenția de a intra în mașina lui Onur, dar în cele din urmă din cauza amețelilor le pierde urma. El calcă accelerația mașinii mai tare și din cauza vitezei pierde controlul mașinii, care cade în mare, însă el reușește să sară la timp. Un trecător îl găsește și îl duce la spital.

Nefise se întoarce acasă pentru Mert!

Mert crede că tatăl său și Nefise s-au despărțit din cauza sa și se învinovățește. Tatăl său află acest lucru de la profesoară și îi permite lui Nefise să se întoarcă la conac. Muzaffer, care încă este supărat pe soția sa, îi spune că singurul motiv pentru care se afla acolo, este fiul său. Nefise nu mai suportă reproșurile soțului ei și după ce îi cere socoteală pentru tot, îi spune să divorțeze, ca totul să se termine. Nefise îi face viață grea Tubei pentru că s-a amestecat în viața ei personală.

Te prețuiesc atât demult Zeynep, încât te-am pus în centrul vieții mele…

Zeynep are o conversație cu Onur și ea îi spune că el nu este la fel de crud ca Muzaffer. Onur, care nu poate să stea departe de femeia pe care o iubește, nu face față războiului dintre inimă și minte. Ea îi spune că Muzaffer i-a răpit fratele și Onur fără să-și dea seama, strânge atât de tare paharul din mâna sa, încât îl sparge.

Onur se ceartă cu Muzaffer in Aripi frânte Episodul 22!

Onur, când află despre răpirea lui Emre, se duce acasă furios și își întreabă fratele cum l-a putut răpi pe Emre. El îi reproșează că din cauza lui a mințit, uitându-se în ochii femeii pe care o iubește și că l-a folosit ca pe instrument în minciunile sale, afirmând că nu-l mai recunoaște. Muzaffer îi mărturisește că nici măcar el nu se mai recunoaște și că nu știe cum să-și potolească furia, pe care a acumulat-o din cauza a ceea ce i-a făcut Nefise.

Tatăl lui Ahmet o acuză pe Zeynep că l-a despărțit de fiul său!

Ahmet a dispărut din acea zi. Tatăl său, care nu mai știe nimic de el, a înnebunit de supărare, văzând că trupul dispărut al fiului său nu a putut fi găsit și vrea să se împuște, dând vina pe Zeynep. Ceylan își anunță imediat prietena, să meargă acolo și când ajunge împreună cu Onur și familia ei, Rahmi îi acuză pe cei doi că i-au ucis fiul și vrea să-i împuște…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1501108