Aripi frânte Episodul 24 Rezumat

Aripi frânte Episodul 24 Rezumat

Ce se întâmplă în Aripi frânte Episodul 24?

Aripi frânte episodul 24, începe cu Muzaffer și Nefise, care sunt pe punctul de a se săruta. Dar Nefise îl refuză pentru că nu poate să-și scoată din minte ipostaza incendiară din dormitor, cu Tuba și Muzaffer în pat, pe care a interpretat-o greșit. Ea strigă la el să o lase în pace și să nu o mai atingă niciodată, apoi pleacă . Dar el continuă să pășească în urma ei și să o jignească, afirmând că divorțează pentru o compensație, pentru a obține bani frumoși de la el. Tuba se duce în biroul lui Muzaffer să caute un indiciu, pentru a înțelege de ce cei doi s-au certat și când găsește cererea de divorț, se bucură enorm.

Nefise, cu lacrimi în ochi, îi spune că se va angaja și îi va returna toți banii, dar el continuă să o rănească, întrebând dacă nu cumva și-a găsit alt idiot, care să o sprijine. Muzaffer încearcă să o oprească și văzând că soția sa nu are intenții de împăcare, o acuză că vrea să fie o femeie liberă, ca să-și trăiască viața cum dorește.

Comportamentul dezorganizat a lui Muzaffer, este întreținut de gelozie, care crește pe zi ce trece din cauză că planurile distructive ale Tubei sunt precum o pârghie de influențare. Exprimând că nu mai poate suporta atitudinea lui Muzaffer, Nefise a împărtășit cu soțul ei, ideea de separare. Nefise îl părăsește pe Muzaffer și el strigă nu pleca, Nefise. Tuba când observă că Nefise se întoarce, încearcă să-l consoleze pe Muzaffer, pentru a o determina să plece definitiv și îi reușește.

Visul lui Tuba a devenit coșmarul lui Nefise!

Tuba, este pe deplin mulțumită că a avut succes jocul, pe care l-a pus la cale să o înlăture pe rivala sa din viața fostului ei iubit. Când află că Nefise vrea să divorțeze, este hotărâtă să nu renunțe și face tot felul de planuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

Zeynep, care l-a vazut pe Ahmet, este ferm convinsă că este în viață. Onur nu este conștient de pericolul care-l așteaptă, în timp ce încearcă să-și calmeze iubita. Cu dorința de a deschide o nouă filă în viața lor, Onur îi pregătește o mare surpriză fetei pe care o iubește.

Ahmet așteaptă nerăbdător ca Onur să plece de la Zeynep și când îl vede că iese afară, încearcă să îl atace pe la spate cu un cuțit, dar unchiul său îl oprește la timp și pleacă imediat fără ca tânărul să-i observe. Talal, își convinge nepotul, că este greșit ceea ce a vrut să facă, pentru că a ajunge după gratii, nu este soluția, și îl sfătuiește să-și potolească furia și să aibă răbdare pentru că va veni și ziua răzbunării.

Emel, care este supărată pentru că nu reușește să-și atingă scopul propus de a duce o viață luxoasă, refuză să mănânce și îi reproșează mamei sale, că Fazil a renunțat la ea din cauza lăcomiei sale, pentru casă, afirmând că acum nu mai are nici serviciu și nici un bărbat care să o iubească.

Vizită surpriză pentru Emre de la Kema!

În port, când Kemal îl întreabă pe Suat de ce nu a venit Emre, află că tânărul este foarte mândru și că nu va veni înapoi la lucru. El se duce acasă la Nefise și îi spune lui Emre că vrea să se întoarcă la muncă, pentru că are nevoie de un băiat curajos, care a crescut într-o familie bună, să-i protejeze fiica și iahtul. Dar când Emre refuză, lui Azime nu-i vine să creadă că nepotul ei a făcut asta, pe motiv că nu mai poate lucra acolo deoarece nu are nicio garanție că nu va fi a dat afară din nou de fiica sa.

Kemal pleacă, însă nu înainte de a-i spune că dacă se răzgândește, ușa lui îi va fi mereu deschisă pentru el. Când Nefise află de la Kemal că fiul ei a fost atât de nepoliticos, îi promite că va discuta cu Emre și dacă va fi necesar, îl va duce de braț la el. Nefise își convinge fiul, și când Azime află că se duc amândoi în port, se duce imediat să-l avertizeze pe Muzaffer.

Muzaffer află despre Kemal de la Azime!

Azime și-a dat seama de intențiile lui Kemal si pentru a fi asigura ca planul ei nu v-a fi spulberat, îi spune lui Muzaffer, că există cineva interesat de Nefise și numele lui, este Kemal. Ea îi mai spune că Nefise nu vrea să divorțeze, dar copiii ei o forțează și că femeia oscilează, între dragostea ei pentru el și dragostea ei pentru copii.

Muzafffer, care este cuprins de o gelozie de nedescris, se duce imediat în port și când o vede alături de Kemal, îi cere socoteală, întrebând-o ce face alături de acel bărbat și cu forța o ia de acolo. Kemal intervine în discuția lor și când află că sunt căsătoriți pare afectat.

Muuzaffer îi spune soției sale că nu va divorța de ea, pentru a-i permite să își construiască o viață fericită alături de alt bărbat, distrugându-i propria viață și afirmă că el, este singurul păcălit în această poveste. Reacția ieșită din comun, a lui Muzaffer, cu privire la această situație, atunci când este combinată cu dragoste și gelozie, este precum un vulcan gata să erupă.

Pe de altă parte, Emre are probleme serioase cu fiica șefului său, Asya, care nu vrea ca el să lucreze pe iaht. Asya când află de la prietena ei, Seçil, că Emre a fost implicat în răpirea unui copil, folosește această informație pentru a scăpa de el și când sunt doar ei doi, pornește iahtul și aruncă cheia în mare, apoi își anunță tatăl că a fost răpită. Kemal se duce imediat în port și când îi spune lui Suat despre răpirea inventată, tânărul îi spune că prietenul său nu ar face așa ceva.

Zerrin, îl surprinde pe fiul ei vorbind la telefon cu Zeynep și cu o viclenie, care nu i se potrivește unei mame, îl convinge că a renunțat să-i despartă și îi spune că, vrea să o cunoască mai bine, pe fata care i-a furat inima singurului ei fiu. Onur nu-și dă seama de intențiile răutăcioase ale mamei sale și îi oferă o șansă să iasă la cină împreună cu Zeynep.

Cuvinte grele de la mama lui Onur către Zeynep…

În timp ce, erau toți trei împreună la masă, Zerrin îi trimite un mesaj lui Sibel, care îl sună pe Onur și când tânărul se îndepărtează de la masă, începe să o insulte pe Zeynep și îi spune că nu-i v-a permite niciodată să se căsătorească cu fiul ei.

Cemre află că Suat a fost cel care a vorbit cu Banu….

La restaurant, Cemre află de la Banu, că Suat a rugat-o să o cheme înapoi la lucru și foarte supărată îi reproșează lui Kaan că a lăsat-o să creadă că el a ajutat-o să-și recapete postul la salon, apoi pleacă supărată.

Talal, a făcut în așa fel încât să ajungă un cadavru la morgă și când se duce să-l identifice, îi spune polițistului, că este Ahmet, după care își anunță nepotul, că în ziua următoare va avea loc înmormântarea sa și nu mai există cale de întoarcere.

Nefise este îndrăgostită de tine in Aripi frânte Episodul 24!

Azime, îi spune lui Muzaffer despre jocul lui Tuba și că Nefise este îndrăgostită de el, dar din cauză că i-a văzut în același pat, este foarte geloasă și de aceea vrea să divorțeze. Vorbele lui Azime îi aduc zâmbetul pe buze lui Muzaffer, care se duce imediat acasă la soția sa.

Nefise, care este confuză din cauza experiențelor fiului ei, nu știe ce să mai facă si când află acuzațiile împotriva fiului său, se duce imediat în port și îi cere ajutor lui Kemal. Muzaffer o urmărește și nu face față să o vadă din nou alături de Kemal.

Muzaffer, are sufletul răscolit pentru că el crede că o v-a pierde pe Nefise. Deși nu vrea să arate cât de afectat este, de când Nefise a plecat de acasă, privirea și gesturile îl trădează când se află în preajma ei. Faptul că duo-ul a continuat să experimenteze sentimente de gelozie la cote maxime, înainte de procesul judiciar și-a pus amprenta asupra evenimentelor din serial.

Aripi frânte Episodul 24: Cu toate acestea, Azime, care de luni de zile s-a străduit să-i aducă împreună pe cei doi, nu stă degeaba, și când îi cere socoteală Tubei pentru îndrăzneala de a se băga în patul lui Muzaffer, discuția lor duce la evenimente neașteptate. Azime îi spune lui Tuba, că Muzaffer o v-a da afară din vilă, pentru că a aflat ce i-a făcut lui Nefise. Tuba se panichează și fără să-și dea seama, își pierde echilibrul și Azime privește îngrozită cum femeia se rostogolește pe scări…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1501570