Aripi frânte Episodul 25 Rezumat

Aripi frânte Episodul 25

Ce se întâmplă în Aripi frânte Episodul 25?

A dat necazul peste Azime!

Aripi frânte episodul 25, începe cu Azime, care a vrut să aibă satisfacția de a vedea reacția lui Tuba, când îi va spune că i-a spus totul lui Muzaffer, este pur și simplu îngrozită de cele întâmplate. Ea este confuză cu privire la ce să facă, temându-se că va fi considerată responsabilă pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Tuba. Dar în cele din urmă, revine la realitate și o strigă pe Serife, să cheme ambulanța pentru că este foarte îngrijorată, că i s-ar putea întâmpla ceva și copilului, despre care ea nu știe că l-a pierdut.

În timp ce, Azime se duce să își ia telefonul și sună la ambulanță, Tuba pleacă de acolo precum un zombi. Dar apoi se răzgândește și pe furiș încearcă să o lovească pe Azime cu o vază în cap, însă nu îi reușește și strigă într-o disperare că, ea a împins-o pe scări ca să o omoare.

Azime îi spune lui Serife că Tuba, a căzut singură și nu ea a împins-o pe scări. Tuba când află că ambulanța este pe drum, insistă ca Azime să plece de frică să nu se afle că nu mai este însărcinată și nu vrea să fie însoțită de nimeni la spital, unde i se acordă îngrijirile de necesare.

Muzaffer se duce la spital și când o întreabă dacă copilul este bine, Tuba îi minte cu nerușinare că nu i s-a întâmplat nimic pe bebelușului, și de data aceasta îi spune adevărul, că nu Azime a împins-o pe scări. Nervos din cale afară, Muzaffer, o întreabă pe un ton ridicat, că ce făcea în camera sa în acea noapte și Tuba reușește să-l convingă că s-a dus în camera lui pentru că a fost îngrijorată și că nu a avut intenții rele.

Minciuna Asyei a fost demascată și Emre va continua să lucreze pentru Kemal!

Pe de altă parte, Kemal se află pe iaht cu fiica sa și când vizionează înregistrările de pe camerele de supraveghere, vede că Emre nu i-a rapit fiica. El îi cere socoteală fiicei sale pentru că a mințit cu privire la răpire și o întreabă că a avut de gând să trimită la închisoare un tânăr nevinovat, jucându-se atât de ușor cu viața cuiva.

Kemal, care este foarte dezamăgit de acțiunile fiicei sale, care este într-o continuă căutare de afecțiune, a început să-l creadă pe Emre. El îi spune fiicei sale că se duce să repare greșeala pe care a făcut-o, avertizând-o că până vine înapoi, să se pregătească pentru a-i cere scuze lui Emre.

Nefise când află că fiul ei a fost dus la secția de poliție, începe să plângă și Kemal o liniștește, spunându-i că știe că fiul ei, este nevinovat și îi promite că nu va ajunge la închisoare. Nefise într-un moment de disperare, îl prinde pe Kemal de mâini și are loc și o îmbrățișare.

Te ții de mână, te îmbrățișezi în public. Crezi că nu am văzut? Le văd pe toate, Nefise.

MUZAFFER

Muzaffer, care îi privește la distanță, interpretează totul greșit. El se duce la ei și începe să-l bruscheze pe Kemal, avertizându-l o să stea departe de soția sa, dar Nefise intervine între ei și ca de obicei, este din nou maltratată verbal de soțul ei.

Asya îi cere scuze lui Emre pentru ceea ce a făcut!

Nefise se duce împreună cu Kemal la secția de poliție și Emre este eliberat. Tânărul se bucură enorm că șeful său crede că este nevinovat și mai ales că Asya i-a cerut scuze pentru că a înscenat totul. Kemal apreciază sinceritatea tânărului și pe zi ce trece, cei doi sunt din ce în ce mai apropiați, reușind să-i câștige încrederea lui Emre.

Emel pleacă de acasă, lăsând în urma ei, o scrisoare adresată mama ei!

Emel, care e și-a dat seama că alături de mama ei, nu poate să evolueze așa cum își dorește, decide să plece la bunica ei pentru a-și continua studiile și să înceapă o nouă viață pe propriile picioare. Azime, este devastată, atunci când citește scrisoarea de la fiica ei, prin care Emel o roagă să nu fie supărată, pentru că a fost nevoită să plece de lângă ea, deoarece s-a tot amestecat în viața ei și la final îi spune că o iubește.

Emre își plătește datoria față de Muzaffer…

Emre, care are sprijinul lui Kemal, stă în fața tatălui său, Muzaffer, despre care nu știe că este tatăl său biologic, îi înmânează un plic cu o sumă de bani consistentă, afirmând că acum și-a achitat datoria față de el. Muzaffer, care se gândește că acei bani ar putea proveni din alte surse, îi refuză la început, crezând că ar putea fi de la Kemal. Dar Emre îl asigură că sunt bani munciți cu sudoarea frunții sale, afirmând că nu este recunoscător nimănui, nici măcar tatălui său, apoi pleacă.

La companie, Onur și angajații săi pregătesc un birou pentru Zeynep și când vorbește la telefon cu iubita să, îi spune că are o surpriză pentru ea și urmează să se întâlnească acolo. Onur află că situația financiară a companiei este foarte delicată și când află că fratele său, a aprobat personal demersurile necesare pentru UN parteneriat, se enervează că fratele său, este dispus să facă un parteneriat cu o persoană pe care nu o cunoaște.

Înmormântarea înscenată a lui Ahmet..

Zeynep, este chemată la secția de poliție și Onur se duce imediat acolo pentru că iubita sa, este foarte stresată. Cei doi află de la polițist că a fost găsit cadavrul lui Ahmet, apoi îi dă telefonul ei și după ce semnează, află că înmormântarea va avea loc în ziua următoare.

Cei doi pleacă și Zeynep, care este foarte afectată de vestea că prietenul ei a murit, îi spune lui Onur, că se va duce la înmormântare pentru a-și împlini ultima datorie față de Ahmet. A doua zi, are loc înmormântarea și toată familia lui Zeynep participă la funeralii. Ahmet se uită la propria înmormântare, nerăbdător să-i confrunte pe Onur și Zeynep, prezentându-se în fața lor sub o identitate falsă.

Surprizele se țin lanț pentru Zeynep in Aripi frânte Episodul 25!

Zeynep se întâlnește cu iubitul ei la companie și este plăcut surprinsă de oferta lui Onur, să lucreze cu el la companie, în propriul ei birou și mai ales de cadoul surpriză, o rochie roșie superbă, pe care acceptă să o îmbrace la o întâlnire în oraș, care va avea loc, mai spre seară la un restaurant select.

Noul partener al companiei Karamaner, este Kartal Karal…

Muzaffer și Onur au o întâlnire de afaceri cu Celal, care îl reprezintă pe Karal, pe motiv că acesta se află în străinătate și că doar în ziua următoare va ajunge în țară. Onur are mari rețineri la însemnarea parteneriatului, și le spune că ar fi mai bine să se întâlnească față în față cu domnul Kartal, deoarece preferă ca la întâlnirile de afaceri să contact vizual cu noul partener. Celal insistă, și Muzaffer îl convinge pe Onur să semneze.

Un avocat trimis de bunicul lui Mert, vine din Germania să-l ia pe fiul lui Muzaffer!

În timp ce, Nefise se pregătea să plece de la conac, Lütfü îl anunță pe Muzaffer că la poartă îl așteaptă poliția împreună cu un bărbat. Se pare că problema custodiei lui Mert îi va cauza probleme lui Muzaffer.

Polițistul îi spune că este o plângere împotriva sa, din partea bunicului lui Mert, care îl acuză că i-a răpit nepotul. Nefise când aude că avocatul vrea să-l ia pe fiul soțului ei, se duce imediat în conac și ajutată de Lütfü, reușește să fugă împreună cu Mert, pe care îl duce acasă la ea.

Mișcarea lui Nefise, care riscă totul pentru ca Mert să nu fie despărțit de tatăl său, îl surprinde pe Muzaffer, care îi mulțumește soției sale. Sacrificiul făcut de soția sa, de care este pe cale să divorțeze, pare să topească gheața din interiorul lui Muzafer. Deoarece, există posibilitatea ca Mert să fie găsit acasă la Nefise, Muzaffer își ia fiul și îl mută într-o altă locație, unde se duc împreună cu Nefise.

Muzaffer, care o maltratează verbal pe Nefise de săptămâni întregi, încearca să depășească problemele dintre ei, după ce a regretat amarnic ceea ce i-a făcut. El stă întins pe pat lângă Nefise, în timp ce ea doarme, nerăbdător să-i arate cât de mult regretă că a făcut-o să sufere.

Vrei să te căsătorești cu mine?

onur

La restaurant, Onur, care este chemat pe scenă de prietenul său, ia microfonul și o întreabă pe Zeynep: „Vrei să te căsătorești cu mine?” În sfârșit, o cere în căsătorie pe Zeynep, care este copleșită de emoții.

Zeynep răspunde pozitiv la minunata cerere în căsătorie, pe care a primit-o și afirmă cu tărie că se va căsători cu Onur. Ahmet, care a urmărit în secret cererea în căsătorie, a fost devastat când Zeynep a spus „DA”, dar s-a abținut pentru a-și duce planul la bun sfârșit și unchiul său îl felicită că a trecut testul SUPREM.

A doua zi, în timp ce Onur și Zeynep erau la companie pentru întâlnirea cu noul asociat, rămân înmărmuriți când pe ușă intră așa zisul Kartal, care este nimeni altul decât Ahmet, cu un nou look și o altă identitate.

Episodul 25 din Aripi frânte, se termină cu țipetele micuțului Mert, care se pare că a fost răpit de avocatul bunicului său și Muzaffer cu Nefise îl caută cu disperare.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1502093