Aripi frânte Episodul 26 Rezumat

Aripi frânte Episodul 26

Ce se întâmplă în Aripi frânte Episodul 26?

Azime îi ajută pe Muzaffer și Nefise in Aripi frânte Episodul 26!

Aripi frânte Episodul 26, începe cu Muzaffer, care încearcă să își ia fiul din mâinile avocatului și se urcă pe capota mașinii pentru al determina să oprească. Nefise privește îngrozită scena, în care soțul ei cade jos de pe mașină, dar în cele din urmă totul se termină cu bine, și micuțul Mert este salvat. Muzaffer își ia fiul și se urcă în mașină împreună cu Nefise, căreia îi spune să își închidă telefonul pentru a nu fi găsiții.

În timp ce, Muzaffer caută o modalitate de a-l ascunde pe Mert, trebuie să accepte ajutorul de la Azime, care îl trimite la în sat la o fermă, unde locuiește o bătrânică pe care o cunoaște. Muzaffer îl sună pe Demir și îi spune că trebuie să pună planul aplicare, apoi îi cere să meargă la el acasă, să ia pașaportul și bani în valută, după care să-i ducă totul în locul pe care-l va spune mai târziu. El decide că cel mai bine este să stea ascuns pentru câteva zile, într-un sătuc retras, pentru ca Demir să găsească o soluție salvatoare, dispus fiind, chiar să-i ofere bunicului lui Mert, o sumă mare de bani ca să-l facă să renunțe la custodie. Cei doi soți petrec momente frumoase împreună.

Acțiunea se mută la Holding, unde Zeynep cu Onur trăiesc cu mare șoc, văzând asemănarea izbitoare, a investitorului, cu Ahmet. Ei îl privesc din cap până în picioare, gândindu-se că dacă ar fi Ahmet, nu și-ar permite un astfel de look, dar vocea îl trădează. Deși așa zisul Kartal, se comportă diferit față de Ahmet, Onur și logodnica sa, nu consideră că este doar o pură coincidență. Ahmet își scuze pentru întârziere și mai ales pentru că a încălcat toate regulile de etichetă, afirmând că mai întâi i se va prezenta doamnei.

Zeynep leșină din cauza șocului prin care a trecut și Onur îi spune să plece, însă Ahmet continuă să joace rolul afaceristului Kartal. După ce Zeynep își revine, Onur îl alungă, afirmând că chiar dacă și-a schimbat look-ul, nu-i poate păcăli, și Ahmet le spune cu nerușinare, că trebuie să fie o neînțelegere, și că sigur l-au confundat cu altcineva.

În cele din urmă, Onur îi spune clar că nu va lucra niciodată cu el, și îl scoate de braț afară din birou și când cheamă paznicii să-l dea afară, un alt bărbat le spune că, nu le permite să-l trateze așa pe domnul Karatal, care are aceleași drepturi în companie.

Onur, care este nervos din cale afară, îi spune că nu știe cum ia păcălit fratele, dar el nu-i va permite să lucreze cu ei și nu îl va lăsa să-și atingă scopul păcălindu-i. După plecarea investitorului, Onur îi spune avocatului să-l investigheze, care îi spune că la investigat deja la cererea lui Muzaffer, și nu a găsit niciun fel de probleme.

Onur îi cere ajutorul lui Mehmet, pentru a-l demasca pe Ahmet!

Convinși că Ahmet, a aranjat o înmormântare falsă pentru a-i face pe toți să creadă că a murit, nu pot înțelege cum și-a putut sacrifica tatăl, care a murit pentru că îl credea mort și conchid că este cineva în spatele așa zisului Kartal, care îl ajută și îi oferă putere în lumea afacerilor.

Zeynep și Onur îl vizitează pe Talat și îl întreabă unde este Ahmet!

Cei doi îndrăgostiți, se duc să vorbească cu Talat, unchiul lui Ahmet, dar totul este atât de bine pus la cale, încât nu găsesc dovezi care să-l demaște pe Ahmet.

Tuba, se panichează că îl va pierde definitiv pe Muzaffer, dacă vă rămâne lângă Nefise, deoarece știe că nu există nicio posibilitate, ca Muzaffer să divorțeze de acea femeie. Zerrin îi spune că va găsi ea o soluție, însă până atunci o convinge, să poarte o burtă falsă pentru gravide. Tuba când află de la servitoare despre vizita avocatului și că a încercat să o mituiască că să-i ofere informații despre Muzaffer, ia cartea de vizită și se duce la biroul avocatului. După ce îi cere ca totul să rămână între ei, și avocatul îi promite că nu-i va spune lui Muzaffer, Tuba îi spune unde se află Mert.

Onur care vrea să anuleze parteneriatul cu așa zisul Kartal, se interesează de la avocat cum poate rezilia contractul, însă Muzaffer nu este la companie. Ahmet și Talat, pe de altă parte, sunt ferm convinși că dacă încearcă să se retragă din parteneriat, nu vor putea rambursa imediat sumele cuvenite. Talat îi spune nepotului său că dacă Muzaffer va fi dispus să riște, cu siguranță știe că compania sa, va da faliment după compensația pe care o vor plăti.

Zeynep merge la mormântul lui Ahmet! — Știu că nu ești mort!

Zeynep nu mai face față stresului prin care trece și într-un moment de disperare, se duce în cimitir și folosindu-și mâinile săpă in pământ, pentru a vedea cine este în sicriu. Cemre foarte îngrijorată de comportamentul surori sale, îl sună pe Onur, care vine imediat la cimitir și o ia de acolo.

Lütfü profită că șeful său nu este acasă, și o ia cu forța pe Azime, și o duce într-o locație de petrecere. Azime urcă pe scenă și cântă cântece populare, spre încântarea bărbaților din birt, care îi fac complimente.

Nefise și Muzaffer se întorc acasă și Mert este răpit!

Pe de altă parte, Emre, care nu are cu cine să o lase pe micuța Aysun, o ia cu el pe iaht. În port, Kaan îi vinde lui Asya niște substanțe interzise, pe care fata le lasă pe patul din cabina iahtului, și Aysun gustă din ele și intră în comă. Fetița este transportată imediat la spital și din fericire medicii reușesc să o salveze. NefiseEe, când află de la Emre ce s-a întâmplat cu fiica să, se întoarce înapoi cu Muzaffer, și îl lasă pe Mert în grija bătrânei, la care i-a trimis Azime. Avocatul ajunge acolo și îl răpește pe Mert

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1502093