Aripi frânte Episodul 27 Rezumat

Aripi frânte Episodul 27 Rezumat

Ce se întâmplă în Aripi frânte Episodul 27?

Aysun a supraviețuit și toată familia se bucură!

Aripi frânte Episodul 27: Nefise simte că nu mai poate face față încercării grele prin care trece și abia se mai ține pe picioare. Muzaffer cu greu o ia de acolo și o duce să i se administreze un sedativ ca să treacă mai ușor peste marele șoc. În cele din urmă, micuța Aysun, care a trecut printr-o perioadă dificilă în spital, începe să-și revină și Zeynep își anunță mama că Aysun este bine. Nefise se duce la fiica ei și când o mângâie, îi spune că nu ar suporta dacă i s-ar întâmpla ceva.

Kemal se confruntă cu Muzaffer!

Kemal, pe de altă parte, încearcă să ajute deoarece cumplitul incident s-a petrecut pe iahtul său, dar când se întâlnește față în față cu Muzaffer, iar apar discuții în contradictoriu între ei și marea lor problema este Nefise, femeia pe care amândoi o iubesc. Azime îi dă sfaturi lui Nefise, afirmând că nu există a treia primăvară după a doua primăvară…

Muzaffer o acuză pe Azime!

Micuțul Mert, a fost răpit de avocat, și când Muzaffer află, nervos din calea afară, își descarcă nervii pe Azime, avertizând-o că dacă renunța să-l ajute, nu va putea scăpa de el. El o învinovățește că l-a trimis intenționat în acea casă, ca Mert să fie găsit, ca să se răzbune pe el pentru că a concediat-o.

Mert, care urmează sfaturile bunicuței, îl determină pe avocat să oprească mașina pentru a-și face nevoile și reușește să fugă. Bunicuță îl așteaptă așa cum i-a promis și pleacă împreună cu Azime în parc, unde se întâlnesc cu Muzaffer și pun la cale un plan.

Muzaffer, a fost sunat de avocat, care i-a spus că i-l va da pe fiul sau, în schimbul unei sume mari de bani. Când se întâlnește cu avocatul, îl amenință că îi va distruge cariera și îl va acuza de șantaj și răpire dacă nu cooperează și fară să primească nici un ban, avocatul îi promite că o să-l convingă pe bunicul lui Mert să-i cedeze custodia.

La spital, Kaan este foarte îngrijorat pentru sora lui Cemre și când o întreabă pe Asya dacă nu cumva i-a dat fetiței una dintre acele pastile, ea nu îi spune nici măcar că a surprins-o pe Aysun cu pastilele în mână.

Între timp, Kemal, care află motivul îmbolnăvirii lui Aysun, crede că fiica sa este vinovată de acel incident neplăcut și mai grav că folosește din nou astfel de substanțe. După ce îi ia cutiuța cu droguri, că să nu ajungă la închisoare, vorbește cu medicul să nu anunțe poliția că s-au găsit urme de stupefiante în analizale micuței Aysun. El își ceartă fiica și după ce îi ia toate cardurile de credit, decide ca Emre să-i supravegheze fiica pas cu pas pentru a o ține cât mai departe de prietenii din anturajul ei, însă Aysun găsește o modalitate de a se întâlni cu Kaan.

Muzaffer își recuperează fiul in Aripi frânte Episodul 27!

Pe de altă parte, Muzaffer este în culmea fericirii că s-a reunit cu Mert și de bucurie uită de toate supărările și o iartă și pe Azime. Nefise se ocupă atât de bine de Mert, încât reușește să-l impresioneze pe soțul ei. Muzaffer, văzând sacrificiile pe care Nefise le face pentru fiul său, încearcă și el să fie mai aproape de copiii soției sale, dar Kemal i-a luat-o înainte.

Kemal nu vrea să o piardă pe Nefise din nou și este pregătit să o cucerească!

Kemal, care în trecut a fost prietenul soțului lui Nefise, este mai hotărât ca oricând să lupte pentru femeia pe care o iubește în tacere de ani de zile. De data aceasta, nu se va mai lupta cu conștiința sa, ci își va asculta inima și este hotărât să cucerească inimile copiilor lui Nefise. Folosind diverse pretexte, reușește să petreacă cât mai mult timp alături de Nefise și copiii ei. El consideră că daca este necesar, se merită ca o viață întreagă să aștepte pentru ea.

Muzaffer îi spune lui Tuba să plece din casă…

Pe de altă parte, Tuba știe că lui Mert îi lipsește mama enorm și nu ezită să folosească slăbiciunea copilului în favoarea sa. Dar nu reușește pentru mult timp, deoarece Muzaffer vrea să se împace cu Nefise și îi spune că nu mai este cazul să stea în acea casă.

Muzaffer se întâlnește cu Kartal…

La ședință, pe de o parte, Kartal se străduiește să treacă testul lui Muzaffer, care i-a spus că așteptă să vadă ce va face pentru companie și pe de altă parte, Onur așteaptă cu nerăbdare ca fratele său să rupă parteneriatul, așa cum i-a cerut. Atât Muzaffer, cât și Zerrin sunt impresionați de ideiile noului partener și nici măcar nu se gândesc să rupă parteneriatul. Onur rămâne confuz din cauza inteligenței lui Kartal și de data asta pare să aibă dubii că ar fi Ahmet.

Zeynep, care îl cunoaște cel mai bine pe Ahmet, încă mai crede că tânărul și-a schimbat identitatea, dar nu poate convinge pe nimeni, în afară de Onur, că Kartal este Ahmet, nici măcar Cemre nu poate să creadă așa ceva…

Muzaffer accepta că Azime să se întoarcă la conac!

Lütfi, care de ceva timp și-a tot repetat discursul pentru a o cere în căsătorie pe Azime, îi spune femeii pe care o iubește, că are un plan să o aducă înapoi la vilă, dar nu-i spune adevăratele sale intenții. El se duce să vorbească cu Muzaffer și îi spune că se va căsători cu Azime, care nu bănuiește nimic. Azime este în culmea fericirii că șeful ei i-a permis să revină la conac, dar nu pentru mult timp. Ea are parte de un soc când află despre înțelegerea dintre Lütfi și Muzaffer.

Nefise este în căutarea unui loc de muncă!

Kemal, îi oferă lui Nefise un loc de muncă și îi spune că oamenii din compania sa, au multe de învățat de la ea în materie de gătit. El vrea ca Nefise să se ocupe personal de meniurile, care vor fi gătite de angajații săi în compania sa turistică și ea se gândește să accepte.

Apăs acest trăgaci dacă nu-mi mărturisești totul!

După întâlnirea de afaceri, Zeynep decide să afle adevărul pe cont propriu și fară ca logodnicul ei să știe, începe să-l urmărească în secret pe Kartal. Când ajunge la destinație, află un adevăr șocant și Zeynep aproape că o ia razna. Deși Kartal pretinde că nu-l cunoaște pe Talat și că se află acolo doar pentru afaceri, Zeynep nu-l crede și el vrând să o facă să-l creadă, îi dă pistolul și îi spune să-l împuște dacă este atât de sigură că este Ahmet. Zeynep, care îi cunoaște slăbiciunea lui Ahmet, încearcă să-l facă să mărturisească totul și în timp ce își pune pistolul la cap, afirmă că se va împușca dacă el nu recunoaște.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1502129