Aripi frânte Episodul 28 Rezumat

Aripi frânte Episodul 28 Rezumat

Ce se întâmplă în Aripi frânte Episodul 28?

Zeynep este împușcată de Talat!

Aripi frânte Episodul 28: Încercarea lui Zeynep de a-l determina pe Ahmet să recunoască adevărul, produce un eveniment șocant. Kartal, care încă o mai iubește pe Zeynep, este pe cale să recunoască că el este Ahmet, când fata îi spune că nu poate trăi cu acea îndoială. Dar unchiul său intervine și își pune la încercare abilitățile de lunetist, împușcând-o pe Zeynep în braț pentru a evita o nenorocire.

Ahmet, crede că Zeynep s-a împușcat și începe să țipe. Din cauza că mâna fetei sângerează puțin, el insistă să o ducă la spital. Dar Talat nu este de acord, afirmând că este doar o mica zgârietură, și în timp ce o duce în casa să-i curețe rana, îi face semn nepotului său să plece.

După încercarea fetei de a-l face să-i dezvăluie adevărul, povestindu-i prin cate a trecut din cauza lui Ahmet, Talat o duce acasă cu mașina. Onur, care se află acolo în acel moment pentru că logodnica sa, nu i-a mai răspuns la telefon de câteva ore, își arată îngrijorarea sa, și îi reproșează că iar a ascuns de el ce vrea să facă.

Onur află că Zeynep a fost împușcată și caută răzbunare!

Onur regretă atitudinea lui față de Zeynep și îi cere scuze, spunând că nu ar fi trebuit să țipe așa la ea.
Pe deasupra, când află de nenorocirea care i s-a întâmplat fetei pe care o iubește, ia măsuri pentru a-i cere socoteală lui Kartal. El dă raid în casa lui Talat, care reușește să-l potolească, explicandu-i că dacă nu o împușcă în mână, se putea întâmplă o tragedie și cu siguranță Zeynep era moartă.

Cei doi îndrăgostiți, decid să se focuseze doar pe relația lor de cuplu și să-l facă pe Ahmet să creadă că au înțeles că este Kartal, iar asta îl scoate din minți. Talat își dă seama de jocul celor doi și își sfătuiește nepotul să-i trateze cu indiferență și să se apropie cât mai mult de Cemre pentru a intra în jocul lor.

Muzaffer mai vrea o șansă de la Nefise!

Muzaffer, care nu mai poate sta separat de femeia pe care o iubește, caută o modalitate de a se împăca cu Nefise. Cu sprijinul lui fiului său, o invită pe Nefise și pe Aysun la cină în confortul casei sale, unde au loc pregătiri festive.

Tuba, care este pe cale să fie trimisă acasă, pune la cale urgent un nou plan. Dar oportunitatea pe care o aștepta, i-a ieșit în cale mai repede decât se aștepta și o pune în aplicare, folosindu-se de Mert.

În timpul petrecut împreună, Muzaffer îi face o ofertă de nerefuzat lui Nefise, care este plăcut surprinsă când soțul ei îi cere să-și mai dea o șansă unul altuia o șansă. Dar împăcarea lor nu durează mult pentru că Muzaffer își iese iar din minți când află că soția sa, a fost la cinema cu Aysun, în compania lui Kemal. El vrea să afle ce a făcut ea la cinema cu un bărbat și cei doi se ceartă, spre satisfacția lui Tuba, care tot ascultă pe la colțuri și se bucură. Nefise îi spune lui Muzaffer că nu are deloc încredere în ea și pleacă mâhnită acasă.

În spatele certurilor dintre cei doi soți, se află Tuba ca de obicei. Ea a surprins o conversație între Mert și micuța Aysun, care i-a povestit cât de frumos a fost la film cu mama ei și Kemal. Mert, care și-a dorit să meargă la cinema, este convins de vicleana Tuba, să-i spună tatălui său și astfel Muzaffer, a aflat despre Kemal.

Azime încearcă să repare lucrurile între Nefise și Muzaffer. Ea îi spune lui Muzaffer că Nefise nu are nicio vină. Atât Onur cât și Azime încearcă să-i reâmpace pe Muzaffer și Nefise, încercând să le reamintească despre greșelile pe care le-au făcut.

Nefise acceptă oferta lui Kemal!

Nefise, este într-o conversație telefonică cu Kemal și când Cemre aude că o întreabă dacă s-a gândit la oferta de muncă, fiica ea insistă să accepte. Kemal trăiește o fericire imensă când Nefise acceptă să încerce să-l ajute cu rețete delicioase din bucătăria turcească. Dar fiica sa, Asya, care se află cu el în mașină, îi reproșează că îi strălucesc ochii când vorbește cu acea femeie. Ea îl întreabă dacă nu i-a iubit niciodată mama, atunci de ce s-a căsătorit cu ea, afirmând că a făcut-o pentru bani.

Azime îl pune pe Lütfu să semneze un contract de căsătorie!

Lacrimile de fericire ale lui Azime, care este în culmea fericirii când Muzaffer îi spune că o lasă să stea în vilă. În timp ce, Lütfü îi citește o poezie lui Azime, o întreabă dacă s-a gândit la oferta sa, cu privire la căsătorie. Oricât încearcă Azime să evite subiectul căsătoriei, în cele din urmă acceptă cererea în căsătorie. Ea îi spune că acceptă să se căsătorească cu el, dar are niște condiții. Când Lütfu aude despre contractul de căsătorie, acceptă numaidecât condițiile lui Azime.

Nefise este într-o situație dificilă in Aripi frânte Episodul 28!

Muzaffer, care regretă ieșirea vulcanică pe care a avut-o la cină, se duce la soția sa cu un buchet imens de flori și recunoaște că a greșit. Nefise, care este pe cale să se împace cu soțul ei, este pusă într-o situație dificilă când Kemal vine acasă la ea și bate la ușă, ca să-i înapoieze ceasul pe care și l-a uitat în bucătăria localului său. Ea încearcă să-l ascundă pe Kemal de Muzaffer pentru că s-a săturat de certuri, însă rămâne de văzut dacă va reuși.

  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la…
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui…
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul,…