Aripi frânte Episodul 3 Rezumat

Aripi frânte Episodul 3 Rezumat

Nefise si copiii ei se află într-o situație foarte dificilă în Aripi frânte Episodul 3

Aripi frânte Episodul 3: Muzaffer, care a văzut-o pe Aysun traversând strada, a oprit la timp mașina și nu a accidentat-o. In acest timp, Nefise vorbea cu fiica ei cea mare la telefon și auzind totul se panichează și plânge. Ahmet, care este o fire mai vulcanică, îi spune lui Muzaffer că trebuia să fie mai atent la volan, pentru că acolo este un cartier, nu autostradă. Afaceristul își cere scuze și după ce se asigură că totul este în regulă și Zeynep refuză să-și ducă sora la spital, pleacă la Nefise.

Zeynep o anunță pe mama ei că au găsit-o pe Aysun, apoi Nefise pleacă liniștită cu Muzaffer. El o duce la un magazin si îi cumpăra o rochiță verde pentru evenimentul la care va anunța că ea este noua imagine a companiei. Muzaffer e fermecat de frumusețea răvășitoare a lui Nefise și îi face complimente.

De parcă toate greutățile nu ar fi fost suficiente, proprietarul casei, care a venit cu decizia de a demola casa, aruncă bunurile familiei și încuie ușa. Zeynep și frații ei sunt nevoiți să-l implore, dar nu ajută, ei rămân în fața ușii si apoi se furișează îi casă. Emre, care se simte neputincios în fața proprietarului, se duce la firmă și acasă la Muzaffer să-și găsească mama, dar Azime îl împiedică să ajungă la ea. Ahmet face tot posibilul să-i ajute și Cemre își caută de lucru.

Onur: „Se numește dragoste…”

Onur și Zeynep se întâlnesc din nou într-un parc și atracția dintre ei este tot mai evidentă. El îi vorbește fetei despre dragoste și când Ahmet îi vede împreună, vrea să-l bată pe rivalul său. Cu toate acestea, Ahmet, căruia nu-i place că Onur se tot întâlnește cu Zeynep, stă în sfârșit în fața lui și îl avertizează să se îndepărteze de fată.

Nefise se pregătește pentru noaptea cea mare pentru a le oferi un trai mai bun copiilor ei!

Evenimentul la care se anunță femeia care va fi imaginea companiei, va avea loc acasă la Muzaffer. Tuba, fosta logodnică a lui Muzaffer, pune la cale un plan periculos pentru a o dezonora pe Nefise, de față cu toată lumea. Cu ajutorul servitoarei Şerife, îi rupe tocul pantofului și petrecerea se încheie pentru că Nefise cade pe scări. Muzaffer o duce imediat la spital pe femeia de care se simte foarte atras și la plecare, insistă să rămână peste noapte acasă la el pentru a avea grijă de ea.

A doua zi, la vila familiei are loc evenimentul anulat și Muzaffer îi spune lui Nefise că vrea ca ea să locuiască acolo. Între timp, în cartier s-a luat decizia de demolare a casei lui Nefise și copiii rămân fără adăpost. Ei decid să meargă la locul unde lucrează mătușa lor. Cu toate acestea, când ajung la vilă, experimentează un alt șoc mare la care nu se așteptau niciodată. Văzând că Muzaffer o prezintă pe mama lor noua imagine a companiei, se simt foarte dezamăgiți. Aripi frânte Episodul 3 se termină cum fiica cea mica a lui Nefise, își strigă mama și fuge la ea…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498052

Sursa foto/ info: https://www.atv.com.tr | https://youtube.com