Aripi frânte Episodul 4 Rezumat

Nefise si copiii se mută în anexa vilei lui Muzaffer în Aripi frânte Episodul 4

Copiii au aflat adevărul pe care îl ascunde mama lor și au fost devastați

Azime știe că jobul cumnatei ei îi va aduce mulți bani și intervine în interes propriu să salevze situația. Ea îi împiedică pe copiii lui Nefise să o dea de gol și face tot posibilul să-i țină lângă ea. Dar copiii pleacă și așteaptă în fața conacului să-i ia Ahmet. El îi cazează în magazinul de mobilă peste noapte. Cu toate acestea, această soluție a lui Ahmet provoacă o distantare între tatăl său, care îi vede și îi alungă.

Nefise se simte vinovată că și-a mințit copiii și plângând pleacă în căutarea lor. Astfel ea află că locuința lor a fost demolată și plângând îi caută prin tot cartierul și îi găsește în parc. Copiii își iartă mama și sunt de acord să stea cu ea în anexa vilei unde locuiește mătușa lor și să se prefacă că nu o cunosc. După ce se întorc toți la vila, Azime îi spune lui Muzaffer că sunt rudele ei, dar ascunde marele adevăr.

Nefise decide să rămână lângă copiii ei și să-și cumpere o casă nouă!

Indiferent ce i se va întâmpla, Nefise decide să-și tină copiii alături și să-și cumpere o casă nouă. Muzaffer când află că Nefise a fost dată afara și că vrea să își închirieze o locuință. Muzaffer, care a început treptat să se atașeze de Nefise, îi propune să locuiască la el, dar ea îl refuză. Cu restul salariului primit de la șeful ei, Nefise găsește o locuință pentru familia ei și decide să se mute acolo împreună cu copiii ei, însă va trebui să aștepte câteva zile. Onur este plăcut surprins când o găsește pe Zeynep la conac.

Pe de altă parte, Emel a început să devină geloasă pe Zeynep și apropierea tot mai mare a lui Onur de verișoara ei. Aflând că Onur i-a oferit lui Zeynep un loc de muncă la companie, Emel face un plan pentru a-o împiedica pe Zeynep să obțină acel loc de muncă și îi spune să nu accepte.

Ea îi găsește un alt loc de muncă, ca și chelneriță și planul lui Emel se intoarece împotriva ei. În prima zi la noul loc de muncă, Zeynep lucrează la o expoziție de artă, unde îl întâlnește din nou pe Onur. Ea se emoționează de fericire și din neatenție, distruge un tablou. Patronul o concediază și Onur o scoate imediat din acea situație dificilă, plătind paguba produsă.

Cei doi tineri pleacă împreună cu mașina și petrec o zi frumoasă împreună. Onur, care se simte foarte atras de fată, insistă să accepte postul oferit de el. Ahmet parcă înnebunește de gelozie, crezând că Zeynep va locui acolo. Cei doi tineri se ceartă din nou pentru Zeynep.

La vilă, Muzaffer organizează o cină romantică în doi. El îi spune lui Nefise că nu mai vrea ca ea să fie imaginea companiei pentru că este o femeie inocentă și vrea să rămână așa. Fermecat de frumusețea răvășitoare a lui Nefise, Muzaffer ia o decizie neașteptată și îi propune să locuiască cu el, apoi o cere în căsătorie …

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498086
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de … Read more

Sursa foto/ info: https://www.atv.com.tr | https://youtube.com