Aripi frânte Episodul 5 Rezumat

Aripi frânte Episodul 5 Rezumat

Nefise răspunde la oferta lui Muzaffer într-un mod la care afaceristul nu se aștepta niciodată!

Nefise, care a fost cerută în căsătorie de afaceristul Muzaffer, se simte stânjenită și îl refuză. Ea se simte vinovată pentru că i-a ascuns că are copii și știe că dacă se află adevărul, bărbatul își va schimba părerea despre ea, apoi îi înapoiază colierul si pleacă.

Muzaffer suspectează comportamentul lui Nefise și îl pune pe Fazil să o investigheze!

Muzaffer, care nu este obișnuit ca femeile să-l refuze, face o criză de nervi și răstoarnă masa. Refuzul femeii îl face să fie din ce în ce mai atras de Nefise și crezând că îi ascunde ceva, îl pune pe Fazil să investigheze dacă este cineva este în viața ei.

Azime face un plan pentru a-l preveni pe Fazil să le afle secretul!

Azime când află acest lucru, face tot posibilul să-l împiedice pe Fazil să descopere marele secret.

Nefise vrea să scape de conac înainte ca secretele ei să fie dezvăluite! După cele întâmplate, Nefise se simte inconfortabil să mai locuiască alături de Muzaffer și vrea să se mute. Ea vrea să închirieze o casă în care să poată locui confortabil cu copiii ei. Dar cumnata ei îi ia banii de chirie și Nefise este nevoită să rămână acolo.

Emre: Omul acela ți-a propus să te căsătorești cu el?

Emre, care mereu are o precupare ieșită din comun pentru onoarea familiei sale, se enervează când aude că maică-sa a fost cerută în căsătorie și merge în fața lui Muzaffer și îi spune că trebuie să vorbească. Muzaffer este surprins de îndrăzneală tânărului de a cere socoteala și îl ascultă ce are de spus.

„Nu cred în miracole…”

Azime află că Zeynep se întâlnește cu Onur, tânărul după care fiica ei umblă de ceva timp, îi dă o palmă fetei, spunandu-i să-i fie rușine. Mama și fiica o avertizează să nu mai stea în preajma lui Onur. Zeynep, care este foarte supărată de cele întâmplate, încearcă să se distanțeze de Onur. Tânărul nu are de gând să renunțe la fata de care s-a îndrăgostit și îi spune că este dispus să facă orice pentru ea. Dar Zeynep îi spune lui Onur că ea nu crede în miracole.

Ahmet și Onur sunt într-o continuă dispută din cauza lui Zeynep!

Între timp, Ahmet caută o soluție să o ajute pe Zeynep și familia ei. El vrea să-i cazeze în casa bunicii lui, dar tatăl său face tot posibilul să-l țină la distanță de Zeynep și îi cere fetei să se îndepărteze de fiul său.

Mai târziu, Ahmet, care este nerăbdător să-i arate lui Zeynep surpriza pregătită, o sună la telefon, dar fata nu-i mai raspunde. El se duce la vilă să o caute și ea îi spune că are sentimente doar de prietenie pentru el și îi spune că nu vrea să-l mai vadă. Ahmet se simte devastat și vrea să-i dea o lecție rivalului său, despre care crede că a intervenit între el și fata pe care o iubește. El îi strica frânele mașinii lui Onur, fară să se gândească la consecințe.

Copiii cei mari a lui Nefise decid să-și susțină mama financiar și toți încearcă să lucreze!

Pe de altă parte, Cemre este vizitată de Kaan, tânărul bogat pe care l-a cunoscut la salonul de înfrumusețare. Kaan s-a simțit atras de Cemre încă de la prima întălnire și îi mărturisește că o place și că se desparte de iubita sa.

Emre și prietenul său se angjeaza la un atelier auto, unde întâlnește o fată frumoasă pe nume Aylin și este foarte entuziasmat. El a plecat de la Azime când a aflat despre cererea în căsătorie și doarme la atelier. Aylin se adăpostește și ea la atelier și Emre crezând că este un hoț, o lovește cu ceva în cap și fata își pierde cunoștința.

Emre îi cere ajutor lui Zeynep! Zeynep și Onur, care merg în ajutorul lui Emre, se întâlnesc față în față cu moartea.

Zeynep când află cele întâmplate, se duce imediat să-și ajute fratele și în timp ce este în trafic cu Onur, frânele mașinii nu mai funcționează. Cei doi tineri sunt pe cale să facă un accident.

Tuba vrea să-și recâștige logodincul și încearcă să o îndepărteze pe Nefise din calea fericirii ei!

Veștile circulă repede și când Tuba află că fostul ei logodnic a cerut în căsătorie o altă femei, aranjează ca Nefise să se angajeze la un restaurant. Ea face pe victima și reușește să-l convingă pe Onur să o reangajeze.

Nefise se află în mijlocul disperării cu un joc perfid pus la cale de Tuba!

Spre seară, Nefise se pregătește să plece la vilă pentru că i-a promis lui Muzaffer că îl va ajuta cu pregătirile la un eveniment de caritate, însă nu poate pentru că a fost închisă intenționat în camera frigorifica. Azime văzând că Nefise nu s-a mai întors acasă, se îngrijorează și îi spune lui Muzaffer, care se duce imediat la noul loc de muncă a lui Nefise și o caută într-o disperare, reușește să o salveze.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498495
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește … Read more

Sursa foto/ info: https://www.atv.com.tr | https://youtube.com