Aripi frânte Episodul 6 Rezumat

Aripi frânte Episodul 6 Rezumat

Aripi frânte episodul 6 începe cum Muzaffer o salvează pe Nefise din camera frigorifică. Planul lui Tuba de a o scoate pe Nefise din viața lui Muzaffer, îl face pe fostul ei logodnic să se apropie și mai mult de rivala ei.

În cele din urmă, Ahmet își dă seama de greșeala făcută și înainte de a fi prea târziu, reușește să oprească mașina lui Onur în care se află și Zeynep.

Incidentul care i-a adus pe Onur și pe Zeynep față în față cu moartea se dovedește a fi planificat intenționat. Ahmet rămâne singurul vinovat în ochii lui Onur, dar Zeynep nu crede că prietenul ei ar fi în stare de așa ceva.

La atelierul auto, Aylin își revine și Emre insistă să meargă la spital, dar fata consideră că nu este necesar. Cei doi tineri rămân peste noapte acolo și se înfiripă o frumoasă prietenie între ei.

Zeynep se confruntă cu o situație proastă din cauza lui Muzaffer!

Zeynep acceptă propunerea lui Onur și se duce la un interviu pentru a începe un loc de muncă la companie. Din păcate lucrurile nu decurg așa cum s-a așteptat ea și după ce este insultată și refuzată pe motiv că nu are studii si experiență, fata pleacă de la holding plângând.

Acest eveniment neplăcut îi aduce față în față pe Onur și Muzaffer, care a aranjat ca Zeynep să nu fie angajată. Onur este foarte supărat pe fratele său și când îi reproșează acest lucru, iese cu ceartă. De fapt, Muzaffer a aflat că prietenul lui Zeynep a încercat să-i facă rău fratelui său și a considerat că trebuie să o îndepărteze pe Zeynep de Onur

……………………………………………………………

Mărturisire șocantă din partea lui Tuba în Aripi frânte Episodul 6!

— Îți dai seama cât de greșite au fost deciziile tale finale?

Evenimentele devin precum un labirint inextricabil din cauza colierului pe care Şengül l-a cumpărat de la Azime. Emre, care nu vrea ca mama lui să se căsătorească cu Muzaffer, intră pe o cale ireversibilă în timp ce încearcă să găsească o soluție în felul său. Nefise, care nu vrea că fiul ei să calce pe urmele tatălui ei, care a fost implicat într-o crimă, se află în stadiul unei decizii care le va afecta viața tuturor.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498752
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar … Read more