Aripi frânte Episodul 7 Rezumat

Aripi frânte Episodul 7 Rezumat

Azime are o conversație cu Nefise și îi spune că „Omul își desenează propriul destin!” – Aripi frânte Episodul 7!

În episodul anterior, Tuba s-a dus la vilă să-i zică lui Muzaffer că este însărcinată. Nefise află despre sarcina Tubei și are mustrări de conștiință, văzând documentul care confirmă sarcina. Muzaffer, care nu vrea ca Nefise să părăsească vila, îi face o nouă propunere, dar ea îl refuză.

Tu ești tatăl copilului meu!

Muzaffer o ia pe fosta logodnică în mașină și vrând să o facă să mărturisească cine este adevăratul tată al copilului, calcă accelerația și se îndreaptă spre un zid. La rugămințile Tubei, Muzaffer oprește mașina, însă îi cere să facă testul de paternitate, altfel nu o va crede.

A doua zi, Muzaffer se duce cu fosta logodnică la spital să facă testul de paternitate. Medicul îi confirmă că Tuba este însărcinată, însă pentru testul de paternitate trebuie să mai aștepte câteva săptămâni. Muzaffer nu vrea să o piardă pe femeia de care se îndrăgostit și îi spune lui Nefise că el nu se va căsători cu Tuba chiar dacă copilul este al lui.

Pe de altă parte, Tuba și Zerrin fac un plan interesant pentru ca Tuba să se poată întoarce la vilă. Ea știe că fostul ei soț o urmărește și face în așa fel încât să o prindă chiar în fața vilei. Soțul ei este furios din cauză că Ia nu îi permite să-și vadă fiul și începe să fii agresiv cu fosta sa soție. Nefise, care vede ceea ce se întâmplă încearcă să o ajute împreună cu paznicii, care o scot din mâinile bărbatului. Tuba profită de bunătatea lui Nefise și cere să îl convingă pe Muzaffer să-i permită să stea la vilă până ce fostul ei soț va fi prins. Muzaffer nu poate să o refuze pe Nefise, așa că acceptă însă cu condiția să rămână și acolo.

Planul lui Behzat îi creează necazuri lui Emre în Aripi frânte Episodul 7!

La atelierul auto, Behzat, șeful lui Emre și Suat observă că îi lipsesc banii din seif și îi acuză pe cei doi tineri de furt. Ei recunosc că au greșit și îi spun șefului lor că au pus banii înapoi în seif, însă Behzat nu-i crede. Aylin vede totul și reușește să îl salveze pe Emre, dar Suat rămâne acolo. Cei doi tineri trebuie să găsească o soluție să-l salveze și pe prietenul lor, dar este foarte greu să găsească banii care lipsesc.

Emel află că Onur și Zeynep sunt iubiți!

Onur și Zeynep decid să nu spună nimănui că sunt într-o relație, dar secretul lor iese la iveală în momentul în care verișoara ei îi vede împreună în curtea vilei. Emel, care simte că Onur îi scapă printre degete, are o pornire furioasă de gelozie pe verișoară ei. Ea face o alianță periculoasă cu Ahmet pentru a-i separa pe Onur și pe Zeynep. După ce Ahmet află de la Emel că Zeynep este într-o relație cu Onur, se duce să o întrebe daca este adevărat, dar fata nu recunoaște. Din cauza geloziei, Ahmet este într-un continuu conflict cu Onur.

Kaan îi face un cadou lui Cemre și fata este foarte entuziasmată!

Kaan se duce la salonul de înfrumusețare și îi trimite cadou un telefon lui Cemre, privind de la ușă reacția fetei. Tânărul este foarte grijuliu cu fata de care s-a îndrăgostit și se comportă precum un adevărat gentleman cu Cemre. El îi deschide ușa mașinii și fata îi spune că trebuie să imortalizeze acel moment cu o fotografie pentru că până acum niciun bărbat nu i-a deschis ușa.

Merve îi vede împreună și vrea să se răzbune pentru că iubitul ei a părăsit-o. Ea minte că Cemre a lovit-o intenționat, în timp ce îi făcea manichiura și îi cere patroanei să o concedieze, altfel nu va mai merge acolo nici ea și nici prietenii ei. Din cauza acestei minciuni, Cemre își pierde locul de muncă și este foarte supărată.

Azime joacă un joc necruțător și perfid în Aripi frânte Episodul 7!

Ea vrea să-i arate lui Zeynep că ea și Onur fac parte din lumi diferite și că nu pot fi împreună așa că o trimite la vilă să servească micul dejun. Emine se calmează când mama ei îi spune că o va despărți pe Zeynep de Onur, dar numai după ce o căsătorește pe Nefise cu Muzaffer.

Pe de altă parte, odată ce Nefise află despre problemele lui Emre, trebuie să facă un mare sacrificiu pentru a-și salva fiul. Ea decide să se căsătorească cu Muzaffer pentru că are nevoie de bani și bărbatul îi dăruiește un inel de logodnă.

Secretul lui Nefise este pe cale să iasă la iveală din cauza șantajului lui Șengul!

Azime cea vicleană, a mai găsit o modalitate prin care fosta ei cumnată să depindă de ajutorul ei. Ea vinde inelul lui Nefise și îi dă lui Emre o parte din bani, iar restul este nevoită să îi dea lui Șengul pentru că o șantajează pe cumnata ei, însă femeia nu-i răspunde la telefon. După ce Emre înapoiază banii, Behzat îl eliberează pe prietenul său, însă îi avertizează că socotelile lor nu s-au încheiat și drept pedeapsă le cere dobândă. Suat îi cere scuze lui Emre, spunând că pentru o clipă s-a gândit că l-a părăsit și a fugit.

Episodul 7 din Aripi frânte se încheie cum Sengul se duce la Muzaffer și urmează să îi spună că Nefise l-a mințit, dar conversația lor este întreruptă când Nefise intră în birou.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498662
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! … Read more