Aripi frânte Episodul 8 Rezumat

Aripi frânte Episodul 7 Rezumat

Evenimentele din Aripi frânte episodul 8 produc multe răsturnări de situație

Aripi frânte Episodul 8: La finalul episodului 7, Şengül, fosta vecina a lui Nefise, care știe tot adevărul despre familia ei, a intrat în biroul lui Muzaffer. Nefise, care a ajuns acolo, deschide imediat subiectul căsătoriei si îi dă lui Muzaffer actul de identitate. De teamă că totul va ieși la iveală, Azime se panichează și folosește o modalitate interesantă de a se salva din situația creată. Ea știe că șeful ei nu tolerează minciuna si că o va alunga de la vilă dacă află adevărul, așa că încearcă să rezolve problemele apărute.

Între timp vecina lui Nefise se răzgândește deoarece știe că va avea mult mai mult de câștigat dacă va folosi informația după ce cei doi se vor căsători. Așa că îi spune lui Muzzafer că la vizitat pentru că Nefise îi datorează niște bani. Afaceristul îl cheamă imediat pe Fazil și îl trimite la contabilitate să-i plătească imediat presupusa datorie inventată de Şengül.

De tot râsul…

În baia companiei, Azime crezând că Şengül i-a spus tot adevărul lui Muzaffer, se muscă și își pune fiica să o strângă de gât ca să pară că a fost atacată, însă când află că vecina lui Nefise nu le-a divulgat secretul, își dă seama că planul ei a fost zadarnic și că s-a automutilat degeaba.

Muzaffer observă lipsa inelului de pe degetul lui Nefise, dar ca de obicei Azime născocește o altă minciună. Ea îi spune șefului ei că Nefise și-a scot inelul de pe deget când a ajutat-o la bucătărie.

Mai târziu, curierul livrează coletul în care se află copia inelului lui Nefise și Tuba încearcă să pune mâna pe el, dar fără succes, însă le surprinde când desfac pachetul. Cu prima ocazie, Tuba îi spune lui Muzaffer și Nefise recunoaște că a fost nevoită să vândă inelul să își plătească unele datorii.

Între timp poliția îi găsește pe tipii care au tăiat frânele mașinii lui Onur și îl anunță prin telefon. Tipii declară că Ahmet i-a trimis, însă ulterior iese la iveală faptul că altcineva a vrut să-i facă rău tânărului afacerist. Zerrin, mama lui Onur află că fiul ei s-a îndrăgostit de nepoata servitoarei și îi spune că nu le va permite niciodată să fie împreună. Dar Onur nu are de gând să renunțe la fata pe care o iubește din toată inima.

Muzaffer își sfătuiește fratele să renunțe la Zeynep deoarece crede că fata nu-l iubește

Pe de altă parte, Zeynep acceptă ca ea și Onur fac parte din lumi total diferite și ia o decizie dificilă. Ea își ascunde sentimentele față de Onur și încearcă să-l evite de când a aflat că mama a acceptat cererea în căsătorie. Onur, Care este foarte supărat pentru că Zeynep a fost umilită la interviul companie sale și mărturisește fratelui său că o iubește pe acea fată, apoi îl roagă să îi ceară scuze pentru că i-a propus un job de servitoare.

Pregătirile de nuntă continuă, la viteza maximă!

Nefise, care aude când Muzaffer îi cere scuze lui Zeynep, află că fiica ei a fost într-o relație cu Onur. Mai târziu, vorbește cu fiica ei și îi spune că va renunța la căsătoria cu Muzaffer dacă chiar îl iubește pe Onur. Dar Zeynep îi spune că nu simte nimic pentru el și după aceea se desparte de Onur, care este devastat.

Kaan când vede cât de supărată este Cemre pentru că a fost data afară de la salonul de înfrumusețare, își roagă bunica să-l ajute ca fata să-și recapete slujba. Ea acceptă să vorbească cu Banu, dar cu condiția ca nepotul ei să lucreze la restaurantul lor. Onur trebuie să lucreze la restaurant cinci zile pe săptămână si să înceapă cu munca de jos, pentru a învăța ce înseamnă valorile vieții.

Ahmet o forțează pe Zeynep să accepte cererea în căsătorie!

Emel decide să-l discrediteze pe Onur și decide să-i spună lui Ahmet tot adevărul despre Zeynep, așa că îi arată o fotografie cu cei doi sărutându-se. De asemenea, ea îi spune și despre căsătoria lui Muzaffer cu Nefise și distanțarea lui Zeynep de Onur, sfătuindu-l să o ceară în căsătorie, înainte ca marele secret să iasă la iveală.

Ahmet, care nu vrea să o piardă pe Zeynep, vine cu o ofertă care o va pune pe Zeynep într-o situație dificilă. El o forțează să accepte inelul de logodna, altfel îi va spune totul lui Muzaffer. Onur îi vede împreună în mașină, exact când Ahmet îi pune inelul pe deget. El își dă seama că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza că Zeynep se află într-o situație dificilă și când prinde ocazia îi spune că mereu îi va fi alături.

Pe de altă parte, iese la iveală că Behzat a mințit că îi lipsesc bani din seif și că Aylin este constrânsă să urmeze planul șefului ei. El vrea să-i constrângă pe Emre și pe Suat să lucreze pentru el și îi amenință cu familiile lor. Aylin, la cererea lui Behzat, le propune să fure o mașină de-a lui Muzaffer. Emre și Aylin fură mașina din garaj și când Lutfu încearcă să-i oprească, tânărul își pierde șapca.

Nefise și Muzaffer se căsătoresc în Aripi frânte Episodul 8!

Nefise este pusă într-o situație dificilă când Tuba află că poartă un inel fals și îi spune totul lui Muzaffer. Ea recunoaște că a vândut inelul ca să-și plătească datoria și afaceristul nu dă semne că ar renunța la Nefise.

În timp ce, Nefise stă la masa de nuntă cu Muzaffer, iese la iveală un adevăr șocant despre Emre; Lutfu le spune mirilor ce s-a întâmplat și Nefise rămâne în stare de șoc când le arată șapca hotului, ea murmură Emre…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498774
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de … Read more