Aripi frânte Episodul 9 Rezumat

Aripi frânte Episodul 9 Rezumat

Furtul mașinii lui Muzaffer șochează pe toți cei din conac și invitații de asemenea. Dându-și seama că Emre a furat mașina, Nefise și Zeynep sunt devastate și le trec prin minte cele mai negre scenarii. Deoarece Muzaffer nu are nicio intenție să renunțe la prinderea hoțului, care i-a stricat noaptea nunții și cel mai frumos moment din viața sa.

Emre este lovit de o mașină în Aripi frânte Episodul 9!

Emre, care se răzgândește în timp ce se îndepărtează de conac, nu este conștient de dezastrul care i se va întâmpla. El a decis să ducă mașina înapoi pentru că nu vrea ca familia lui să mai fie stigmatizată. Dar Aylin nu vrea să returneze mașina furată și aruncă cheile din contactul mașinii, crezând că acest joc îl va binedispuse pe prietenul ei. Dar în momentul în care Emre caută cheile mașinii mutându-se de ici-colo, este lovit de o mașină. Șoferul se panichează și nu-i acordă primul ajutor, așa că pleacă de la locul faptei și îl aruncă pe Emre într-o vale împădurită. Mai târziu, tânărul este găsit de un bărbat, care îl ia și îl duce într-o zonă împădurită unde are o casă.

O mare favoare de la Onur către Zeynep! Ești femeia pe care o iubesc…

Onur se duce să vizioneze filmările capturate pe camerele de supraveghere și își dă seama că cel care a furat mașina este fratele lui Zeynep. El decide se sustragă dovezile care l-ar putea incrimina pe Emre și reușește să ia în secret și șapca pentru ca poliția să nu aibă dovezi. Din dragoste pentru Zeynep, Onur este dispus să facă orice pentru ca ea și familia ei să nu aibă de suferit. Cei doi îndrăgostiți se întâlnesc ori de câte ori au ocazia și Onur nu ezită să-i facă cunoscut faptul că ea este femeia pe care o iubește.

Apropierea lui Onur de Zeynep o înfurie pe Zerrin, pentru că ea are pregătită o altă fată care să se căsătorească cu fiul ei. Pentru ea Zeynep nu este decât fiica unei servitoare și asta îl întristează pe Onur.

Nefise, care este conștientă că secretul ei este pe cale să iasă la iveală, îi spune lui Muzaffer că s-au căsătorit în grabă și că nu este încă pregătită ca noaptea nunții să fie consumată. Afaceristul înțelege situația și respectă dorința soției sale, așa că dorm în camere separate.

Behzat îi amenință pe Suat și Aylin să-i ducă mașina furată, dar fata O abandonează intenționat pentru ca poliția să o găsească și să cerceteze dispariția lui Emre. Din conversația lor reiese că Aylin avea sentimente de iubire față de Emre și fata regretă amarnic pierderea prietenului ei, pe care îl consideră mort.

În ziua următoare, poliția găsește mașina pe marginea drumului și o duce acasă la Muzaffer, care vrea să le arate șapca hoțului, numai că este de negasit pentru că Onur a distrus toate dovezile care l-ar fi putut incrimina pe fratele lui Zeynep. Onur știe că Zeynep îl iubește și că nu l-ar părăsi pentru un alt bărbat și îi spune fetei că va afla care este povestea logodnei cu Ahmet și va găși o cale să-l îndepărteze de ea.

Ahmet este hotărât să se căsătorească cu Zeynep!

Ahmet decide să se grăbească cu pregătirile de nuntă pentru a nu o pierde pe Zeynep în fața lui Onur. Dar fata îi spune că a acceptat inelul doar pentru că el a amenințat-o și de data aceasta recunoaște că iubește pe altcineva. Dar Ahmet nu are de gând să renunțe la ea și după lăsarea serii își ia tatăl și pleacă împreună să ceară fata de la Azime. Dar lucrurile nu decurg așa cum s-ar fi așteptat Ahmet din cauza unei vești cutremurătoare.

Vestea care a distrus-o pe Nefise în Aripi frânte Episodul 9!

După două zile de căutări zadarnice, Suat decide că trebuie să anunțe familia prietenului său.
În timp ce Zeynep este șocata de decizia lui Ahmet, Nefise află vestea devastatoare despre fiul ei Emre. Nefise este devastată, când află de la Suat vestea accidentului lui Emre.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1499135
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după…
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte…
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar…