Atracțiile Regatului Magic: Jungle Cruise (2021)

Jungle Cruise (2021)
Credit: Disney

Atracțiile Regatului Magic: Jungle Cruise (2021) – Film de aventura

Jungle Cruise (2021): Inspirat de celebrul parc de distracții Disneyland, filmul “JUNGLE CRUISE” de la Disney, este o expediție plină de aventuri, în jungla Amazonului, cu Dwayne Johnson în rolul carismaticului căpitan al bărcii de râu și Emily Blunt că explorator într-o misiune de cercetare. De asemenea, în film joacă și Edgar Ramirez, Jack Whitehall, cu Jesse Plemons și Paul Giamatti.

Bazat pe populara plimbare cu barca Disney Parks cu același nume, filmul caută să imite formula Piraților din Caraibe, care a transformat o atracție a parcului tematic principal într-o franciză de film de miliarde de dolari.

Inspirat din filmul “Regina Africană”: Mai mulți turiști s-au urcat la bordul unui vapor cu aburi, pentru o croazieră pe râurile din Asia, Africa și America de Sud. Căpitanul vasului prezintă „fauna sălbatica” și alte pericole animatronice de-a lungul drumului, însoțite de jocul său de glume și jocuri de cuvinte. Barca călătorește pe lângă crocodili, piranha, maimuțe, elefanți, rinoceri, canibali, hipopotami și, bineînțeles, faimoasa parte din spate a apei, a opta minune a lumii.

Pentru început, căpitanul vasului, folosește cele mai tactice glume care fac plimbarea memorabilă și plăcută. La fel ca plimbarea în sine, jocul de bord “Jungle Cruise” este mai mult o „experiență” decât o aventură strategică. Deși acest lucru nu face una dintre cele mai interesante croaziere pe Amazon, acesta oferă o oră relaxată astfel încât fanii ar trebui să se bucure și copiilor să le placă.

Dar adevărată aventură începe când căpitanul vasului împreună cu Emily Blunt, pleacă într-o cursă plină de aventuri, către un copac mitic capabil să vindece oamenii. Împreună, se vor confrunta cu pericolele junglei, care includ animale ucigașe și blesteme antice. Toate acestea, ceea ce ne face să credem că suntem într-o aventură veche din Indiana Jones .

Trailerul filmului Jungle Cruise: Cum arată?

Data de lansare a filmului de aventură

În urma anunțului de la Disney a unei noi date de lansare pentru “Jungle Cruise”, Dwayne Johnson, a anunțat pe Instagram motivul pentru care lansarea filmului său de aventură și acțiune cu Emily Blunt a fost amânată la data de 30 iulie 2021.

Potrivit lui Blunt, care a jucat și în Disney a lui Mary Poppins Returns, filmul este “o poveste de dragoste”. O mare parte din informațiile despre filmări, producție, complot și distribuție au venit inițial de pe pagina de Instagram a lui The Rock, care a exprimat anterior și personajul Moana Maui pentru Disney.

„[Este] aventura unei vieți” !

a spus The Rock într-un videoclip din culise.
INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.