Ayça Ayşin Turan – Biografie – Carieră și Poveste de viață

Nume: Ayça Ayșin Turan
Data nașterii: 25 octombrie 1992
Locul nașterii: Sinop, Turcia
Zodia: Scorpion
Înălțime: 1,67
Stare civilă: Necăsătorită
Studii: Departamentul de Cinema și Televiziune de la Universitatea din Istanbul

Ayça Ayşin Turan este nimeni alta decât frumoasa actriță din serialul “Iarna Neagră” , difuzat pe Happy Channel în fiecare zi de joi și vineri a saptamanii.

Biografie

Ayça Ayşin Turan s-a născut la 25 octombrie 1992 în Sinop, Turcia, într-o familie modestă. Părinții ei provin din aceeași țară, tatăl ei este din Kastamonu, iar mama ei din Sinop. Tatăl frumoasei actrițe este profesor și mama este casnică. De aceea, actrița știe să economisească bani și cunoaște valoarea banilor. Ayça provine dintr-o familie numeroasă, 5 frați și o soră. Ea fiind al șaptelea copil din familie și mezina familiei.

Copilărie și adolescență

Actrița s-a născut într-o familie numeroasă, unde trebuia deseori să economisească bani, așa că fata știe ce sunt modestia și nevoia de a economisi bani.

Ayça, care a terminat școala fără prea mult succes, nici nu și-a putut imagina că alegând calea în actorie, o așteaptă un viitor atât de magnific. Din păcate, educația gratuită nu a fost „strălucitoare” pentru Ayça Aşığın Turan, însă prin muncă grea a reușit să-și croiască drum în lumea actoriei, după ce a intrat în departamentul de televiziune.

Studii

Ayça a absolvit Facultatea de Radio și Televiziune la Universitatea din Istanbul. După care a studiat actoria la teatrele Gazanfer Özkan și Gönül Ülkü Özcan și la Conservatorul Municipal Sinop.

Carieră și Faimă

Frumoasa actriță încă din anii de studiu a participat la filmări de scurt metraj și aceasta oportunitate a devenit prima sa experiență care a determinat soarta ulterioară a fetei..
Anul 2007: Actrița a jucat în primul ei film „Hayal ve Gerçek”, în care actriței i s-a încredințat un rol mic. Dar totuși un rol complet, prin care fata a putut să-și arate talentul, urmat de un alt rol în serialul TV „Affedilmeyen”.

Începutul unei cariere, calea spre succes!

Ayça Ayșin, care a pășit în lumea televiziunii cu serialul „Dinle Sevgili” (2013), a reușit să atragă atenția tuturor și să se facă și mai remarcată cu rolul ei din serialul Karagül.
În 2018, a jucat în primul serial TV turcesc de la Netflix „The Protector / Hakan: Muhafiz”, în care au jucat în nume celebre precum Çağatay Ulusoy .
Într-un interviu, ea a declarat că a venit la Istanbul de la Sinop pentru a-și realiza visul actoricesc.

Ayça Ayșin Turan la ședința foto Ayça Ayșin Turan

İnstyle și Marie Claire

Iulie 2019: A pozat pentru revista İnstyle din Turcia și la începutul lunii august 2019, actrița a apărut pe coperta revistei Marie Claire.

Cine este Ayça Ayșin Turan?

Ayça Ayşin Turan este o actriță din Turcia, cunoscută publicului român din serialele turcești “Asi ~ Împotriva destinului (2007) – Leyla” și “Trandafirul negru (2014)”.
Actrița de succes, care a atras atenția cu părul ei castaniu și cu ochii ei plini de culoare, atrage atenția asupra asemănării sale cu modelul australian Miranda Kerr.

Filmografie

2007 – Hayal ve Gerçek – a jucat rolul
2011 – 2012 – Dinle Sevgili (Gülfem)
2013 – 2015 – Karagül – a jucat rolul lui Ada
2015 Dinle Sevgili – a jucat rolul lui Zeliş
2016 – Altınsoylar (Burcu Günebakan)
2017 – Meryem – a jucat rolul lui Meriem Akca
2018-2019 – The Protector – a jucat rolul Leylei Sancak
2019 Zemheri – a jucat rolul lui Firuze
2020 Aryza – a jucat rolul lui Khalide.

Premii

2015 – 2. Golden Palm Awards Turcia a Anului și în competiția Press Awards din filmul Sevimli Tehlikeli.
2019 Universitatea din Istanbul – „Cea mai bună actriță a anului”.

Viața personală a lui Ayça Ayşin Turan

Actrița are o educație uimitoare, deși nu a crescut într-o familie bogată. Încă din copilărie a știut ce înseamnă valoarea banilor și asta a ajutat-o mult în viață. Odată ce a început să câștige bani prin forțele proprii, a început imediat să-și ajute părinții. Ea a înțeles foarte bine că, dacă nu ar fi părinții și oamenii dragi inimii ei, nu ar fi devenit actrița populară și de succes care este acum. Frumoasa actriță își dedică tot timpul în afara filmărilor familiei sale, călătoriilor și participării la ședințe foto, care îi aduc nu numai bani, ci și plăcere. Fetei nu prea îi place să răspundă la întrebări și în comentarii vorbește foarte modest despre ea însăși.

Cum își petrece timpul liber Ayça Ayşin Turan?

Își dedică tot timpul liber familiei sale și călătorește mult. Se știe puțin despre viața ei personală, deoarece nu-i place să răspundă la întrebări despre sine.

Relații de iubire

Ayça Ayşin Turan a avut o relație îndelungată cu un bărbat care era cu 29 de ani mai în vârstă decât ea. Se spune că în august 2014, frumoasa actriță ar fi fost într-o relație cu Özcan Deniz. Dar cuplul s-a despărțit și conform tabloidelor din Turcia, actrița nu se întâlnește cu nimeni și nu se grăbește să-și întemeieze o familie și copii.

Rating: 5 out of 5.

© 2021 CinemaLands. Toate drepturile rezervate.

Sursa foto/info: https://www.marieclaire.com.tr |http://www.ranini.tv | https://en.wikipedia.org/wiki