BARAJ – Nehir, un nou serial turcesc la Kanal D

Nehir, un nou serial turcesc la Kanal D
Credit foto: fox.com.tr

Serialul turcesc “BARAJ” este o adaptare din filmul turcesc din 1977: Baraj – „Dam”

Serialul turcesc “Baraj”, cu Nehir și Nazim, va fi difuzat de Kanal D Romania, după finalizarea serialului Hercai, la 23 iulie și se va numi “Nehir”. Înainte de a începe vreau sa va anunț ca veți avea privilegiul de a afla totul despre noul serial turcesc, cu mult înaintea altora.

CinemaLands este un prieten de nădejde! Începând din 26 iulie, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor putea urmări serialul NEHIR, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. Așadar, iată-ne aici pentru voi, pregătiți să va răspundem la fiecare întrebare despre serialul turcesc NEHIR.

Articolul nostru constă în răspunsuri la aceste întrebări, așa că relaxați-vă, CinemaLands vă informează!

Serialul turcesc Baraj / Nehir este o producție promițătoare, care a apărut pe ecranele FOX TV din Turcia pe 17 martie 2020 și în 11 mai 2021, a ajuns la final.

Care este povestea dramatica a serialului turcesc Nehir / Baraj?

Serialul turcesc Nehir / Baraj relatează povestea impresionantă a unei fete, care a avut o copilărie dificilă, plină de lipsuri și un bărbat care lucrează la construcția unui baraj.

Nazım (Feyyaz Duman), este un tip de vârstă mijlocie care lucrează ca manager de șantier. El are o cicatrice mare pe față și, din acest motiv, are dificultăți în comunicarea cu femeile. Nazim, care este expert în construcții, se îndrăgostește iremediabil de Nehir (Biran Damla Yılmaz), o fată tânără și frumoasă pe care a cunoscut-o pe internet.

Cu toate acestea, după accidentul lui Nazım, cicatricile rămase pe față, îl fac să creadă că Nehir nu o să-l placă atunci când se vor întâlni. Prin urmare, se simte confortabil când vorbește online cu Nehir fără să-și arate fața. Din moment ce el crede că Nehir nu-l va plăcea, el îi explică situația colegului său Tarik, și îi cere ajutorul cu disperare. El îl convinge pe Tarik să se prefacă că el este Nazim pentru a nu o pierde pe femeia de care s-a îndrăgostit nebunește. Tarik acceptă să-l ajute și astfel începe să profite de această situație pentru a fugi de pe șantierul în care este ținut forțat.

Nehir, care a fost părăsită de părinți ei și forțată să supraviețuiască pe străzi, ea locuiește împreună cu Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie foarte inteligență care o ia pe tânăra fată sub aripa ei protectoare și devine ​un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Nehir urmează îndeaproape sfaturile mentorului ei și își folosește frumusețea pentru a înșela bărbații cu bani. În timp ce Nehir seduce un bărbat bogat și îl face să se îndrăgostească de ea, Zerrin se preface că este mama tinerei fete.

Viața celor trei personaje, Nehir, Zerrin și Nazim, se schimbă radical și fiecare zi în care falsitatea și minciuna sunt la ordinea zilei, încercarea lor de a ascunde adevarul, devine o mare provocare. Adevărul este singurul lucru care poate schimba totul, înainte că lucrurile să devină iremediabile.

Ce actori fac parte din distribuția serialului turcesc Nehir – Baraj ?

Personaje în rolul principal: Feyyaz Duman (Nazim Guney), Biran Damla Yılmaz (River Aksu / Yagmur), Burak Yoruk (Tarik Yilmaz) și Gizem Karaca (Spring Polat).

Personaje auxiliare: Tern Puppy (Zerrin), Iman Casablanca (Zahra), Batuhan Bozkurt, Yuzgulec (Ibrahim), Earth Spark (Mert) si Taygun Sungar (Pele).

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție. Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1428506

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr/Baraj