„Beliz” din Doctorul Minune, schimbare de look!

Hazal Türesan, BELIZ din Doctorul Minune
Beliz din Doctorul Minune
Home » Biografii » Actrițe » „Beliz” din Doctorul Minune, schimbare de look!

Hazal Türesan, „Beliz” din Doctorul Minune

Hazal Türesan, BELIZ, actrița din Doctorul Minune se pregătește pentru o nouă provocare și asta presupune o schimbare răsunătoare de look. De curând frumoasa actriță în vârstă de 36 de ani a făcut o mare schimbare de look, care a atras atenția fanilor. Türesan, una dintre actrițele din Doctorul Minune, a surprins pe toată lumea cu noul ei look, datorată unei noi producții artistice.

Iată cum arată frumoasa actriță cu buclele nebune și parul blond!

Hazal Türesan

„Beliz” s-a alăturat producției turcești Liar/Mincinosul, un serial polițist care a reușit deja să capteze toată atenția. Pentru noul ei personaj, actrița a trebuit să renunțe la culoarea roșie și să opteze pentru o nuanță de blond și un păr mai scurt, cu bucle bine definite.

Producția “LIAR”, cu actrița din Doctorului Minune va avea premiera în septembrie pe Show Tv și se anunță a fi una de mare succes. Deoarece toată presa este de acord că Hazal Türesan a reușit să se facă extrem de remarcată la televizor, datorită serialului care acum se difuzează în Romania și are un succes răsunător în Argentina.

Când era tânără, Hazal Türesan a urmat recomandările părinților ei și a studiat la Universitatea care si-au dorit părinții ei. Dar de la o zi la alta a spus suficient și s-a îndreptat cu pasi siguri spre ceea ce iubește cel mai mult.

Iată ce a spus frumoasa actriță!

„Am părăsit Departamentul Relații Internaționale, în al treilea an și apoi mi-am făcut o carieră în actorie la Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi din Ankara. Scopul meu nu era să fiu celebră, ci să fiu fericită”, a spus actriță.

Hazal Türesan

PRIMUL PAS ÎN CARIERA DE ACTORIE!

A făcut primul pas în actorie, interpretând rolul lui AZRA, în serialul „Unutma Beni” (2008-2015) și după aceea a primit în cele din urmă marea propunere pentru o producție grozavă: „Kara Para Ask”, în rolul principal aka Aslı Denizer. Dar în timpul filmărilor, tatăl ei s-a îmbolnăvit de o boală gravă și asta a lovit-o puternic.

„Eram disperată să joc și am primit o ofertă în serialul „ Kara Para Așk ”. În acel moment, am aflat de boala tatălui meu. A fost cancer pulmonar ”.

a dezvăluit actrița.

În ciuda obstacolelor, tânăra și-a continuat cariera și în prezent a reușit să se poziționeze că actriță recunoscută în țara ei, dar și international.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1441950