Cine este Dilșah din Hercai? Aysun Metiner – Biografie

Aysun Metiner – Biografie (Mama lui Miran)

Serialul Hercai, unul dintre cele mai populare seriale de la Atv produse de Mia Yapim, a ieșit în prim plan cu personajul Dilșah. Personajul lui Dilșah, mama lui Miran, a început să fie o curiozitate maximă pentru fanii serialului.

Cine este actrița care dă viață personajului Dilșah în Hercai?

În articolul de mai jos o vom prezenta pe Aysun Metiner, actrița care a dat viață personajului Dilșah din serialul Hercai.

Personajul Dilșah din serialul Hercai

Dilșah, care apare în serialul TV Hercai, este mama lui Miran Aslanbey. Deși, se crede că Dilșah a murit, personajul lui Dilșah îi va surprinde pe toți cu revenirea ei spectaculoasă. Cu toții știm că Miran credea că mama sa este moartă și deseori l-am văzut cum vizitează mormântul mamei sale.

Aysun Metiner, talentata actriță, care dă viață personajului lui Dilșah, va surprinde pe toată lumea cu revenirea ei în serial.

Oare cum va reacționa fiul ei Miran la sosirea mamei sale, care a apărut ani mai târziu?

Cine este Aysun Metiner și în ce seriale TV a mai jucat?

Cine este Aysun Metiner?

Aysun Metiner din serialul Hercai, care interpretează rolul lui Dilsah s-a născut la Istanbul în 1972. Ea este o actriță de succes, care joacă atât în seriale, cât și în filme.

Aysun Metiner este absolventa a Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat a Universității din Istanbul. Aysun Metiner a apărut anterior în multe seriale de televiziune. Ea este cunoscută publicului român din seriale precum Steaua Sufletului/Çoban Yıldızı (2017), Aysun Metiner în rolul Sırma Karakaya.

În cele din urmă, mama lui Miran s-a alăturat serialului Hercai, dând viață personajului Dilșah. Se preconizează că ,Aysun Metiner, în rolul lui Dilșah, va lua parte la povestea serialului Hercai până la sfârșit.


Akin Akinozu – Biografie