Biran Damla Yılmaz – Biografie – Carieră

Biran Damla Yılmaz - Biografie - Carieră - Fapte și Poveste de viață

Biran Damla Yılmaz – Biografie – Carieră – Fapte și Poveste de viață

Cine este Biran Damla Yılmaz? Despre actrița din serialul turcesc NEHIR

Biran Damla Yılmaz s-a născut la 28 iunie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea interpretează personajul lui Nehir din serialul turcesc “BARAJ – NEHIR”, care va începe la Kanal D din 26 iulie.

Biran Damla Yılmaz este unul dintre numele proeminente din ultima vreme, care a ieșit în prim plan cu viața ei privată. Frumoasa actriță a apărut în numeroase seriale TV, dar faima reală și-a câștigat-o în serialul turcesc Kırgın Çiçek, însă serialul care i-a adus un plus de notorietate atât în Turcia, cât și peste hotare este BARAJ/NEHIR,.

În ciuda vârstei fragede, Biran Damla Yılmaz a avut șansa de a juca în multe seriale TV.

BIRAN DAMLA YILMAZ SI CAINELE EI

Nume: Biran Damla Yılmaz
Data nașterii: 28 iunie 1997
Locul nașterii: Kocaeli
Înălțime: 1,61 m.
Greutate: 54 kg
Horoscop: Rac
Culoarea ochilor: Verzi
Mama: Ayșe Birsen Șen Yılmaz
Instagram:https://www.instagram.com/bdamlayilmaz/
Animale de companie: Are câini

Visul ei din copilărie: Mi-am dorit să fiu actriță de când eram copil!

Conform relatărilor actriței, în copilărie obișnuia să se ascundă în cameră și din în fața oglinzii, încerca să interpreteze actorii din scenele din filme care îi plăceau cel mai mult.

„Când aveam 13-14 ani, simțeam că trebuie să i-au măsuri. Deasemenea, colegii mei de clasă s-au înscris la agenție și m-am gândit „de ce nu ar trebui sa fac și eu asta”? Nu am avut un scop anume. Doar vroiam sa fiu acolo; Am vrut ca profesie actoria, să fac ceea ce făcusem eu însumi jucându-mă. În momentul în care am încercat să o conving pe mama mea pentru prima dată, mi-am dat seama că iubesc cu adevărat actoria.”

Biran Damla Yılmaz

Viața educațională: Studiază la Conservator!

Biran Damla Yılmaz a urmat Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul.

Anul 2014 – Primul pas în actorie: Biran Damla Yılmaz și-a început aventura în televiziune cu personajul „Esma”, pe care l-a interpretat în serialul “Yasak”.

Anul 2015: Frumoasa actriță a intrat la Facultatea de Teatru și în același timp a început să lucreze la mega proiectul “Suleyman Magnificul”.

Biran Damla Yılmaz a luat parte la serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Magnificent Century”!

Biran Damla Yılmaz a dat viață rolul unei cadâne în serialul Suleyman Magnificul, care a început să difuzeze în 2014, cu Meryem Uzerli, Halit Ergenç și Nur Fettahoğlu în rolul principal………

Cu ce ​​proiect a strălucit cel mai mult actrița Biran Damla Yılmaz?

Anul 2015: Frumoasa actriță a atras atenția cu personajul Eylül, pe care l-a jucat în serialul „Kırgın Çiçekler”.

Trăsături de personalitate: Iubește singurătatea!

„Nu sunt o persoană care poate împărtăși multe gânduri. Sunt mereu în dorințele și deciziile mele. Nimeni nu mă poate face să fac ceva ce nu vreau. “

Biran Damla Yılmaz

Dezvoltare personală: Ori de câte ori are ocazia, participă la ateliere de actorie, citește cărți și observă foarte mult.

Mentalitate: Nu a dorit niciodată ca popularitatea și faima să facă parte din actorie!

„Mi-am spus, fac doar ceea ce vreau să fac. Nu am ochi doar pentru popularitate. Nu mi-am dorit niciodată să fiu eu în rolul principal, dar au existat întotdeauna astfel de proiecte. Întotdeauna am spus că nu vreau să-mi asum responsabilitatea imediat. Nu m-am simțit pregătita pentru această responsabilitate. Am vrut să învăț încet.”

Biran Damla Yılmaz

Anul 2015 – Primul film: Çılgın Dersane 4: Ada, unde a interpretat personajul lui Deniz.

Modul în care frumoasa actriță privește dragostea:

„Sunt o fană a iubirii adevărate, o persoană nebunatică când vine vorba de iubire, dar am și limite și ziduri serioase”.

– a spus Biran Damla Yılmaz

Perspectiva sa asupra vieții: Deși uneori a întâmpinat probleme la începerea carierei la o vârstă destul de fragedă, actrița a spus că în general este mulțumită de viața și poziția ei în societate.

„Lucrăm într-o industrie dificilă. M-am alăturat acestui sector când aveam doar 14 ani. Mi-am continuat visul fără odihnă. Când aveam 18-19 ani, am venit acasă într-o zi și m-am oprit și am plâns. Nu știam de ce plâng. Tot ce ma întreb este că îmi lipsește această vârstă acum. Colegii mei merg la universitate și călătoresc. Mă întreb dacă îmi lipsesc aceste lucruri. “Poate vor și ei viața pe care o trăiesc eu. Ființele umane sunt nerecunoscătoare și își doresc întotdeauna ceea ce nu au. La acea vârstă, pui mereu totul la îndoială.. Apoi m-am gândit la mine și am decis că sunt fericită.”

Biran Damla Yılmaz

AFACERI ȘI CARIERA

Perspectiva sa asupra afacerilor: Ea crede că cea mai mare șansă a sa este să înceapă să joace de la o vârstă fragedă. Întrebată, care este viziunea ei în viața de afaceri și dacă crede că cea mai mare oportunitate este să înceapă să acționeze devreme, actrița a spus:

„Am început să mă încurc cu toate cusăturile la o vârstă fragedă. Eram pe platourile de filmare fără pauză. „Flori orfane” a fost ca un antrenament de patru ani pentru mine. Atât în ​​fața camerei cât și în spatele camerei. Am învățat totul bine în acel mediu. Aceasta este oportunitatea mea. M-am documentat și am extras tot ceea ce am învățat. Continuu să învăț în fiecare zi. Serialul “Baraj / Nehir” a fost o nouă eră pentru mine.”

Biran Damla Yılmaz

Planul de carieră: Actriței îi place să joace în drame, dar dorește să fie implicata și în alte proiecte la locul de muncă.

„În primul rând, sunt o femeie Rac. Cei care cunosc acest semn zodiacal, știu ca sunt „reginele dramatice”. Emoțiile sunt trăite la maxim și foarte intens. De asemenea, te simți incredibil de stresat. Nu știu, poate pentru că joc în seriale dramatice de ani de zile, mă simt mai aproape de el. Desigur, aș vrea să particip la diferite tipuri de piese, dar drama are un loc diferit în inima mea. Chiar vreau să joc rolul femeii rele. Ar fi interesant și diferit pentru mine să aduc la viață un personaj cu schizofrenie sau cu tulburări de caracter multiplu.”

Biran Damla Yılmaz

Model de rol:„Ișıl Yücesoy” este actrița cu care își dorește cel mai mult să acționeze. „Vreau să am succes ca ea.” Întrebată pe cine admira, actrița a spus ca este fana Tim Burton.

„Orice ar interpreta, cu siguranță o să mă uit. Ador personajele Helenei Bonham Carter din filmele Tim Burton! ”

Biran Damla Yılmaz

Relația ei cu natura: Actriței îi place să-și petreacă timpul liber în natură!

„Îmi iau cartea și căștile și citesc în timp ce beau o cafea într-o cafenea de pe plajă. Îmi place drumețiile și vizitarea obiectivelor turistice.

Biran Damla Yılmaz

Ce face în timpul liber petrecut acasă?

Frumoasei actrițe îi place să-și petreacă timpul în bucătărie când este acasă.

„Am fost la liceu, liceu profesional, îmi place să gătesc și să mănânc. Am făcut cursuri de gătit.”

Întrebată dacă există o pictogramă de frumusețe care să te inspire? Actrița a spus ca modelul sud-african, Candice Swanepoel este unul dintre numele ei preferate.

„Dovadă că poți fi frumoasă fără machiaj. Îmi plac structura feței, buzele și ochii ei. “

Întrebată dacă se îmbracă la modă, frumoasa actrița a spus că preferă un stil simplu, sportiv și elegant. 80 la sută din garderoba ei constă în haine negre.

„Mă simt mult mai confortabil în negru. Blugii cu talie înaltă și jachetele de piele sunt preferatele mele, dar există și excepții din când în când. Sunt un cumpărător complet, cumpăr piesele care îmi plac foarte mult, chiar dacă nu sunt potrivite stilului meu. În preferințele mele zilnice, adidașii domină, dar nu pot renunța niciodată la tocurile înalte.”

Biran Damla Yılmaz

Cum este cu social media? Actrița este foarte activă pe rețelele sociale și are și un canal de YouTube. Biran Damla Yılmaz, care are 618 postări, are 2,7 milioane de adepți. Dacă doriți să o urmăriți pe frumoasa actriță pe Instagram, puteți face clic aici.

Biran Damla Yılmaz împărtășește videoclipuri distractive cu fanii ei pe contul ei oficial de Youtube, pe care l-a deschis pe 3 iunie 2018. Puteți face clic aici pentru a accesa contul de Youtube al frumoasei actrițe, care are în prezent 99,4 mii de adepți .

„Încerc să fiu activă pe YouTube cât de mult pot. Desigur, nu sunt youtuber sau influencer. Așa că le împărtășesc oamenilor doar ceea ce se întreabă despre viața mea. Acesta este stilul meu de viață.

Biran Damla Yılmaz

Hobby-ul actriței este pictura!

„Încerc să-mi petrec timpul liber pictând. Pictura este ca o meditație pentru mine. Îl ador pe Picasso.”

Biran Damla Yılmaz

Exista vreun film în care și-ar vrea sa fie ea protagonista? I-ar plăcea să interpreteze rolul Angelinei Jolie în „Mr & Mrs Smith”.

Cartea de noptiera actriței este Stefan Zweig / Cei care se luptă.

Seriale TV și filme cu Biran Damla Yılmaz în rolurile principale:

2020 – Baraj/Nehir (Nehir) -Serial
2019 – Canevim (Ceylan Haksever) – Serial
2019 – Mucize 2 Aşk (Mizgin) – Film
2017 – 2015 – Kırgın Çiçekler (Eylül) – Serial
2015 – Beyaz Yalan (Nesrin) – Serial
2015 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) – Serial
2014 – Çılgın Dersane: Ada (Deniz) – Film
2014 – Yasak (Esma) – Serial

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1431820

Sursa info/foto: https://www.instagram.com | https://www.cemre.com | https://en.wikipedia.org | https://www-atv-com-tr |