Bloodshot (2020) – Review si rezumat al filmului

Bloodshot (2020) Review și rezumat al filmului

În acest thriller celebrul actor Ray Garrison joacă rolul unui bărbat care a fost ucis, dar care mai târziu este înviat de către o echipă de oameni de știință.

by CinemaLands

Soldatul american Ray Garrison (Vin Diesel) revine din misiune și intenționează să plece într-o vacanță cu soția sa pe Coasta Amalfi. Dar, într-o noapte cei doi soți sunt răpiți de un grup de mercenari care vor să știe despre ce a fost ultima sa misiune. Ray nu le poate spune nimic și aceștia îi ucid soția în fața lui și apoi îl ucid și pe el.

La sediul corporației Rising Spirit Tech, Ray este readus la viață prin intermediul tehnologiei cu naniți. Proprietarul corporației, dr. Emil Harting (Guy Pearce) îi explică lui Ray că încearcă să îmbunătățească cibernetic, soldații americani care altfel ar fi invalizi. Întrucât nimeni nu a revendicat corpul lui Ray după moartea sa, armata i-a trimis corpul la RST. Iar acum corpul lui Ray este îmbunătățit genetic, acesta căpătând abilități de viteză, forță și auto-vindecare.

Odată readus la viață, lui Ray I se prezintă câțiva alți pacienți care au supraviețuit acestei proceduri. Aceștia fiind fostul scafandru al marinei americane KT (Eiza González) și cei doi foști soldați, Jimmy Dalton (Sam Heughan) și Mărcuș Tibbs (Alex Hernandez).

În timpul procedurii cu naniți, Ray și-a pierdut memoria. Însă un cântec specific pe care l-a auzit în timpul vieții sale, reușește sa-i declanșeze memoria și amintirile sale încep să revină încet.

Scopul lui Ray este să scape de la sediul RST pentru a merge după bărbatul care i-a ucis soția si planul sau are succes. Dar cei de la sediu îl urmăresc până în Budapesta. După ce Ray l-a ucis cu succes pe criminalul soției sale, el este luat de RST. Ajuns acolo Harting cere să i se șteargă amintirile lui Ray și îl reprogramează pentru propriul său plan de a-și elimina rivalii.

Când Ray este trimis la următorea persoană de pe lista lui Harting, care trebuia neaparat asasinată. Programatorul Wilfred Wigans (Lamorne Morris) activează o bombă EMP, care oprește emițătorul de localizare și, prin urmare, RST nu-l mai poate controla. După ce Wigans îi spune lui Ray ce îi face RST și că soția lui este încă în viață, Ray își planifică răzbunarea împotrivă RST.

Odată ce KT rupe cercul reprogramării lui Ray, o luptă epică între el și Dalton încheie filmul. Desigur, într-un film ca acesta, există câteva scene care sunt făcute pentru a mulțumi publicului.

PS: Filmul a fost inspirat dintr-o carte de benzi desenate! Efectele speciale sunt uimitoare și sunt pline de acțiune și scene de luptă minunate.

Regizat de David S.F. Wilson
Produs de Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Dinesh Shamdasani și Vin Diesel
Scenariști: Jeff Wadlow și Eric Heisserer
Povestit de Jeff Wadlow
În rolurile principale: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell și Guy Pearce.