Destan data lansării: Când începe noul serial „DESTAN” la ATV? | Ebru Sahin

Destan cu Ebru Sahin incepe la ATV
View Gallery 2 Photos
Destan cu Ebru Sahin
Destan cu Ebru Sahin incepe la ATV

A fost anunțată data lansării ambițiosului serial Destan de la ATV!

Destan data lansării: ATV a anunțat data oficială a lansării mult așteptatului serial DESTAN/EPOPEEA, care poartă semnătura Bozdağ Film, cu Ebru Sahin în rolul principal.

Conform anunțului oficial postat pe site-ul ATV-ului, serialul Destan va spori așteptările pas cu pas cu trailerele publicate și își va lăsa amprenta pe noul sezon de pe micul ecran.

Numărătoarea inversă a început pentru epopee!

A început numărătoarea inversă pentru Destan, care este prezentat drept una dintre cele mai ambițioase producții ale ATV-ului, care a adus pe ecrane de ani de zile seriale legendare cu sloganul „Serialul se urmărește la ATV”.

Data lansării a serialului epic Destan, care atrage atenția prin povestea sa unică și distribuția puternică, a fost anunțată!

Iată data lansării a serialului Destan, cu Edip Tepeli și Ebru Şahin în rolurile principale, care a fost subiect de curiozitate încă de la primele prezentări. „Destan”, care este așteptat cu nerăbdare în multe țări ale lumii, precum și în Turcia, va fi pe ecranul ATV-ului cu primul episod marți, 23 noiembrie.

Destan, semnat de Bozdağ Film, va fi pe ATV marți, 23 noiembrie, de la ora 20:00.

ATV

„Destan”, care a intrat pe agenda rețelelor sociale în 50 de țări, în special Turcia, cu trailerele sale publicate, a obținut un succes unic, fiind vândut în multe țări înainte de a fi lansat. Serialul, care își va lăsa amprenta pe ecrane cu povestea sa unică, distribuția bogată, decorațiunile magnifice și scenele de acțiune magnifice, va spune povestea epică a lui Akkız, care a fost prizoniera dușmanului ei, și Batuga, fiul șchiop al unui han care a fost rănit în palatul tatălui său. Acești doi tineri, ignorați de toată lumea, își vor uni forțele pentru a rescrie soarta turcilor!

Ebru Şahin interpretează rolul războinicei „Akkız” în serialul epic, alaturi de nume precum Edip Tepeli, Selim Bayraktar şi Deniz Barut. Scenariul serialului, regizat de Emir Khalilzadeh, este scris de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem.

INFO: Mehmet Bozdağ este un scenarist cu renume, producător de film și regizor turc. El este, de asemenea, fondatorul și proprietarul companiei de producție Bozdağ Film.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1456016