Cât costă inelul cumpărat de Cedi, iubitei sale Ebru Șahin?

Ebru Șahin-Cedi Osman
View Gallery 3 Photos
Ebru Sahin a fost cerută în căsătorie
Cedi Osman și-a cerut iubita în căsătorie
Cedi Osman si Ebru Șahin
Home » Biografii » Actrițe » Cât costă inelul cumpărat de Cedi, iubitei sale Ebru Șahin?

Prețul inelului oferit de Cedi Osman frumoasei sale iubite, Ebru Șahin a fost stabilit!

Despre inelul lui Ebru Șahin: Actrița care este într-o relație cu baschetbalistul Cedi Osman de aproximativ 1,5 ani, a făcut primul pas spre căsătorie. Ebru Șahin a răspuns „da” la cererea de căsătorie a lui Osman. Prețul inelului pe care celebrul baschetbalist l-a cumpărat pentru iubita sa este uimitor.

Cedi Osman, care joacă pentru Cleveland Cavaliers din echipele NBA, se căsătorește cu Ebru Șahin , care a câștigat o mare faimă cu personajul „Reyyan” pe care l-a jucat în serialul „Hercai”.

Cappadocia, regiunea antică din Anatolia Centrală, renumită pentru coșurile sale de zână!

Celebrul jucător de baschet și-a cerut iubita în căsătorie, îngenunchind în fața ei, într-un peisaj cu vedere magnifică din ținutul mirific a Capadociei. Sahin, care era foarte fericită, a acceptat cererea în căsătorie cu un mare “DA”.

Prețul inelului solitar cumpărat de Cedi Osman, care și-a cerut iubita în căsătorie, în ținutul magic din Cappadocia, a fost stabilit. Osman, nu a ținut cont de preț atunci când a cumpărat un solitaire cu diamant de 5 carate. S-a estimat că inelul este un diamant de 5 carate și are o valoare de cel puțin 1 milion de lire turcești. Baschetbalistul, care câștigă aproape 8 milioane de dolari anual de la Cleveland Cavaliers, nu s-a uitat deloc la bani atunci când a cumpărat inelul de logodnă pentru iubita sa.

Duo-ul, care și-a trăit relația de iubire în văzul tuturor, împărtășind cu fanii cele mai romantice momente pe conturile lor de socializare, a decis să se căsătorească. Cedi Osman, care a închiriat un avion privat și și-a dus iubita în Cappadocia, a cerut-o în căsătorie la răsăritul soarelui.

Inelul lui Ebru Șahin

Am spus da”, a scris actrița pe contul ei de socializare, încărcând o fotografie cu un cadru de poveste, în care au surprins pe fundal baloanelor cu aer cald care se ridicau în aer.

Inelul lui Ebru Șahin – Mesajele de felicitare trimise cuplului, nu au întârziat să apară!

În urmă cu o lună, într-un interviu au fost întrebați când se vor căsătorii și atunci Șahin a spus: „Nu am primit încă o propunere”.

Reamintindu-și această afirmație, utilizatorii de social media au postat comentarii, spunând:

„În cele din urmă, bravo Cedi”, „Cedi a ales vechiul loc romantic pentru a-i propune” și „Arată-ne inelul solitar Ebru”.

Cuplul nu a anunțat încă data sau locul nunții lor, întrucât Osman, în vârstă de 26 de ani, își petrece cea mai mare parte a anului în Statele Unite.

INELUL LUI EBRU SAHIN – DIAMANT UNIC DE 1 MILION DE LIRE TURCEȘTI

Despre inelul lui Ebru Șahin: Tabloidele din Turcia au scris că inelul pe care Cedi Osman l-a pus pe degetul actriței Ebru Șahin, este un inel cu diamant de 5 carate și valoarea sa este de aproximativ 1 milion de lire turcești.

„NOI AVEM ACELEAȘI GUSTURI”

Ebru Șahin, a vorbit despre relația ei și a spus: „Încă din copilărie, Cedi și cu mine ne-am dat seama că am acționat întotdeauna cu același instinct, în timp ce am crescut în medii diferite și am înțeles diferit procesul de construire a încrederii… Locurile în care gustăm viața sunt diferite, dar gustul este același. Știi, că poți să te descurci în orice situație, fără a fi nevoie să vorbești cu nimeni. Există o conexiune specială”, a spus actrița.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1442858

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.